• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Janselii nin, Şu 7 Kilo İle Başı Dertte Bakın Nasıl Verecek :)))

Brave Capricorn

Şöyle yapsaydım böyle olmayacaktı diye bir şey yok
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
4.118
2.652
448
Selam kızlar Bir türlü nefsime hakim olupta şu kilolarımı vermek için kesin bir çaba göstermedim. Ama artık dur diyorum kendim çok rahatsız oldum ve yiyerek yavaş yavaş verme kararı aldım... Hiç yılmıycam kızmıycamda veremedim diye

25 Ağustosta başladım.. bugün 30 ağustos , öylesine meraktan tartıya çıktım. 100 gram vermişim :dance: ( üzülmüycem )

63 kg yum, 56 kiloya düşmek istiyorum. hatta 54 olsa daha süper olacak

Ben şu şekilde kendi bünyeme ve sabrıma göre bir diyet programı hazırladım.

SABAH: kalkınca 2 bardak ılık su, kahvaltıda: bir domates, salatalık, 3 zeytin, kibrit peynir, 1 yada 2 dilim kepek ekmeği... tatlı ihtiyacım için yaklaşık 2 kaşık çilek reçeli ve 10-15 dk sonra yeşilçay ve biberiye karışımı çayımı içiyorum..

NOT: Hergün 2,5-3 litre su içiyorum

ARALARDA : meyva yada beyaz leblebi yiyorum yada form bisküvü bir iki tane

ÖĞLEN : Salata, 1 dilim kepe ekmeği,
Bazen değiştirip tavuk sote yada 3 adet köfte yiyorum,
Yine bitki çayım ( biberiye ve yeşil çay ) ama bunu öğlen yemekten önce içiyorum. Sadece sabah kahvaltıdan sonra içiyorum diğer öğünler öncesinde tüketiyorum

ARALARDA : meyva yada beyaz leblebi, yada forum 2 adet bisküvü

AKŞAM: Çorba bir büyük kase, yada mantar yada bunlara eş değer değişmeli besinler yiyorum, ne varsa yiyorum ama az ama ekmeksiz kızlar.. ekmeği tamamen rafa kaldırdım.

Yemekten 10-15 dk sonra Yarım saat bantta yürüyorum..

ARALARDA: Forum bisküvü yada leblebi veya bir avuç kabuklu fındık..

Bu arada siyah çayı seviyorum. çok tüketiyorum. azcık tatlandırıcıyla

Kızlar durum böyle bana yorum yapmak yada katılmak isterseniz çok sevinirim, Sizce bu programla verebilirmiyim. Tamamen kendimi kasmadan canımın istediği tatlıysa bir parça alıp nefsimi köreltiyorum. Yoksa sıkıcı olur diyet , hadi bakalım herkesin sayfası dolu dolu banada yazacakmısınız merak ediyorum. boshayallersmile

Selam kızlar Bir türlü nefsime hakim olupta şu kilolarımı vermek için kesin bir çaba göstermedim. Ama artık dur diyorum kendim çok rahatsız oldum ve yiyerek yavaş yavaş verme kararı aldım... Hiç yılmıycam kızmıycamda veremedim diye

25 Ağustosta başladım.. bugün 30 ağustos , öylesine meraktan tartıya çıktım. 100 gram vermişim :dance: ( üzülmüycem )

63 kg yum, 56 kiloya düşmek istiyorum. hatta 54 olsa daha süper olacak

Ben şu şekilde kendi bünyeme ve sabrıma göre bir diyet programı hazırladım.

SABAH: kalkınca 2 bardak ılık su, kahvaltıda: bir domates, salatalık, 3 zeytin, kibrit peynir, 1 yada 2 dilim kepek ekmeği... tatlı ihtiyacım için yaklaşık 2 kaşık çilek reçeli ve 10-15 dk sonra yeşilçay ve biberiye karışımı çayımı içiyorum..

NOT: Hergün 2,5-3 litre su içiyorum

ARALARDA : meyva yada beyaz leblebi yiyorum yada form bisküvü bir iki tane

ÖĞLEN : Salata, 1 dilim kepe ekmeği,
Bazen değiştirip tavuk sote yada 3 adet köfte yiyorum,
Yine bitki çayım ( biberiye ve yeşil çay ) ama bunu öğlen yemekten önce içiyorum. Sadece sabah kahvaltıdan sonra içiyorum diğer öğünler öncesinde tüketiyorum

ARALARDA : meyva yada beyaz leblebi, yada forum 2 adet bisküvü

AKŞAM: Çorba bir büyük kase, yada mantar yada bunlara eş değer değişmeli besinler yiyorum, ne varsa yiyorum ama az ama ekmeksiz kızlar.. ekmeği tamamen rafa kaldırdım.

