Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
banada aynı şeyi söledişer arkası dönük yüzünü göstermiyo dediler iki defa gittik ikisindede aynısı oldu doktorumuzdan memnunuz ama hemde fazlasıyla

merhaba hanımlar benim size sormak istediğim konakta doğum yapanlar hangi doktora gittiniz ben şimdi kazım beye gidiyorum ama erkan bey için çok iyi yorumlar okudum değiştirebilirim.kazım beyi değiştirme sebebimde konakta özeli var muayene için konak tıpa gitmek zorunda kalıyorum ordaki ultrosoncihazlarınıda beğenmedim yardımlarınızı bekliyorum konak tıpa yada konak hastanesine gidenler lütfen...

slmm canımm bende konak hastanesıne gıdıorum gulcın hanımaa cokk memnunumm bende ordakı dr ların hepsınden herkess memnun geneldee karar senınn

canımm genelde erkan bey ve gulcın hanıma gıdılıoo ole tercıhh edılıoo ama kazım bey de ıyı dıe bılıorumm ben

canım valla erkan bey olcak herhalde her giden çok memnun bide sen gülçin hanıma gitmişsin ya muayene ücreti nekadardı ben daha yeni hamileyim ya sanırım bunlar ay ay değişiyomuş kazım beyin özeli 130 ama konak tıpta daha uygun oyüzden erkan beyin falan ücretini bilmiyorum

ben kazım beye gitmiştim son zamanlarda doğumumuda o yaptı çok memnun kaldım konak tıpa da gitmiştim hatta neden memnun kalmadınız?

ben kazım beye gitmiştim son zamanlarda doğumumuda o yaptı çok memnun kaldım konak tıpa da gitmiştim hatta neden memnun kalmadınız?

ben kazım beyden çok memnunum sadece konaktıpa gitmek istemiyorum çünkü konaktaki gibi değil sanırım ultrosonlar falan oyüzden erkan beye geçmek istedim bide ben konak hastanesine çok yakın oturuyorum ve şuan arabalara binmesi çok zor oluyo mide bulantılarım ve kusmalarım yüzünden yakın olsun diye orayı istedim kazım beyin özelinede sürekli gidemem :) gerçi sen farkı biliyosundur hem hastaneye hem tıp merkezine gittiysen ultrosonlar falan aynımı ben tıp merkesinde 3 boyutlu yok diye biliyorum yardımcı olursan sevinirim. yoksa doktorumdan çok memnunum şeker gibi adam kaydirigubbakcemile3

evet ultrasonu farklı aynı değil hastanedekiyle eğer sezeryan düşünmüyosanız erkan beyi tavsiye etmem ben gülçin hanıma gidiyordum çok memnundum mecbur kazım beye geçiş yapmıştım ama çok beğendim unutkanlığı dışında çok iyi bi doktordu arkadaşım funda hanıma gidiyordu çok beğenmişti onu da düşünebilirsin sanırım ücret anlaşmaları yüzünden konak tıpa gidiyorsun bilemiyorum tabi şimdi hangisi anlaşmalı hangisi değil benim doğumuma yakında bitmişti anlaşmaları

ben normal istiyorum ama ne olur bilmem çünkü daha çok yeni doktorla bunları konuşmadık kazım beyin konak tıpta ücreti daha uygun (nekadar olduğunu tam bilmiyorum ama çünkü oraya acil olarak gittim 20tl aldılar hamile olmadan önce gittiğimdede 32 alıyolardı)oyüzden oraya gidiyorum özelinede gitmek zorunda kaldım aradaki ultroson farkınıda görünce okadar ücret verip ii imkan alamıcaksam erkan beye geçeyim diye düşündüm. bakalım şimcik 6 eylülde kazım beyle konak tıpta randevum var hamileyken ilk randevum olcak sorucam onada ultrosonları falan kaydirigubbakcemile3 ona göre erkan beeye geçicem çokmu abartıyorum acaba diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

ultrason olarak takıldıysan hatırladığım kadarıyla 4 boyutlu değil ultrason ama 3 boyutlu zaten herşeyi görebiliyo doktor sen göremezsin ama tabi aklımda erkan bey var diyorsan ona bişey diyemem hiç gitmedim ama hastaneden bildiğim sezeryancı biraz fazla geveze ve ukala rahatsız etmez bu durum diyosanız deneyin :)) ama doktorluğuna bişey diyemem bildiğim kadarıyla iyi bi doktor

merhabalar bende 33. haftamı dolduruyorum akademide nuri beye gidiyorum ve çok memnunum benim doğumum normal olucak inş ben sezeryandan normal doğuma göre daha bi çok korkuyorum. ama özel hastanede doğum konusunda çok kararsız kaldım bebekte yada bende bi sorun olabilir ve ozaman altından kalkılmaz masraflara girmek istemiyorum umarım kötü bi durumla karşılaşmayız. eşim akademi konusunda ısrarlı bide doktorun doğuma girmeside insana güven veriyo ama ne yapıcam ( hayla karar veremedim öffffffff....

bılmem hepsı aynı dıılmı ben 35 werıorumm konaktaa erkanda aynıdırr

erkanda 35 canım...adam adam süper ya...çok rahatlatıyo insanı..seker gibi...gerçi geçen bi sinirli anınada rastladım yeni bi hemşire vardı verdi veriştirdi ona...tırstım valla...ama adam genel olarak çok iyi...çok yakın arkadaşım onda sezeryan oldu...çok başarılı...bence memnun kalırsın...

selam....ben şirin...ben de nuri beye gıdıyorum....norml doğum yaptm...korkmana gerek yok...hayırlısı olsun

slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza gebze de oturuyorum bende aldım bşyler toplam 300 ytl tuttu benim içindde oyun parkı,yer beşiği,bebek arabası,hastane çıkışı,ikili seti birde hediye aldım gs li küçük bir pijama takımı nasıl iyi mi almışım yoksa pahalı mı:ecrin_bebek:

slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza gebze de oturuyorum bende aldım bşyler toplam 300 ytl tuttu benim içindde oyun parkı,yer beşiği,bebek arabası,hastane çıkışı,ikili seti birde hediye aldım gs li küçük bir pijama takımı nasıl iyi mi almışım yoksa pahalı mı:ecrin_bebek:

birde ekstraaar var biberon fln cam olması mecburi ben plastiklere güvenmiyorum oyuncak alırken bile plastik bakmıyorum eskiden olsa neysede bu devirde hastalıklar arttı en ufak bi hatada geri dönülmez sonuçlar doğuruyo bebeğim için korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…