Jiber mağazasındaki müdürün bana yaşattıkları

Bir kere onun öyle bir hakkı yok. Mağazaya mail atın şubesini vererek. Ama eğer gerçekten çccuk etrafa zarar verdiyse ve siz ilgilenmediyseniz yapmayın.

Müşteriye hiç bir çalışan bu şekilde davranamaz. İster ucuz bir mağaza olsun ister pahalı, bana da olay örgüsünde eksiklikler var gibi geldi.

Benim 2 çocuk çok uslu ama küçük olan çok hareketli. Biz de ev dahil bir kural var mesela gezerek hiç bir şey yedirip içermem ve sonra el yıkanır. Avm de görüyorum mesela ellerinde içecek veya dondurma geziyor çocuklar. Yani bu çocuk, yere dökülse temizleyene yazık veya mağaza içlerinde bu şekilde bu çok yanlış.

Giyim mağazasında oğlum reyon aralarında gezer ama dağıtma ve elleme huyu yok aksine sıkılır. Koşmama kuralına riayet eder ama yürüyerek dolanır durur bu sebepten tek gitmem çünkü 4 yaşında takip edilmesi lazım başına bir iş gelmesin diye babası peşinde gezer.

Kırılma olasılığı yüksek ürünlerin olduğu mağazalarda babanın elini bırakmadan dolaşırlar tamamen çıkarmam alışması lazım ama babayı çok yorduğundan işimi hızlı hallederim. Sadece iç giyim mağazasına sokmam merak edip her şeyi soruyor çünkü lastikli şeyleri seviyor malum fantezi ürünlerini görünce bundan alalım yay yapacağım diyor (babası ağaç dalı ve lastikle yay yapıyor ona) Hayır dediğim her şeyin izahını ona yapmam gerektiğinden o kısmı henüz yapamıyorum o yüzden girmez oraya.

Çocuklu insanlarda gidebilir mağazaya ve tasma takamayız ama bu demek değil ki çevreyi rahatsız etsin. Mümkün mertebe tek gitmem birincisi çocuğumu kontrol etmem lazım sürekli. Çocuğum bağırmadan, koşmadan mağaza içerisinde yürüyorsa buna kimse karışamaz, haddine değil. Ama aksi şeyler yapıyorsa kendi çocuğum veya başkasının çocuğundan rahatsız olurum. Reyonu dağıtmıyorsa ve eli temizse ürüne dokundu diye gelecek müdürü geri geldiği yere gönderirim.

Benzer olay bir markette başıma geldi. Bir reyon var benim baş hizamda ve kutularin hepsini açıp dağıtmışlar. Arkadaşım ve oğlum yanımda oyuncak reyonu olunca yanımdan ayrılmıyor ilgi alanı olunca ve hatta arkadaşımla eleştirdik ne biçim insanlar var kutuları açıp dağıtmışlar falan diye. Derken reyon görevlisi gelip "Kutuları açmışsınız düzler misiniz? Dedi ama böyle rica gibi değil tuhaf bir imayla. Buna "Saat kaçtan beri buradasınız?" Diye sordum saldıracağım ama yeni mi gelmiş anlamak için. Sabah "sabah 9 dan bu yana" dedi. Bu reyondan siz mi sorumlusunuz? Dedim evet dedi.

Sesimi yükselterek müdürünü bana çağır dedim. Ne oldu vs. Dedi. Saydırıyorum buna zaten müdür geldi dedim ki kamera kayıtlarına bakın bu hadsiz görmeden etmeden bana bunu diyor. Gerçekten ben açmış olsam zaten kapatırım bir de düzgün bir üslupla konuşmuyor alay eder gibi mimiklerle bunu yapıyor. Ya o kayıtlara bakarsınız ya da bu densizin hakkı olarak cirkefleşirim iyice dedim ama sesim hayli yüksek. Baktık kayda ve müdür özür diledi, çalışan diledi ama tabi itin poposuna soktum onu orda. Hayır yani görse ve gelip düzgün bir üslupla söylese yine anlarım çünkü dağıtmak hoş değil. Gelmiş tuhaf bir şekilde söylüyor ve saat 18 civarı, sabah 9 da oradaymış reyondan sorumlu kör müsün?

Gerçekten haklıysam asla sessiz kalmam. Ben veya çocuğum yapsa mahçup olur ve düzeltirim. Siz de olanları düşünün haksızlığa uğradıysanız önce yerinde hak arayın sonra şikayet edin.

Jiberi ilk defa duydum, ilimde mağazası olmadığından herhalde, reklamın iyisi kötüsü olmuyomuş bak

bana da eksik bir şeyler var gibi geldi, çalışanların gözünden hiç bir şey kaçmaz, başkasının açtığı poşeti size yıkmazlar, elinde yiyecekle de çoğu mağaza içeri almıyor çocuğu, çocuğunuz da yaramaz gibi yaftalamak istemem ama eksik bişiler var gibi geldi bana. keşke beden için çalışandan yardım alsaydınız?