Yemekten 10-15 dk sonra Yarım saat bantta yürüyorum..

ARALARDA: Forum bisküvü yada leblebi veya bir avuç kabuklu fındık..

Bu arada siyah çayı seviyorum. çok tüketiyorum. azcık tatlandırıcıyla

Kızlar durum böyle bana yorum yapmak yada katılmak isterseniz çok sevinirim, Sizce bu programla verebilirmiyim. Tamamen kendimi kasmadan canımın istediği tatlıysa bir parça alıp nefsimi köreltiyorum. Yoksa sıkıcı olur diyet , hadi bakalım herkesin sayfası dolu dolu banada yazacakmısınız merak ediyorum. boshayallersmile

ben isteni çok begendim öye çokta serbest durmuyo bence kolaylıkla wericeksin fazla kilolarınıkaydirigubbakcemile5
ben sana katılmıcam ama desteklerim seni kilonu werene kadar başarılar herşey gönlünce olsun:teytey:

Mesela sadece pazar günleri yumurta yeme şansım var, kendimi salarsam ancak pazar günleri salma durumum var.... hafta içi işte daha iyi uyguluyorum cokacimcoook

ben isteni çok begendim öye çokta serbest durmuyo bence kolaylıkla wericeksin fazla kilolarınıkaydirigubbakcemile5
ben sana katılmıcam ama desteklerim seni kilonu werene kadar başarılar herşey gönlünce olsun:teytey:

Sağol canım desteklemende yeter, acaba reçel işi bozuyormu onda tam kararsızım.

Sendemi diyet yapıyorsun, durumlar nasıl bahsedermisin biraz canım..

öncelikle yumurta haftada 1 çok az bence....bence fazla dgl kesnlikle reçel,arada bal sewiosan bal tüketsen hem yararlı wücuduna...
ben ömrü diyetle geçen bi insanım sewiorum artk hayat tarzım oldu:)ben en son dukan diyetine başlamıştım bilmiyorum duydun mu?oruç tutarken çok zorlandgm için şimdilik ramazandan sonraya erteledim:)şuanda serbest dyt yapıorum dikkat ederek...gerçi Ramazan sonuna 65 girsem çok mutlu olcamda nasıl yapçagımı bilmiyorum dün kuzenmn diyetsyenndeki listeyi aldım ramazana özel onu yapsam diorum metebolizmam yavaşladı çnküüü...yazayım bak bi sende ona yorum yazarsn...

öncelikle yumurta haftada 1 çok az bence....bence fazla dgl kesnlikle reçel,arada bal sewiosan bal tüketsen hem yararlı wücuduna...
ben ömrü diyetle geçen bi insanım sewiorum artk hayat tarzım oldu:)ben en son dukan diyetine başlamıştım bilmiyorum duydun mu?oruç tutarken çok zorlandgm için şimdilik ramazandan sonraya erteledim:)şuanda serbest dyt yapıorum dikkat ederek...gerçi Ramazan sonuna 65 girsem çok mutlu olcamda nasıl yapçagımı bilmiyorum dün kuzenmn diyetsyenndeki listeyi aldım ramazana özel onu yapsam diorum metebolizmam yavaşladı çnküüü...yazayım bak bi sende ona yorum yazarsn...

Evet ama zaten ymurta baya kalorili değil mi, işimede geliyor hani haftada bir yemek
Acaba akşam yemeklerinde yumurta yesem mi arada, pekte severim..
Senin ramazan diyetine bir bakayım tamam

AYRICA : dün fena bişey oldubenneyaptımki

Pazar günü olması dolayısıyla, ben 12 de kahvaltımı yapıp dışarı alışverişe çıktım baya gezdim dolandım yoruldum, saat 7,30 da iskender ve yarım bardak kola içtim..süprizzzzz

Bugün cezalıyım.. dün gözüm döndü herkeside yiyor görünce öyle
:utangac:

Evet ama zaten ymurta baya kalorili değil mi, işimede geliyor hani haftada bir yemek
Acaba akşam yemeklerinde yumurta yesem mi arada, pekte severim..
Senin ramazan diyetine bir bakayım tamam

AYRICA : dün fena bişey oldubenneyaptımki

Pazar günü olması dolayısıyla, ben 12 de kahvaltımı yapıp dışarı alışverişe çıktım baya gezdim dolandım yoruldum, saat 7,30 da iskender ve yarım bardak kola içtim..süprizzzzz

