- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
- Konu Sahibi Brave Capricorn
Selam kızlar Bir türlü nefsime hakim olupta şu kilolarımı vermek için kesin bir çaba göstermedim. Ama artık dur diyorum kendim çok rahatsız oldum ve yiyerek yavaş yavaş verme kararı aldım... Hiç yılmıycam kızmıycamda veremedim diye
25 Ağustosta başladım.. bugün 30 ağustos , öylesine meraktan tartıya çıktım. 100 gram vermişim :dance: ( üzülmüycem )
63 kg yum, 56 kiloya düşmek istiyorum. hatta 54 olsa daha süper olacak
Ben şu şekilde kendi bünyeme ve sabrıma göre bir diyet programı hazırladım.
SABAH: kalkınca 2 bardak ılık su, kahvaltıda: bir domates, salatalık, 3 zeytin, kibrit peynir, 1 yada 2 dilim kepek ekmeği... tatlı ihtiyacım için yaklaşık 2 kaşık çilek reçeli ve 10-15 dk sonra yeşilçay ve biberiye karışımı çayımı içiyorum..
NOT: Hergün 2,5-3 litre su içiyorum
ARALARDA : meyva yada beyaz leblebi yiyorum yada form bisküvü bir iki tane
ÖĞLEN : Salata, 1 dilim kepe ekmeği,
Bazen değiştirip tavuk sote yada 3 adet köfte yiyorum,
Yine bitki çayım ( biberiye ve yeşil çay ) ama bunu öğlen yemekten önce içiyorum. Sadece sabah kahvaltıdan sonra içiyorum diğer öğünler öncesinde tüketiyorum
ARALARDA : meyva yada beyaz leblebi, yada forum 2 adet bisküvü
AKŞAM: Çorba bir büyük kase, yada mantar yada bunlara eş değer değişmeli besinler yiyorum, ne varsa yiyorum ama az ama ekmeksiz kızlar.. ekmeği tamamen rafa kaldırdım.
Yemekten 10-15 dk sonra Yarım saat bantta yürüyorum..
ARALARDA: Forum bisküvü yada leblebi veya bir avuç kabuklu fındık..
Bu arada siyah çayı seviyorum. çok tüketiyorum. azcık tatlandırıcıyla
Kızlar durum böyle bana yorum yapmak yada katılmak isterseniz çok sevinirim, Sizce bu programla verebilirmiyim. Tamamen kendimi kasmadan canımın istediği tatlıysa bir parça alıp nefsimi köreltiyorum. Yoksa sıkıcı olur diyet , hadi bakalım herkesin sayfası dolu dolu banada yazacakmısınız merak ediyorum. boshayallersmile
25 Ağustosta başladım.. bugün 30 ağustos , öylesine meraktan tartıya çıktım. 100 gram vermişim :dance: ( üzülmüycem )
63 kg yum, 56 kiloya düşmek istiyorum. hatta 54 olsa daha süper olacak
Ben şu şekilde kendi bünyeme ve sabrıma göre bir diyet programı hazırladım.
SABAH: kalkınca 2 bardak ılık su, kahvaltıda: bir domates, salatalık, 3 zeytin, kibrit peynir, 1 yada 2 dilim kepek ekmeği... tatlı ihtiyacım için yaklaşık 2 kaşık çilek reçeli ve 10-15 dk sonra yeşilçay ve biberiye karışımı çayımı içiyorum..
NOT: Hergün 2,5-3 litre su içiyorum
ARALARDA : meyva yada beyaz leblebi yiyorum yada form bisküvü bir iki tane
ÖĞLEN : Salata, 1 dilim kepe ekmeği,
Bazen değiştirip tavuk sote yada 3 adet köfte yiyorum,
Yine bitki çayım ( biberiye ve yeşil çay ) ama bunu öğlen yemekten önce içiyorum. Sadece sabah kahvaltıdan sonra içiyorum diğer öğünler öncesinde tüketiyorum
ARALARDA : meyva yada beyaz leblebi, yada forum 2 adet bisküvü
AKŞAM: Çorba bir büyük kase, yada mantar yada bunlara eş değer değişmeli besinler yiyorum, ne varsa yiyorum ama az ama ekmeksiz kızlar.. ekmeği tamamen rafa kaldırdım.
Yemekten 10-15 dk sonra Yarım saat bantta yürüyorum..
ARALARDA: Forum bisküvü yada leblebi veya bir avuç kabuklu fındık..
Bu arada siyah çayı seviyorum. çok tüketiyorum. azcık tatlandırıcıyla
Kızlar durum böyle bana yorum yapmak yada katılmak isterseniz çok sevinirim, Sizce bu programla verebilirmiyim. Tamamen kendimi kasmadan canımın istediği tatlıysa bir parça alıp nefsimi köreltiyorum. Yoksa sıkıcı olur diyet , hadi bakalım herkesin sayfası dolu dolu banada yazacakmısınız merak ediyorum. boshayallersmile