merhaba ben de izmitteyim....(9.haftadayım) hala doktor seçimini yapamadım.. açıkçası burayı çok bilmiyorum.. ssk dışındaki grup sigortam da dogumla ilgili hiçbirşeyi karşılamıyor.. bana herkes izmitte iyi bir doktor bulmalısın diyor... Daha testler vs. de var.. Hangi hastane hangi doktor iyidir.. lütfen bana yardımcı olun kızlar.. yazılar arasında alikahya kötü gibi birşey anladım.. neresi iyidir? akademi hastanesi nerede? yardımmm..CADIARZU
canım ben hamileliğin en başından beri yahya kaptanda konak hastanesine gittim Erkan beye ve çok memnun kaldım müthiş ilgileniyor bebğin her gittiğimde bir sürü resmini videosunu veriyor,aklında hiç soru işareti kalmıyor,herşeyi anlatıyor,kesinlikle tavsiye ederim,ama bir kötü yanı herkes ona gitmek istediği için zor randevu alıyosun
merhaba ben de izmitteyim....(9.haftadayım) hala doktor seçimini yapamadım.. açıkçası burayı çok bilmiyorum.. ssk dışındaki grup sigortam da dogumla ilgili hiçbirşeyi karşılamıyor.. bana herkes izmitte iyi bir doktor bulmalısın diyor... Daha testler vs. de var.. Hangi hastane hangi doktor iyidir.. lütfen bana yardımcı olun kızlar.. yazılar arasında alikahya kötü gibi birşey anladım.. neresi iyidir? akademi hastanesi nerede? yardımmm..CADIARZU
çok teşekkür ederimm.. önden gidenler olarak siz memnunsanız ben de ona gideceğim..hem hemseriymiş:) doğum için de orayı mı düşünüyorsunuz? yani sizinle hep ilgilenen doktor geliyor değil mi? orada mi oluyor ne bileyim? çok acemiyim kusura bakmayın..:)
tamam yarın cıkıp bi yerini bulacagim bir de randevu bulabilirsem randevu alaym ondan... ben enson acibademe gittim ssk falan gecmiyor..keske onceden sigorta yaptirsaydim.... bir dahakine artik dimi :)kaydirigubbakcemile3ben doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum birebir konusmadım kendisiyle ama doğuma ne zaman olursa olsun arayınca geliyor diye biliyorum normal muayene için pazar hariç 11-4 arası calısıyor sanırım akademi hast. sitesinden bak istersen a.s.
çok teşekkür ederimm.. önden gidenler olarak siz memnunsanız ben de ona gideceğim..hem hemseriymiş:) doğum için de orayı mı düşünüyorsunuz? yani sizinle hep ilgilenen doktor geliyor değil mi? orada mi oluyor ne bileyim? çok acemiyim kusura bakmayın..:)
gecmis olsun...uzuldum..tavsiyeler icin gercekten tesekkurler...selam sezencim güzel bir konu açmışsın topigin hayırlı olsun
bu arada doktor soran arkadaşımız var bende arkadaşlarım gibi akademi hastanesine gidiyorum yanlız doktorumuz farklı gökhan gümüştaşa gidiyorum memnunum ilgili bir doktor erken dogum yaptım bebegimi kaybettim hastanedende memnunum doktorum doguma girmişti sezencim dogumunu bilsem gelirim seni ve bebgini görmeye hepineze kolay dogumlar nasip etsin inşallah...
Çok teşekkürler yardımların için..:)telefonla randevü alabilrsin canım sana yazarım hastanenin numarasını yada akademi hastanesi diye ggolede arattır çıkıyor zaten adres haritasıda var sanırım
ayrıca evet nuri beye herşekilde ulaşmak mümkün telefondan hotmailden facebooktan herşekilde yani :))
vizite gerekiyor zaten randevü alınca söylüyolar ne gerektiğini
selam sezencim güzel bir konu açmışsın topigin hayırlı olsun
bu arada doktor soran arkadaşımız var bende arkadaşlarım gibi akademi hastanesine gidiyorum yanlız doktorumuz farklı gökhan gümüştaşa gidiyorum memnunum ilgili bir doktor erken dogum yaptım bebegimi kaybettim hastanedende memnunum doktorum doguma girmişti sezencim dogumunu bilsem gelirim seni ve bebgini görmeye hepineze kolay dogumlar nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?