Bugün cezalıyım.. dün gözüm döndü herkeside yiyor görünce öyle
:utangac:

ah sen bnm yediklerimi görsen kendmi kaybettm dur onuda yazıym:D

dün benm iftar faciaydı:S
-kemal paşa tatlısı 1tane
-yarım kepçe mercmk çorbası
-3köfte(buraya kadar normal gbi)
ewet gelince.....saat 10 gbi
-3parmak boyunda ekler
-2bardak wişne suyu
-hızımı alamayıp en az 5tane hurma
aradan kısa bi zmn geçince
-1kaşık patlıcan musakka beşame soslu:(
gecee ders çalşçam die:(
-2bardak kahwe
-yanında 2 parmak kalınlığnda bitter çikolata......
adeta çıldırmış gbiydim inş bu iftarda telafii edicem:(

Evet baya aşmışsın alkisalkisalkis
Yinede takma kafana, taktıkca sanki kilo yapıyor gibi
Ya valla insan yediğine üzüldükce bir şişkinlik alıyor ( ben öyleyim şahsen )
Senin boyun kilon kaç şu anda vede yaşın.

Birde kilo çizelgeni nasıl yaptın , ben bir ara yapmıştım tamamen aklımdan çıktı nasıl oluyordu o...) ayy bacım sen olmasan bana yazanda yok , çok tşkler....kaydirigubbakcemile5

kk kızları sizede ayrıca teysüf ederim.. :dilcikar::roflol:
:umursamaz:

sahur:
-1 su bardağı yarım yağlı süt/1kase yoğurt
-2dilim ekmek/4kaşık erişte/makarna
-1dilim beyaz peynir/1yumurta
-6kaşık sebze yemeği
-domates salatalık
-1meyve/3kuru kayısı/1çay kaşığı reçel
-şekersiz açık çay
iftar:
-1kepçe çorba
-azyaglı salata
-1 dilim ekmek/1/8dilim pide
30dk sora:
-1porsiyon etli sulu yemek
-4kaşık z.yağlı sebze yemeği
-1kase yoğurt/ayran
30dk sora:
-1/2pors şerbetli tatlı/1porsiyon sütlü tatlı
30dk sora:
-1armut/3kayısı/10üzüm/1incir/1şeftali
..............................................................................................
sence nasıl?(/)yada anlamında hepsini yemiosun:D genelde öle sanıolarda

Birde kilo çizelgeni nasıl yaptın , ben bir ara yapmıştım tamamen aklımdan çıktı nasıl oluyordu o...) ayy bacım sen olmasan bana yazanda yok , çok tşkler....kaydirigubbakcemile5

kk kızları sizede ayrıca teysüf ederim.. :dilcikar::roflol:
:umursamaz:

22yaşındayım boyum 162kilomda cuma tartıldım 68.6idi.....ara hedefm 65:)asıl hedefm konusunda kararszm:D

bende raazana kadar seninle aynı ylu izliyordu ama raazanda şaşdı düzenim.bana sorarsan gayet ideal bir liste yapmışsın ama mühim lan bunu istikrarlı bir şeilde uygulayabilmek.ikimizde aynı kilodayız ve hedefimizd aynı :)) tek farkımız ben senden çok spor yapacağım.var mısın ramazan sonra yarışa guclubacismile bakalım ki pes eteden mücadele edip hedefine uaşabilecek aklinialirimsmile

bende raazana kadar seninle aynı ylu izliyordu ama raazanda şaşdı düzenim.bana sorarsan gayet ideal bir liste yapmışsın ama mühim lan bunu istikrarlı bir şeilde uygulayabilmek.ikimizde aynı kilodayız ve hedefimizd aynı :)) tek farkımız ben senden çok spor yapacağım.var mısın ramazan sonra yarışa guclubacismile bakalım ki pes eteden mücadele edip hedefine uaşabilecek aklinialirimsmile

ayy çok eglenceliii:D

Süper bir fikir, benim işim hep oturmalı, ancak akşamları yapabilirsem yarım saat yürüyüş yapıyorum. Sen şanslısın hadi ramazan bitsin katıl bana zaten bende haftada 100 gr veriyorum :teytey: yetişirsin bana

Süper bir fikir, benim işim hep oturmalı, ancak akşamları yapabilirsem yarım saat yürüyüş yapıyorum. Sen şanslısın hadi ramazan bitsin katıl bana zaten bende haftada 100 gr veriyorum :teytey: yetişirsin bana

bende oturarak çalışıyoru canım.o konudada eşitiz.byun kaç? oda aynıysa bu iş tahminimden çekişmeli oacak aklinialirimsmile

bende oturarak çalışıyoru canım.o konudada eşitiz.byun kaç? oda aynıysa bu iş tahminimden çekişmeli oacak aklinialirimsmile

Hımmm, sporu çok yapıcam diyince senin vaktin var sandım, evdesin sandım..
Benim boyum 1.58... kilom 63 , ben kısayım bacım sen uzunsundur şimdi:dance:
Peki senin kaç sempatiksalakcinni

Back
X