- 2 Eylül 2022
- 262
- 61
- 28
- 27
- Konu Sahibi Butterfly9
-
Yemin ederimki durup dururken böyle yaptı, hatta ben sonrasında yetkili birimi aradım dediler ki konuştuk dedim sonuç? Dediler ki adam demiş"kadın dağıtmış ve çocuk durmuyormus" gerekçe bu. Ki o da yalan yemine derim oğlum hiçbir şey yapmadı yanımdaydı ve ürünlerine sadece dokunuyordu arada bir. Ben zaten büyük bir haksızlığa ugradigim icin bu kadar üzüldüm, üstünde durmak istiyorum, aksi hâlde suçum olsa suçluyum derim kendimce sonuçta kamera kayitlarnda da varGeçmiş olsun.
Konuyu tam anlattığınızı düşünmüyorum. Eksik bir şeyler var. Durup dururken müdürün böyle davranması için ruh hastası olması gerekiyor çünkü
Yemin ederimki durup dururken böyle yaptı, hatta ben sonrasında yetkili birimi aradım dediler ki konuştuk dedim sonuç? Dediler ki adam demiş"kadın dağıtmış ve çocuk durmuyormus" gerekçe bu. Ki o da yalan yemine derim oğlum hiçbir şey yapmadı yanımdaydı ve ürünlerine sadece dokunuyordu arada bir. Ben zaten büyük bir haksızlığa ugradigim icin bu kadar üzüldüm, üstünde durmak istiyorum, aksi hâlde suçum olsa suçluyum derim kendimce sonuçta kamera kayitlarnda da var
10 dakika mi emin değilim ben olabilecek en yukse süreyi söyledim, kaldı ki çocuk dagirmiyordu dokunuyordu, dagitsa dahi bunu yapmaya hakkı yok. Size göre varsa orda da bir sorun varSirf 10 dakika 2 kiyafetin başinda ceker mi diye düşünür dururken hangi kucuk cocuk öylece sabit durur?32 yasimdayim sizin gibi alisveris yapan biriyle magaza gezsem çatlardim.
Size göre bisey yapmiyordur ama yapiyordur.
10 dakika mi emin değilim ben olabilecek en yukse süreyi söyledim, kaldı ki çocuk dagirmiyordu dokunuyordu, dagitsa dahi bunu yapmaya hakkı yok. Size göre varsa orda da bir sorun var
Çocuğu mağazaya girince bağlayıp öyle işimizi halledelim isterseniz? Lüks mağazada çocuğun önünde şebek olanlar kıytırık mağazalarda çocuk beğenmiyor..Sirf 10 dakika 2 kiyafetin başinda ceker mi diye düşünür dururken hangi kucuk cocuk öylece sabit durur?32 yasimdayim sizin gibi alisveris yapan biriyle magaza gezsem çatlardim.
Size göre bisey yapmiyordur ama yapiyordur.
Müşteriyi kovmak ne demek ya? Bu forumda niye çoğu insan akıl tutulması yaşıyor? Sorgusuz sualsiz “İşini yapmak zorunda olan ama yanlış iş yapan” birini savunmanız şaka mı?2 parca kiyafetin basinda dakikalarca dikilip duran insanlara ben de sinir olurum yani birlikte alisverise ciktigim biri yaptiginda bir daha onunla cikmam.
O yuzden içten içe adama hak verdim benim de kovasim gelirdi ama yapmamasi lazim muhtemelen sonucta musteri.
Pdf bilmiyorum ama cimere yazın. Bu yaşadığınız olayı chatgpt’ye yazıp sizin için öneri dilekçe vs sunmasını isteyebilirsiniz bence.10 dakika mi emin değilim ben olabilecek en yukse süreyi söyledim, kaldı ki çocuk dagirmiyordu dokunuyordu, dagitsa dahi bunu yapmaya hakkı yok. Size göre varsa orda da bir sorun var
Çocuğu mağazaya girince bağlayıp öyle işimizi halledelim isterseniz? Lüks mağazada çocuğun önünde şebek olanlar kıytırık mağazalarda çocuk beğenmiyor..
Müşteriyi kovmak ne demek ya? Bu forumda niye çoğu insan akıl tutulması yaşıyor? Sorgusuz sualsiz “İşini yapmak zorunda olan ama yanlış iş yapan” birini savunmanız şaka mı?
Siz de sorgusuz sualsiz savunma yapıyorsunuz. Çocuk giysileri elliyordu yazdı belki elinde yiyecek vardı veya elleri kirliydi. Tamamen konu yazıldığı gibi de olmuş olabilir ama ben satıcıyı da dinlemek isterdim. Tüm firma çalışanın arkasında durmuş, yani kimse durduk yere müşteriyle sorun yaşamak bu sorunu da tüm yönetime duyurmak istemez. Evet çocukla alışverişe gidebiliriz, giysi seçerken denerken bir yere bağlayamayız ama raftaki reyondaki giysileri ellemesine de izin vermemeliyiz. Konu sahibi çocuğum bir şey yapmadı diyor ama 10 dk hangi bedeni seçsem diye yoğunlaşmış. Belki o ara çocuğunu fark edemedi. Ben de 2 küçük çocukla çok girdim çıktım mağazalara, bazen sağları solları belli olmuyor, asla yapmaz dediğini yapabiliyor.Çocuğu mağazaya girince bağlayıp öyle işimizi halledelim isterseniz? Lüks mağazada çocuğun önünde şebek olanlar kıytırık mağazalarda çocuk beğenmiyor..
Müşteriyi kovmak ne demek ya? Bu forumda niye çoğu insan akıl tutulması yaşıyor? Sorgusuz sualsiz “İşini yapmak zorunda olan ama yanlış iş yapan” birini savunmanız şaka mı?
10 dakika mi emin değilim ben olabilecek en yukse süreyi söyledim, kaldı ki çocuk dagirmiyordu dokunuyordu, dagitsa dahi bunu yapmaya hakkı yok. Size göre varsa orda da bir sorun
Konudan bağımsız olarak söylüyorum günümüzde "Çocuk eğitimi"konusunda en büyük yanlış burada başlıyor."dağıtsa dahi bunu yapmaya hakkı yok "
Kesinlikle katılıyorum. Benim de ilk dikkatimi çeken şey 10 dk boyunca sadece beden düşünmesi oldu. İnsanın içi bayılır2 parca kiyafetin basinda dakikalarca dikilip duran insanlara ben de sinir olurum yani birlikte alisverise ciktigim biri yaptiginda bir daha onunla cikmam.
O yuzden içten içe adama hak verdim benim de kovasim gelirdi ama yapmamasi lazim muhtemelen sonucta musteri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?