Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
heygidi günler heyy ben açmışım bu topiği ilk hamileliğimdihihoyyyt

şimdi yeniden 14 haftalık hamileyim :kedi:

doktor seçimim yine aynı akademi hastanesi nuri bey ondan başkasını düşünmedim bile evde test uyguladıktan hemen sonra kendisini aradım bu arada akademide doğum fiyatları hakkında bilgisi olan varmı

ben geçen sene peşin 630 vermiştim normal doğuma şimdi ne kadar acaba

Son düzenleme:

şu anda daha uygun hastanelerde kampanya var sanırım

kıyafetleri alpay bebeden aldım.güvenalın karşısında fiyatlar da oldukça uygun

merhaba hayırlı doğumlar dilerim hamileliğinide umarım sorunsuz geçirirsin ben 30 temmuzda normal doğum yaptım 490 tl di

aaa inanmıyorum yeniden mi hamilesin.. maaşallah tebrikler.. cinsiyet belli oldu mu.. ben de ilk hamile kaldıgımda buraya gelip senden çok destek almıştım.. hehe.. bana doktor tavsiyesi vs. vermiştin sonra da sen doğuma gittin..aa maşşalhha bebişlerimizeee

evet escos ilk bebeğim erkek oldu adıda ömer yiğit seninde ömer sanırım şimdikide erkekmiş nuri bey öyle dedi şuanda 25 haftayı bitirdim bakalım inşallah sağlıkla kucağıma alırım bunuda

KIZLAR MERHABA,

BENDE YENİ HAMİLELERDENİM. DAHA 5. HAFTAMIZ BİTTİ. GEBZE DE OTURUYORUM VE ACİLEN DR BULMAM LAZIM BURDAKİ DOKTORLARLA İLİLİ BİLİNİZ VARMI TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.

ALLAHIM HAYIRLISI İLE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER İNŞ.

MELEĞİMİ SEN KORU YARABBİM.

HOŞÇAKALIN

slm kıslar bende ızmıtte oturuorum ve konaga gıdıorum 35 haftamdayızda bu ay dogum ucretlerınde zam olmus sanırım bende tam rakamı ogrenemdım ama sanırım normal dogum 750 sezeryan 1000 kusurmus...Baska hastanelerde ucretler nasıl bılgı verebılırmısınız????

merhaba arkadaşlar bende 33 haftalık hamileyim karamürselde oturuyorum,konak hastanesine erkan beye gidiyorum.izmitte bebe dünyasından alışveriş yapıyorum bende,birde alpay bebe varmış oraya gidicem.

konak hastanesinde hamileliğin belirli bir haftasından sonra mua. ücretleri zamnalnıyomuş ne alakaysa ben akademiye 73 ödüyorum

normal doğum 490 tl idi yılbaşından sonra zamn gelmiş 550 olmuş çok değil yinede ilk doğumumda 700 küsürdü 630 vermiştik peşinde

Slm arkadaşlar,bende kocaeli,derince yenikentte oturuyorum,konak hastanesinde funda hanıma gidiyorum ,18 haftalık hamileyim şuan,funda hanıma giden var mı ?
Yavaş yavaş başladım gerekli olanları almaya,beşiği odası falan daha duruyor tabi,araştırıyorum bir taraftanda,bakalım yavaş yavaş olacak inş,çok güzel heyacanlar bunlar,hamile arkadaşlar keyfini çıkartın

Arkadaslar uzun zamandır bu sayfaya yazan yok ama yınede sansımı denemek ıstıyorum.

Ben marmarıste yasıyorum ama bebegım ıcın hemen hemen butun alısverısımı golcuktekı 17 agustos carsısından alıcam. ama alısverıse esım gıdecek cunku esım denızcı ve mayıs sonunda seyiri var golcuge gelecek. bende 17 agustos carsısındakı magazaların web sayfalarını arıyorum resımlere bakıp esıme gosterıcem oda begendıklerımı alıcak ama bulamıyorum bana yardımcı olabılırmısınız.

canım burda özdeller var bide develi diye bi magaza var..ama onların web sayfası olacağını hiç ama hiç sanmıyorum...bence netten beğendiklerini göster bunlara benzer bulursan al de...hem o kadar iyi şeylerde olmuyo orda...fethiyede pınar avm var...daha kaliteli ve uygun oluyo ora...istersen bide oraya baksın eşin...marmariste yokmu mağaza...benimde eşim denizcide...bizde gelecez yüksek ihtimal oraya...

Slm kızlar ben de gebzede oturuyorum ama henüz hamile değilim tedavi görüyorum benim gibi gebzeli varmı

canım funda hanıma bende gidiyordum 35 haftalıktan sonra bıraktım iyiki bırakmışım
konak hastanesi ile ilgili konuları bir okumanı tavsiye ederim
funda hanım sezeryana bayılan bir doktor başlarda öyle değilmiş gibi gözüküyor ama doğum yaklaştıkça işin rengi belli oluyor ama ben zaten sezeryan istiyorum dersen o senin tercihindir
ama normal doğum için kesinlikle tavsiye etmemmmmm devlet hastanesinden farksız çünkü doğumhane

42 gün önce erkan bey sezeryanımı yaptı...hiç doğum yapmış gibi değilim adamın ellerine sağlık...ben çok memnun kaldım...kesinlikle tavsiye ederim...

merhaba hanımlar,
ben izmite yeni taşındım ve hamileyim. buraları pek bilmiyorum malesef.
bir iki kişi konak hastanesine git dedi diye gidiyorum kazım beye ama doğrusu pekte memnun değilim. hem çok bekliyorum yoğun olduğu için. her girişim alelacele oluyo. ben icerdeyken giren çıkan belli değil hatta ilk hamile olduğumu söylediğinde ben şoktaydım ve odada benden başka 5 kişi daha vardı!!!
yani özel hastane ama kendimi pekte özel hissetmiyorum orada....
geçen gün birisi izmit kadın doğum ve çocuk hastanesine git dedi. daha disiplinliler dedi. benimde biraz kafam karıştı doğrusu.
kadın doğum hastanesi hakkında bilgisi tecrübesi veya duydukları olan varmı?? lütfen yardım edinn:97:

Ben sana kesinlikle Akademiyi tevsiye ederim. Ben doğumu orada yaptım çok memnun kaldım, her yerde tavsiye ediyorum.

kizlar ben 22 ci haftama gircem ins , suan funda dogan hanim doktorum cankattan hastanesin de cok da memnunum ilgisinden iyi bir doktor fakat orasi bana cok uzak geliyor ve bu benim ikinci hamileligim yani bu seferde sezeryan olcam ins fakat sezeryan dogum orda yapilmiormus körfez marmarahastanesinde yapiliyormus :S biraz düsündürücü ben marmarada yatarken ALLAH muhafaza bir sey olursa cankattan oraya nasil hemencikin gelcek o yüzden de biraz endiseliyim doktor degistirmeye düsünüyorum izmit de yeni özel bir hastane acilmis demet boyaci da orda calisiyormus o hastaneye giden ve demet boyaci icin önerileriniz var mi acaba yardimci olun ltf :)

canim orasini pek tavsiye etmem ebeler insana hayvan muamelesi bile yapmiolar o derece yani hala aklima geldikce moralim bozuluyor
dogum haneye giren aglayarak cikiyor du bende dahil :S ama doktorlar icin bisey diyemem ama ordaki calisanlar uzak dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…