slmm canımm bende konak hastanesıne gıdıorum gulcın hanımaa cokk memnunumm bende ordakı dr ların hepsınden herkess memnun geneldee karar senınn
ben kazım beye gitmiştim son zamanlarda doğumumuda o yaptı çok memnun kaldım konak tıpa da gitmiştim hatta neden memnun kalmadınız?
evet ultrasonu farklı aynı değil hastanedekiyle eğer sezeryan düşünmüyosanız erkan beyi tavsiye etmem ben gülçin hanıma gidiyordum çok memnundum mecbur kazım beye geçiş yapmıştım ama çok beğendim unutkanlığı dışında çok iyi bi doktordu arkadaşım funda hanıma gidiyordu çok beğenmişti onu da düşünebilirsin sanırım ücret anlaşmaları yüzünden konak tıpa gidiyorsun bilemiyorum tabi şimdi hangisi anlaşmalı hangisi değil benim doğumuma yakında bitmişti anlaşmaları
bılmem hepsı aynı dıılmı ben 35 werıorumm konaktaa erkanda aynıdırr
merhabalar bende 33. haftamı dolduruyorum akademide nuri beye gidiyorum ve çok memnunum benim doğumum normal olucak inş ben sezeryandan normal doğuma göre daha bi çok korkuyorum. ama özel hastanede doğum konusunda çok kararsız kaldım bebekte yada bende bi sorun olabilir ve ozaman altından kalkılmaz masraflara girmek istemiyorum umarım kötü bi durumla karşılaşmayız. eşim akademi konusunda ısrarlı bide doktorun doğuma girmeside insana güven veriyo ama ne yapıcam( hayla karar veremedim öffffffff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?