Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

level1-9 bitti.
aman allahım
yarın son gün level 1 de ve bende level 2 de olucam.

Hadi gözün aydin ben daha yeni basladim bugün 1-2

Varmi hic bir fark?:26:

Ben simdi yaptim ve bugün gercekten yoruldum Asil merak etdigim acaba ömür boyu mu yapmaliyiz yada bitirdikten sonra ve gercekten kilo vermissek sadece dikkat etsek ve aksamlari yürüyüs yapsak yetermi:26:

aslında fark var mı yok mu daha karar veremiyorum bazen var diyorum bazen yok.
ama burada bir arkadaş yazmış 5 haftada etkilerini görürsünüz diye 5 hafta bekliyecem bu yüzden.

8 ay kalıcılık için sporla geçmesi gereken süre diye biliyorum.
o yüzden 8 ayda sporumu yapmaya devam edicem.

kızlar bu jillian bana hiç etki etmedi galiba..
Başlamadan önce bazı arkadaşlara ilk günlerden etki ettiğini okumuştum ve heves etmiştim.belden incelenler falan vardı..
Bende incelme var ama jillianla alakası yok 2.levela başlayacaktım bugün başladım ve yaparken kapadım vazgeçtim.Hareketler bana saçma geldi yani gerçekten karın eritecek basen eritecek hareketleri varsada uzun değil.jillianle sadece kollarım kaslandı başkada bir değişiklik göremiyorum kendimde :S ve yine oryantal aerobiğe başladım hiç değilse bel kıvırmaktan inceliyor...

Asil 2. Leveldan itibaren etkisini gosteriyor Jillian bile ilk basta etkisini hissetmezseniz merak etmeyin devam edin diyor. Binlerce kisiyi igne iplige cevirmis bir egitmen bu ve siz hareketleri yetersiz mi buldunuz... Ilginc

geldim geldim..dün döndüm, bugün de iş başı :/
jilliana tatilin ilk haftası devam ettim, ancak ikinci hafta yapmadım.
üstüne biraz da yeme olayını abarttım sıcaklarda dondurma iyi gidiyor diye yedim de yedim :/
göbek 30ds başındaki gibi olmasa da yine kendini gösterir oranda şiş
bugün oruçluyum (tutan herkesin oruçlarını rabbim kabul etsin), akşama başlamak istiyorum son kez sil baştan umarım iftardan sonra o gücü kendimde bulabilirim

sen bayaa yol almışsın movenius, nasıl ilk level sonrası durumlar? yorumlarını merak ediyorum?

Hoşgeldin cnm boşver sonuçta tatil bazen insanın kendini ödüllendirmesi gerekiyo hep diyet hep spor olacak değil ya.Allah kabul etsin cnm

Kayra
cok sağolun kızlar sürünüyorum ben yaaaaaaaaaaa
Geçmiş olsun cnm kendine dikkat et.Kendini iyi hissedince sporunu yaparsın.

Hoşgeldin cnm boşver sonuçta tatil bazen insanın kendini ödüllendirmesi gerekiyo hep diyet hep spor olacak değil ya.Allah kabul etsin cnm
Geçmiş olsun cnm kendine dikkat et.Kendini iyi hissedince sporunu yaparsın.

sağolasın lioncum, dediğin gibi tatil moduna girince iyice salıveriyor

kayracım geçmiş olsun, geçmiş yazıları 5-10 sayfa atlaya atlaya okudum, senin hastalğını da atlamışım...önemli bişi değildir umarım..çok geçmiş olsun tekrar.

Son düzenleme:
kızlar herkese merhaba bugün tartılma günü pazartesi.......... ancak kimseden ses seda yok.bu nedenle ölçüm günlerini değiştirme önerisi sunuyorum.her ayın 15 i nasıl...ayda bir kere yapalım...her pazartesi sanki sağlıklı olmuyor gibi..çünkü biz diyet yapmıyor spor yapıyoruz ya öyle düşündüm ne dersiniz...farkları daha net görürüz...

bu arada ben 1 er santim incelmişim...

bugünkü programım
*21/60.....6 slim pack
* 8/60......buns&thingh
*25/30.....30 day shred henüz yapmadım saat 14:00 de yapılacak....

11 temmuz başlama tarihim

bel:81 şimdi:79
basen:109 şimdi:107

hoşgeldin şeker :)
boğaz tutma olayını bende bi türlü başaramadım iftarda yemiyorumda sahurda koyverdim gitti :))

ilk level sonunda fark var hala yaparken yanlarım acıyo ve zorlanıyorum ilk günlerdeki gibi çok terlemiyorum hava biraz serinledi ankarada oyüzdenmidir bilmem. göbekte çok accık bi çıkıntı var ama yanlarım ne kadar inatçı arkadaş ya vücudumun hiçbiyerinde bu kadar zorlanmadım ben hep büyük konuşurdum eskiden insanlar göbeklerini eritmekte niye bu kadar zorlanıyo 2 mekik çek erisin derdim gördüm günümü resmen. bu arada tartıda 2 kilo fark var sanırsam buraya gelirken 72.5 dum şimdi 70.5 geçen gün 69.5 bile gördüm ama onu kaale almıyorum sonra hep 70.5 çıktı tartı dalga geçti galiba benimle işte böyle bugün level 1 in son gününü yapıcam umarım level 2 sonunda şu yanlardan tamamen kurtulurum ki öyle umuyorum hep level değişimlerinden sonra farklar daha belirgin oluyo

Kayra geçmiş olsun bu arada

Cnm bencede böyle daha iyi bazen aynı kalıyo ölçüler özelliklede ben ara verdiğim için ölçüler hala aynı.Böyle her hafta ölçüm yapmak ta moral bozucu sonucunu hemen göremeyince de moral ve motivsyon düşüyo.
Kilo:63 Bel:87 kalça:101 cm çıkıyo incelmesini hiç istemediğim halde basen hala aynı:102 cm bacak 62 cm zaten hiç aşağı düştüğünü de görmedim.Sadece biraz toparlanma var gibi yada kendimi öyle avutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…