Benim alt katımda oturan bir kız var x adında 3 senelik evli, eşi memur kendisi de ev hanımı Erzurumlular çok da iyi birisi
Bunlar 1 senedir hiç bi şekilde izne gitmemişler eşi sürekli bugün yarın diye diye oyalamıs, kız o kadar bunalmıski artık memleketine gidip , gelmek bile istemiyor, 25 günlük bi izinleri varmış ve p.tesi izne gidecekler X 15-20 gün kalırız o kadar yola gidiyoruz diye bayağı hazırlık yapmış.
Aksam eşi bu kadar hazırlığı niye yaptın ne gerek vardı demiş , x demiş ne alaka diye? Eşi başlamış işte en fazla 1 haftalığına gidecez başka izin kullanamam , X ağlamış 1 sene boyunca izne gitmedin 1 hafta içinmi bekledim o kadar zaman beni hem göndermedin ailemin yanına hem de gitmedin demiş
Kız o kadar izine gidecez diye hem bekledi hem hazırlık yaptı eşi de 1 haftadan fazla kalamayız demiş, x de sen gelme ben gidecem artık yeter diye kavga etmiş, bana artık dayanamıym gidecem dedi, bende o kadar bekledim p.tesine ne kaldı o gün beraber gidin dedim, o da onu 1 gün bile beklemem beni o kadar oyaladı zaten gel git 2 gün yolda geçiyor dedi şuan gitmek için hazırlık yapıyor çok üzüldüm bişey de diyemedim durumuna siz olsanız gidermiydiniz böyle bir durumda yoksa 1 haftalığına da olsa eşinizlemi gidersiniz ( bir de eşi tatile ne götürecek adam değil sürekli para hesabı yapıyor kız gerçekten bunalıma girmiş eşi bunu hiç görmüyor)