izofren midir nedir? Ltfen bir akl verin kzlar..

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
arkadaşım kendi kafasından bi sürü şey kurup yaşamış gibi bunu herkese anlatıyor. herkes inanıyor, kıza hayranlıkla bakıyor fakat ben onu ve ailesini çok çok iyi tanıdığım için inanmıyorum..

Son düzenleme:
Ben olsam alırım karşıma konuşurum. Tabiki bu konuşmayı yalnız ve sakin bir şekilde gerçekleştirmeye çalışırım. Derdi neymiş acaba :))

insan olmak isteyipte olamadığı zaman sürekli uydururmuş bence şizofren değil olmak istediği için yapamadığı için mecbur bunu anlatarak didiriyor

bırakın ya kendi cemberinde dönsün dursun.
diğer insanlarda bence inanmş gibi davranıolardır...
Fazla muhatab olmayın yeter...

Benimde böyle arkaşım var.
Bekaken fazla söylemezdi. Evlendi kızın gözü dönmüş gibi şurdan ev aldık.
Şurda para geldi bilmem neler neler...
bi kaç kez yüzüne vurmaya kalkıyordum. Ben utandım ondan.
Şimdide hiç takmıyorum. Tamam tamam diyip geciştiriyorum. Önemsemiyorumşakkıdı

bunun adı bence dikkat çekme hastalığı. genellikle kendini 2. plana atılmış gibi hisseden insanlar popüler olmak amacıyla yapıyorlar böyle şeyler malesef. allah akıl fikir versin...

Çalıştığım işyerinde bir bayan vardı. Burayı okuyunca aklıma geldi.
Hayatımda hiç bu kadar yalan söyleyen, yalanıyla övünen birini daha tanımadım.
Mesela bizim hatun güya geçen şubat tatilinde ailece Uludağa gitmişler.... araları anlatmıyım, kayak hocası tutmuşlar saati 500 bin TL dedi, biz; hadi cnm yok artık dedik.
Doğru doğru 350 bindi galiba dedi... Yok cnm okadar da olamaz dedik... 200 müydü acaba ? oldu.
Biz daha da üstüne gidiyoruz aman ne biliyim ben kocam ödedi, ben cüzdandan yüzbinliklerin çıkışını gördüm dedi.....
Sonra bizimki bi sabun markası söyledi... Çok çok güzelmiş bütün koliyi almış Migrostan...
Ertesi defa çok güzel bi şampuan bulmuş, onu överken artık dayanamadım,
Herhalde tırı marketin kapısına dayadın dedim...Tabi al al mor mor oldu...Yani insan sıkıyo sıkıyo ama dayanmanın da bi noktası var kardeşim..

Sonra bizimki bi sabun markası söyledi... Çok çok güzelmiş bütün koliyi almış Migrostan...
Herhalde tırı marketin kapısına dayadın dedim...Tabi al al mor mor oldu...Yani insan sıkıyo sıkıyo ama dayanmanın da bi noktası var kardeşim..

sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy ben bırakın kendi haline diyemeyeceğim
hasta masta adamı aptal yerine koyuyo yahu

Çalıştığım işyerinde bir bayan vardı. Burayı okuyunca aklıma geldi.
Hayatımda hiç bu kadar yalan söyleyen, yalanıyla övünen birini daha tanımadım.
Mesela bizim hatun güya geçen şubat tatilinde ailece Uludağa gitmişler.... araları anlatmıyım, kayak hocası tutmuşlar saati 500 bin TL dedi, biz; hadi cnm yok artık dedik.
Doğru doğru 350 bindi galiba dedi... Yok cnm okadar da olamaz dedik... 200 müydü acaba ? oldu.
Biz daha da üstüne gidiyoruz aman ne biliyim ben kocam ödedi, ben cüzdandan yüzbinliklerin çıkışını gördüm dedi.....

desenize Migrosta koliyle satılmıyor ki diye kaydirigubbakcemile3

arkadaşınızda zengin olma merakı var sanıyorum, demek ki kazara zengin olsa mahvedicek ortalığı :olmaz:

aynı benim bi arkadaşımı anlattın senin arkadaşın gene iyimiş bizimki ayak üzeri kırk tane söylüo bozmak için bi dediğini hatırlatsakda gene aynı:D

amann benimde lise de böyle bir arkadaşım vardı anlatırda anlatırdı hı hı der geçerdim ama anlatıklarını 3. kişiye anlatırken bana döner dimi özlem diye bana onaylatmaya çalışırdı sanki bende yanındaymışım gibi :bbo: geçen kış gördüm hala aynı yaa yine bi hayal dünyası yaratmış kendine söylediklerine bir kendisi inanıyor kafamçokkarıştı

böle kızlar heryerde var demekki ya..
benimde tanıdıgım biri var ha bire eşinin çok mükemmel oldugunu çok iyi anlaştıklarını falan anlatır duyan bunları gül gibi geçinio zanneder ama hiç dayak yedigini kocasının bunu kaç kere dövdügünü falan hiç anlatmaz..daha 1 haftalık gelinken dayak yemesi..ama hepsini hakeden biri nerde yalan dolan deikodu varsa o orda...

Benim de böyle 1-2 arkadaşım vardı..Üstüne üstelik etrafa bu yalanları uydururlarken beni de işin içine karıştırmaya çalışıyorlardı bu yalanlarını...Şimdi biri ile ilişkimi kestim,yıllardır görmüyorum.Diğeri ile de uzun yıllar konuşmadım şimdi çok mesafeli olarak 40 yılda bir selamlaşıyoruz o kadar...
Sebep bu tarz insanlar kompleksli oluyorlar ve içinde bulundukları hayat şartlarını,aileyi beğenmediklerinden bir takım yalanlarla avunarak etrafa hava atmaya çalışıyorlar..Tabi sadece kendilerini kandırıyorlar...

Back
X