• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jandarma sevgilim

Biz birlikte olmadık seviyeli mesaj yazın isterseniz çünkü ben seviyemi onun eşini üzecek kadar bozmadım oda bozmadı her birliktelik cinsellik değil-dir.. yaşadıklarını bilmeden absort konuşmak kolay
Ya bi defol git diyecem gitmişim

O eş sen olsan ne olucaktı acaba yetişin beni kocam aldatıyor diyecektin
Karısına o hayvani benzetmesi yapan edepsiz kendi yaptığına dönsün baksın

Ve sana mide bulandıriuorsunuz

Kahkahalarla güldüm kusura bakmayın. 😂

Ya kusura bakmayın da yıl olmuş 2021, halen bu yalanlara kanıyor musunuz?

Sizin sevgili, “domuz(?)” dediği karısıyla her gece aynı yatağa giriyor. Boşanmak isteyen adam boşanır.

Bütün aldatan kocaların eşleri şeytandır, kötüdür, rezalettir, ama niyeyse hiç de boşanamazlar. Yüz kere metres değiştirirler, ama eşi hep sabit kalır.

Karısına laf ettikçe sizin ona daha çok yapıştığınızı çözmüş, bir eli yağda bir eli de balda.

Karısıyla aşk fotoğrafları atarsa, hatta başka kadınlar da bulursa şaşırmayın. Siz kadına bilenirken o köşede eğleniyor. 🙄

Ne merhametlisin, canim benim.
İnşallah ilerideki eşinin de karşısına böyle tatlı,merhametli kadınlar çıkar, akıl verir yönlendirirler ne yapacağını,yuvan kurtulur
Valla helal olsun bu cevaba bayıldım.
Inşallah evlenirsin bekar biriyle. O kocana da böyle merhametli metresler akıl verir yönlendirir.

Öfffff nedir bu evli erkek merakınız yaaa ...

Mutsuzsa boşansın ,hem ayranım dökülmesin hem g.tm si.....n hesabı

Bi açın gözünüzü Ya her seviyorum diyenin müptelası olmayın bu ne aciziyet deli oluyorum Ya !!!
Bir insanın Kendine saygısı olmalı önce !

21. yüzyılda tepemizde onlarca uydunun cirit attığı, Mars'ta yaşamaya niyetlendiğimiz, bir yerden bir yere ışınlanmamıza ramak kalmış bir zamanda, hala 18. yüzyıl yalanları sıralayan, karımı sevmiyorum, çocuklar için evli kalıyorum, karım çoook kötü bir insan, neler çekiyorum neler😢diyen erkeklere inanan kadınlar var.

Çok çektiren karısından büyük ızdıraplar içinde 3 çocuk yapmış:KK43:

Bu adamlara kanan kadınlar cidden saf mısınız siz? Kadın bugün boşansa evin yarısı havada karada kadının, çocuklar için de nafaka alır, sizi böyle hikayelerle kandırıyorlar.

Adam hem pastam dursun hem karnım doysun diyor siz de söyledikleri her şeye inanıyorsunuz hem de 5 aydır yarım yamalak tanıdığınız adamlara🤦‍♀️

Mutsuz huzursuzdur tabi, domuz diye bahsettigi karisi aldattigini anlamis donuna kadar alacaktir.
Ondandir o mutsuzluk.
İnsallah öyledir de sizide rezil eder herkese ibreti alem olsun diye.

Valla helal olsun bu cevaba bayıldım.
Inşallah evlenirsin bekar biriyle. O kocana da böyle merhametli metresler akıl verir yönlendirir.

Arkadaş ciddi ciddi kadına acıyıp adamı gönderdiğine falan inanıyor bir de. Akıl vermiş. 🤦‍♀️

Adamın olaydan sonraki tepkisini merak ediyorum, konu sahibinin bu kadar kolay inandığına o da inanamamıştır.

Yahu adamların çok kadınla çıkmak için ev hayatı hakkında yalan söyleyip durduğunu gökteki karga bile biliyor artık.

Yok bir de karısı arayıp rahatsız ediyormuş. 🙄

Arkadaş ciddi ciddi kadına acıyıp adamı gönderdiğine falan inanıyor bir de. Akıl vermiş. 🤦‍♀️

Adamın olaydan sonraki tepkisini merak ediyorum, konu sahibinin bu kadar kolay inandığına o da inanamamıştır.

Yahu adamların çok kadınla çıkmak için ev hayatı hakkında yalan söyleyip durduğunu gökteki karga bile biliyor artık.

Yok bir de karısı arayıp rahatsız ediyormuş. 🙄
Bir anımı anlatayım...o zaman iş hayatına yeni girmiştim. Yaşım da küçük.saftirik birseyim. Bekarım. Bir kızla arkadaş olduk yeni yeni. Kız dedi ki bilmemne biriminin müdürüyle çıkıyorum. Adami da az çok biliyorum efendi sessiz sakin saygılı bir tip.Dedim saf saf o adam evli bilmiyor musun? Dedi ki evet ama aslında karısına uzuluyorum vicdanlı biriyim bana aldığı çiçekleri kabul etmiyorum al karina götür bunları diyorum.
Demek ki işler değişmemiş bu metreslerin doğal vicdan rahatlatma yöntemleri hep aynı.

Biz birlikte olmadık seviyeli mesaj yazın isterseniz çünkü ben seviyemi onun eşini üzecek kadar bozmadım oda bozmadı her birliktelik cinsellik değil-dir.. yaşadıklarını bilmeden absort konuşmak kolay
Absort mu :confused:

Back
X