• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzne gider miydiniz beklermiydiniz

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Benim alt katımda oturan bir kız var x adında 3 senelik evli, eşi memur kendisi de ev hanımı Erzurumlular çok da iyi birisi

Bunlar 1 senedir hiç bi şekilde izne gitmemişler eşi sürekli bugün yarın diye diye oyalamıs, kız o kadar bunalmıski artık memleketine gidip , gelmek bile istemiyor, 25 günlük bi izinleri varmış ve p.tesi izne gidecekler X 15-20 gün kalırız o kadar yola gidiyoruz diye bayağı hazırlık yapmış.

Aksam eşi bu kadar hazırlığı niye yaptın ne gerek vardı demiş , x demiş ne alaka diye? Eşi başlamış işte en fazla 1 haftalığına gidecez başka izin kullanamam , X ağlamış 1 sene boyunca izne gitmedin 1 hafta içinmi bekledim o kadar zaman beni hem göndermedin ailemin yanına hem de gitmedin demiş

Kız o kadar izine gidecez diye hem bekledi hem hazırlık yaptı eşi de 1 haftadan fazla kalamayız demiş, x de sen gelme ben gidecem artık yeter diye kavga etmiş, bana artık dayanamıym gidecem dedi, bende o kadar bekledim p.tesine ne kaldı o gün beraber gidin dedim, o da onu 1 gün bile beklemem beni o kadar oyaladı zaten gel git 2 gün yolda geçiyor dedi şuan gitmek için hazırlık yapıyor çok üzüldüm bişey de diyemedim durumuna siz olsanız gidermiydiniz böyle bir durumda yoksa 1 haftalığına da olsa eşinizlemi gidersiniz ( bir de eşi tatile ne götürecek adam değil sürekli para hesabı yapıyor kız gerçekten bunalıma girmiş eşi bunu hiç görmüyor)

Son düzenleme:
Benim alt katımda oturan bir kız var neslihan adında 3 senelik evli, eşi devlet memuru kendisi de ev hanımı İstanbul da yaşıyorlar ve Erzurumlular çok da iyi birisi

Bunlar 1 senedir hiç bi şekilde izne gitmemişler eşi sürekli bugün yarın diye diye oyalamıs, kız o kadar bunalmıski artık memleketine gidip , gelmek bile istemiyor, 25 günlük bi izinleri varmış ve p.tesi izne gidecekler Neslihan da 15-20 gün kalırız o kadar yola gidiyoruz diye bayağı hazırlık yapmış.

Aksam eşi bu kadar hazırlığı niye yaptın ne gerek vardı demiş , Neslihan da demiş ne alaka diye? Eşi başlamış işte en fazla 1 haftalığına gidecez başka izin kullanamam , Neslihan ağlamış 1 sene boyunca izne gitmedin 1 hafta içinmi bekledim o kadar zaman beni hem göndermedin ailemin yanına hem de gitmedin demiş

Kız o kadar izine gidecez diye hem bekledi hem hazırlık yaptı eşi de 1 haftadan fazla kalamayız demiş, Neslihan da sen gelme ben gidecem artık yeter diye kavga etmiş, bana artık dayanamıym gidecem dedi, bende o kadar bekledim p.tesine ne kaldı o gün beraber gidin dedim, o da onu 1 gün bile beklemem beni o kadar oyaladı zaten gel git 2 gün yolda geçiyor dedi şuan gitmek için hazırlık yapıyor çok üzüldüm bişey de diyemedim durumuna siz olsanız gidermiydiniz böyle bir durumda yoksa 1 haftalığına da olsa eşinizlemi gidersiniz ( bir de eşi tatile ne götürecek adam değil sürekli para hesabı yapıyor kız gerçekten bunalıma girmiş eşi bunu hiç görmüyor)
Neslihanin onun problemini burada kamuoyuna sundugunuzdan haberi var mi?

Bence karı koca arasına girme. Ben neslihan olsam canıma tak ederse giderim beklemem. Çünkü yaşadığını ve tutulmayan sözleri o bilir.

o kadını düşünmeyip para hesapları peşindeyse bir tatile bile götürmediyse o da kocam 20 gün bensiz ne yapar diye hiç düşünmesin. gitmezse çok pişman olur. keyfini çıkarsın. zaten adam bir sürünsün bikere 20-25 gün kadınsız da bak sonra koşa koşa nasıl geliyor her gittiği yere.

o kadını düşünmeyip para hesapları peşindeyse bir tatile bile götürmediyse o da kocam 20 gün bensiz ne yapar diye hiç düşünmesin. gitmezse çok pişman olur. keyfini çıkarsın. zaten adam bir sürünsün bikere 20-25 gün kadınsız da bak sonra koşa koşa nasıl geliyor her gittiği yere.
Bende sizin gibi düşündüm , biz erzumluyuz bizde kadın yalnız basına onu bunu yapamaz zihniyeti var ben nerdeysem o orda olacak diyor, kızda artık bıkmış bu durumdan 1 gün bile beklenen diye gitmek istiyordu 1 haftalığına gidecekse hiç gitmesin dedi

pazarlık yapsın bence. 10 gün kalır gönderim amaaaaa döndüğümde sen izne çıkacaksın ve beni bir otele tatile götüreceksin diye.

Bence karı koca arasına girme. Ben neslihan olsam canıma tak ederse giderim beklemem. Çünkü yaşadığını ve tutulmayan sözleri o bilir.
birde açık açık isimleri yazmamıştır inşallah konu sahibi
takma isim kullanmıştır umarım

Off off burada herkes tanıdı hemen onu demi söyle yorumlar yapacaksanız yapmayın konuyu dağıtmayın, bana sordu bişey diyemezdim içim rahat olmadı git desem mi demesemi mi bilemediğimiz için onunda üzülmesini istemediğimi için soruyorum zaten, dünyanın konusu açılıyo hiçkimse kimse hakkında konu acmasın o zaman

İsimi onu buna ne kadar takılıyorsunuz ya dünyada tek Neslihan o yok konuyu dağıtmayın yorum yapacaksanız yapın lütfen alakasız şeyler yazmayın

Benim eşim iki yıldır izinsiz çalışıyor.Yapacak bir şey yok.İlk sene kendim gittim memlekete.Bu senede bekleyeceğim olmaz ise tekrar kendim giderim.Sorun olmadı bu hiç aramızda.

Benim eşim iki yıldır izinsiz çalışıyor.Yapacak bir şey yok.İlk sene kendim gittim memlekete.Bu senede bekleyeceğim olmaz ise tekrar kendim giderim.Sorun olmadı bu hiç aramızda.
En doğrusunu yapıyorsunuz aslında , eşi ben gidemem sen git dese sorun yok, ben nerdeysem sen de ordasın diyor kız bişey diyemiyor

erzurumlular cıdden ıyı ınsalardır kımı tanıdıysadam. kaldığım şehır yakın erzuruma..eşiyle gitsın sonuçta yıne eşinin yanına gelecek..daha kötü olabılır sonuç.durumuda anlatsın.bır hafta için gıtmek ıstemediğini soylesın.oyleyse ben tek gıdeyım dıyede konuşssun.

İsimi onu buna ne kadar takılıyorsunuz ya dünyada tek Neslihan o yok konuyu dağıtmayın yorum yapacaksanız yapın lütfen alakasız şeyler yazmayın
Dünyada tek Neslihan o değil de, Erzurumlu Neslihan, İstanbul'da yaşıyor, eşi memur kendisi ev hanımı deyince kimliği kabak gibi çıkabilir. Onu tanıyan birileri buradaysa.

Back
X