- 18 Kasım 2020
- 20.754
- 49.927
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yes babyBanlanmış bu
Ya bi defol git diyecem gitmişimBiz birlikte olmadık seviyeli mesaj yazın isterseniz çünkü ben seviyemi onun eşini üzecek kadar bozmadım oda bozmadı her birliktelik cinsellik değil-dir.. yaşadıklarını bilmeden absort konuşmak kolay
Kafa buluyor sankiO papatyalarda neyin nesi
Valla helal olsun bu cevaba bayıldım.Ne merhametlisin, canim benim.
İnşallah ilerideki eşinin de karşısına böyle tatlı,merhametli kadınlar çıkar, akıl verir yönlendirirler ne yapacağını,yuvan kurtulur
Valla helal olsun bu cevaba bayıldım.
Inşallah evlenirsin bekar biriyle. O kocana da böyle merhametli metresler akıl verir yönlendirir.
Çiçeğine çiçekler hemde papatya seviyor sevmiyor geliyor ama sevişmiyoruzO papatyalarda neyin nesi
Çiçeğine çiçekler hemde papatya seviyor sevmiyor geliyor ama sevişmiyoruz
Acaba bir şeyler oluyor da farkında değilmiyim
Şöyle aşkların gözü kör olsun
Ayyy bana bir şeyler oluyor![]()
![]()
![]()
Bir anımı anlatayım...o zaman iş hayatına yeni girmiştim. Yaşım da küçük.saftirik birseyim. Bekarım. Bir kızla arkadaş olduk yeni yeni. Kız dedi ki bilmemne biriminin müdürüyle çıkıyorum. Adami da az çok biliyorum efendi sessiz sakin saygılı bir tip.Dedim saf saf o adam evli bilmiyor musun? Dedi ki evet ama aslında karısına uzuluyorum vicdanlı biriyim bana aldığı çiçekleri kabul etmiyorum al karina götür bunları diyorum.Arkadaş ciddi ciddi kadına acıyıp adamı gönderdiğine falan inanıyor bir de. Akıl vermiş.
Adamın olaydan sonraki tepkisini merak ediyorum, konu sahibinin bu kadar kolay inandığına o da inanamamıştır.
Yahu adamların çok kadınla çıkmak için ev hayatı hakkında yalan söyleyip durduğunu gökteki karga bile biliyor artık.
Yok bir de karısı arayıp rahatsız ediyormuş.![]()
Absort muBiz birlikte olmadık seviyeli mesaj yazın isterseniz çünkü ben seviyemi onun eşini üzecek kadar bozmadım oda bozmadı her birliktelik cinsellik değil-dir.. yaşadıklarını bilmeden absort konuşmak kolay