kizlar ben 22 ci haftama gircem ins , suan funda dogan hanim doktorum cankattan hastanesin de cok da memnunum ilgisinden iyi bir doktor fakat orasi bana cok uzak geliyor ve bu benim ikinci hamileligim yani bu seferde sezeryan olcam ins fakat sezeryan dogum orda yapilmiormus körfez marmarahastanesinde yapiliyormus :S biraz düsündürücü ben marmarada yatarken ALLAH muhafaza bir sey olursa cankattan oraya nasil hemencikin gelcek o yüzden de biraz endiseliyim doktor degistirmeye düsünüyorum izmit de yeni özel bir hastane acilmis demet boyaci da orda calisiyormus o hastaneye giden ve demet boyaci icin önerileriniz var mi acaba yardimci olun ltf :)
canım burda özdeller var bide develi diye bi magaza var..ama onların web sayfası olacağını hiç ama hiç sanmıyorum...bence netten beğendiklerini göster bunlara benzer bulursan al de...hem o kadar iyi şeylerde olmuyo orda...fethiyede pınar avm var...daha kaliteli ve uygun oluyo ora...istersen bide oraya baksın eşin...marmariste yokmu mağaza...benimde eşim denizcide...bizde gelecez yüksek ihtimal oraya...
selam kızlar,,,
devletin verdiği süt fişleriyle sütlerinizi hangi marketten alıyosunuz?adres ve market adı verebilirmisiniz lütfen...
bana bi akıl verin lütfen.. çok kararsız kaldım.. napcam bilmiyom.. özellikle ilk hamileliği olmayanlardan bi akıl lütfen.. kısaca özetliyim.. 36+0 ım bugün kontrolüm vardı, bebek 3,5 kilonun üzerinde şuan, doktor bu 5 e yakın bişi olacak dedi.. zaten hep ilerden gidiyodu haftalık olarak.. şimdi benim doktor baştan beri bana normal yaparsın sen diyodu. şimdi bebek çok iri aşağıdan parçalanırsın ilk doğumun bunca eziyete dikişe gerek yok sezeryan daha mantıklı dedi..aşağıdan 20 dikişin olacağına sezeryan olsun dedi.. bende korktum bebek çok iri, gerçekten zor bir doğum olur, ama sezeryan da korkutuyo beni.. hem bebeğiminde sıkışmasını sıkıntı çekmesini istemem tabii. doğumdan sonra bakabilecek kimse yok bana.. kayın validem var ama onunda eline kalmak istemiyom ,zaten bişi yapmaz da, yapsada hayatımın sonuna kadar öde öde bitmez kaferati.. sezeryandan sonra kaç günde kendi işimi yapabilecek hale gelirim acaba.. ne yapayım sezeryana ok mi diyim, direnip normal mi isteyim.. bide benim normal tarihim 11.11.11 idi. bayram sonrası, doktorum durursa arife günü alırız sezeryanla dedi,ben istemiyom öle çok erken alınmasını çünkü.. bide bayramı hastanede geçirmek var yani.. baş belası bi kayınvalidem var, tek derdi kurbanını kimin kestireceği, oğlu ona ait olacakmış bayramda, benimle pazarlık yapıyo şimdiden.. hey Allahım sabır.. napim ben arkadaşlar, normal mi sezeryan mı? ne dersiniz?
selam kızlar,,,
devletin verdiği süt fişleriyle sütlerinizi hangi marketten alıyosunuz?adres ve market adı verebilirmisiniz lütfen...
heygidi günler heyy ben açmışım bu topiği ilk hamileliğimdihihoyyyt
şimdi yeniden 14 haftalık hamileyim :kedi:
doktor seçimim yine aynı akademi hastanesi nuri bey ondan başkasını düşünmedim bile evde test uyguladıktan hemen sonra kendisini aradım bu arada akademide doğum fiyatları hakkında bilgisi olan varmı
ben geçen sene peşin 630 vermiştim normal doğuma şimdi ne kadar acaba
merhaba,
bende acıbadem de yıldız hnm a gıdıyorum.sırf hastane ıyı oldugu ,temız oldugu ıcın.
normal dogum ıstıyorum,yıldız hanım ben doguma burda olursam gırıyorum dedı.
yanı ıst.da oturdugu ıcın gece olursa dogum nobetcı dr yaptırıyormus.
bu da hastane ıcın bır eksı
bu ay konak erkan bey ı denıcem.
herkes cok methetti.
denemekte fayda var.
acıbadem normal doguma 3850 dedı.
acaba konak ta fıyat ne?
akademı de yenıdogan servısı yok dıye bılıyorum
merhaba,
bende acıbadem de yıldız hnm a gıdıyorum.sırf hastane ıyı oldugu ,temız oldugu ıcın.
normal dogum ıstıyorum,yıldız hanım ben doguma burda olursam gırıyorum dedı.
yanı ıst.da oturdugu ıcın gece olursa dogum nobetcı dr yaptırıyormus.
bu da hastane ıcın bır eksı
bu ay konak erkan bey ı denıcem.
herkes cok methetti.
denemekte fayda var.
acıbadem normal doguma 3850 dedı.
acaba konak ta fıyat ne?
akademı de yenıdogan servısı yok dıye bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?