- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.261
kızlar bu arada ben çok merak ettim. biri cevaplarsın ok süper olacak.
bana tüm jillian egzersizlerini yazacak olan var mı?
mesela ben sadece 30 day shred level1-2-3 ü biliyorum.
ya sonra?:26:
Dilşahcım sana çok çok teşekkür ediyorum nihayet resimlerimi ekleyebildim cnm ilerleyen zamanlarda tekrar resim ekleyecemki benim de bi hikayem olsun önceki sonraki diye.Spor yapan bıkan sıkılan spor yapmaya üşenen benim gibi tembellik eden motivasyon isteyen arkadaşlara da moral olsun.Kendi sayfama ekledim ordan bakabilirsiniz.Jillianın bitmesine son 2 hafta kaldı level 2 deyim 1er hafta arayla level 3 ü de bitirecem.Çok yoruyo zorluyo ama bir o kadar da etkili bu Jillian Killer.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...utt-lift-amp-jillian-killer-bunsampthigs.html
Sağol tatlım ah nerde j.lopez gibi olmak ama hayal değil devamlı yaptıktan sonra olmayacak bişey yok.Biraz daha sporuma devam edeyim kotumu giyip resmini de buraya ekleyecem.Biraz daha zamanı var.o bir hafta ara vermeseydim şimdi 1 aya yakın olacaktı spor yapalı neyse bundan sonra ara vermemeye çalışıcam.Canım resimlerine baktım,ilk halinegöre baya toparlamışsın.Çok az bir sürede maşaAllah bu kadar toparladıysan,bitirince herhalde J. lopez olursun:)
dehşet bi şekilde gribim dün gece yapamadım.. nefes alamıyorum ki... bu gece naparım bilmiyorum
dehşet bi şekilde gribim dün gece yapamadım.. nefes alamıyorum ki... bu gece naparım bilmiyorum
ben bugün yapamadım çok kötü hissediyorum kendimi.
2\1 de takılı kaldım. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?