Bazen herkesi kendimiz gibi düşündüğümüz için yanılgıya düşüyoruz. tr geneli kurumsal bir firmada bölge müdürlüğü yaptım, konudan bağımsız, öyle insanlar, öyle şikayetler, öyle şuursuz müşteriler var ki bu dediğinize katılamıyorum. Çalışanlarda insan. Her insanın çileden çıkacağı bir eşiği var. Bu eşik aşıldığında ekmeğinden olmak pahasına bu durumlar yaşanıyor.
Hiç bir müşteri ben hata yaptım, sizi bu harekete ben sevk ettim demiyor. Hep onlar haklı. Maalesef sorunlu çalışandan çok sorunlu müşteri var.
Konuda anlatıldığı kadar müşteri haklı, ama dediğim gibi ANLATILDIĞI KADAR. Aslını astarını bilemeyiz. Okuduğumuz kadarına yorum yaparız. Bu noktada konu sahibinin en hızlı aksiyon alabileceği yol, şikayet var veya twitter olacaktır. Her firma buralara dikkat eder.

Son düzenleme:
Birincisi bana cocogun durmuyor şeklinde hiç uyarı yapılmadı ki ve çocuğum dagitmiyordu ona rağmen dikkat ettim sadece dokunuyordu, ikincisi elinde hiçbir şey yoktu, kirli değildi asla. Ama yemin ederim tamamen anlattığım gibi oldu. Hatta tavırları daha kötüydü ben yüzeysel anlattim

Hiçbir şekilde uyarmadi sadece 1 kez dağıtıyor sunuz demek için geldi , yani oğlunuz durmuyor veya şöyle böyle kaç eleman vardı hicbir demedi, dese bile bunu yapmaya hakkı yok ama demedi dahi, sonra gerekçe olarak onu göstermiş ki ben ürünlere dikkatli bakıyordum, yanımdaki kadın kaç tane acip çıktı ona hiçbir şey demedi üstelik bana yükledi. Ariyeten denediklerimi tek tek askıya koydum 2 kez denedim toplam 4 parça

Bekir bey diye biri vardı evet mağaza üst bilmem neyiymis en yetkilisi o dediler, bende bundan önce değişim var mı diye onu aramıştım numarasını internetten bulup, o da beni bu şubeye yonlendirmisti, jiberden hiç alisveris yapmadığım için değişim olurmu diye vs emin olmak istemiştim, Büyük ihtimalle ona güveniyor çünkü ben soyadını istediğimde bana ona şikayet et kime edersen et dedi yani ona edeceğimi sandi

Eksik anlatmadım yemin ederim , ikincisi çocuk için hiç uyarmadi uyarmadan direkt gelip ürünleri elimden çekti. Bu kadar büyük haksızlık olmasa neden bdv ye acayim, canımmi sıkılıyor sanki

Eksik anlatmadım yemin ederim , ikincisi çocuk için hiç uyarmadi uyarmadan direkt gelip ürünleri elimden çekti. Bu kadar büyük haksızlık olmasa neden gelip sizden yardım istym

Olay tamamen anlattığınız gibiyse şikayet ederek hakkınızı aramanızı öneririm. Çünkü onur kırıcı bir tavır var kıyafetlerin elden çekilerek alınması gibi

Ben ondan önce değişim var mı diye üst yetkili biriyle görüştüm çünkü jiberden ilk kez alışveriş yapmıştım o da beni o şubeye yönlendirdi. Bu adam bence ona güveniyor çünkü ben soyadını isteyince Bekir beye şikayet et dedi, bende sadece ona etmem dedim

Ordaki müdür dedifim adam bana çeker dedi diğerleri çekmez dedi o yüzden arada kalmıştım

Aldım bazıları çeker bazıları çekmez dedi o yüzden arada kaldim yani bazıları m bazıları l al dedi diye

Yemin ederim tamamen anlattığım gibi oldu , bir arkadaşı varmış üst yetkili hatta soyadını isteyince beni ona et sıkıntı değil tarzı konuştu, bende sadece ona etmem dedim. Ona güvendiğin düşünüyorum

Mağazayı ilk defa duydum. Gidip baktım dümdüz standart penye atlet külot pijamacı Allah aşkına 10 dk bir şey arayamazsınız orada.
Çalışanın üslubü yanlış olabilir ama sizin de tetiklediğinizi düşünüyorum özellikle ürünlere baktıktan sonra.
Ben de mağaza çalışanının bu üslupla konuşamayacağını düşünüyorum.

Sayfaya gidip bakmak istemeyenler için ss aldım.

Eklentiler

• 1000060982.webp
    27 KB · Görüntüleme: 20
Hayır arada kaldığım şey pijama takimiydi ve bir çok ürün vardı

Vallahi sayenizde ogrendim bu markayi.

Ic giyim ve pijama satiyor anladigim kadariyla, ic giyimde zaten degisim olmaz (mesela ben degisim olan magazalardan alisveris yapmiyorum), degisim olmamasi icin bi cesit yildirma politikasi mi guttuler hic bilemiyorum orasini.

Ama degisim istediginiz sey pijama takimiysa ona zaten itiraz edemezler ki nedir yani bu hirsin sebebi anlayamadim.

Cocugunuz kiyafetlere tam olarak ne yaptida bu denli delirdiler? Elinde yiyecek mi vardi, yoksa yirtmaya mi calisiyordu nedir yani?

Yani bi penti değil çeşit vs çok yok 10 dk neyi incelemiş olabilir. Kaldı ki evet inceleyedebilir ona bir şey diyemem ama muhakkak karşı tarafı tetikleyen bir şeyler oldu. Kişi direkt "isterseniz şikayet edin" diye girmiş konuya

Hayır elinde hiçbir şey yoktu, ve sadece dokunuyordu, ki zaten çocuk için hiç uyarmadilar orda 5 kişi vs vardı hiçbiri uyarmadi dahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…