- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.221
Aynen benimkilerde büyük diye kabul etmiyo resimleri.
Cnm benim mucuk mucuk çok öpüyorummerhaba lion81 bilgisayarında yüklü olan resimleri microsoft picture programında yeniden boyutlandırabilirsin...programı aç program açıkken resimi yükle veya fotoğrafı bu programla birlikte aç,üst sekmelerinde yeniden boyutlandır seçeneğiyle istediğin boyuta düşür...aslında çok basit,yapamazsan daha detaylı anlatırım.
Aynen ya her iş bitti Jillianın hayatını irdelemeye başladık.aaaaa şok şok şok zaten fotolarda bir kadın var kucaklarında da çocuklar sürekli beraberler parkta alışverişte günlük hayatta çekilen fotolar.Ben çocukların dadısı felan zannettim.Neyse kendi tercihi artık.arkadaşlar jillian bir lezbiyen hayat arkadaşı da heidi rhodes.
kendilerinin biri evlatlık biri transfer olmak üzere 2 çocukları bulunuyor.
ayrıca wiki de biseksüel olduğundan bahsedilmiş.
Lezbiyen mi
Ama facebookunda erkek arkadaşıyla resimleri var,hatta altına yorum yapmış işte benim erkeğim falan diye:44:
:26::26: KIZLAR BU KONUDA OK KARARSIZIM :26::26:
kızlar ben 23 kilo vermiştim ve maalesef spora pek önem vermeden. tabii ne oldu babaannemin vücudunun kopyası çok sarktım. etlerim yumuşadı. yürürken bacaklarım titriyor. o derece.
ama jillian yapmaya başladım. buna ek olarak da kol, bacak ve karın egzersizleri yapıyorum. süreyi ve egzersizleri yavaş yavaş arttırıcam.
şimdi benim vermem gereken biraz daha kilom var. sorum şu:
sizce ilk önce toparlanana kadar diyetsiz spor mu yapsam
yoksa sıkı bir diyetle spora devam mı etsem?
benim ilk hedefim sıkılaşmaktı. ta ki bu sabah annemin kiloma laf etmesiyle.
napayım şimdi ben?:18:
KIZLAR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
2/1 bittiii off neden bu kadar zorlanıyorum bunda yaaa
3dakika falan eksik yaptım heralde ilk gün olduğu için ancak bu kadar zorladım kendimi yarın daha kolay olur umarımm,,1in üstüne mekik çekiordum bunda bittim mekik yine sabaha kaldı offf nedir bu çektiğimizz,,,bugün nedense kendimi ilk günkü gibi görüyorum bi gelişme yok gibi :44::44::44:bi var gibi geliyor bi yok gibi anlamadım gitti bu işi neyse yapalım sonucu görecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?