- 21 Mart 2009
- 1.288
- 43
- 363
- 38
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.281
level1-9 bitti.
aman allahım
yarın son gün level 1 de ve bende level 2 de olucam.
Hadi gözün aydinben daha yeni basladim bugün 1-2
Varmi hic bir fark?:26:
Ben simdi yaptim ve bugün gercekten yoruldumAsil merak etdigim acaba ömür boyu mu yapmaliyiz yada bitirdikten sonra ve gercekten kilo vermissek sadece dikkat etsek ve aksamlari yürüyüs yapsak yetermi:26:
birazdan 6w6p level 1 /20 yapıcam kalıcak 1 günkendi istikrarıma bende şaşıyorum misafir olduğum bi evde devam ettirmek zor oluyo ama bahanem olamıyo :))
bu arada ogltkn nerelerdesin 15 günü geçti sanırım bu günlerde dönmen lazım gelde anlat bakalım ne yaptın ne ettin
Hoşgeldin cnm boşver sonuçta tatil bazen insanın kendini ödüllendirmesi gerekiyo hep diyet hep spor olacak değil ya.Allah kabul etsin cnmgeldim geldim..dün döndüm, bugün de iş başı :/
jilliana tatilin ilk haftası devam ettim, ancak ikinci hafta yapmadım.
üstüne biraz da yeme olayını abarttımsıcaklarda dondurma iyi gidiyor diye yedim de yedim :/
göbek 30ds başındaki gibi olmasa da yine kendini gösterir oranda şiş
bugün oruçluyum (tutan herkesin oruçlarını rabbim kabul etsin), akşama başlamak istiyorum son kez sil baştan umarım iftardan sonra o gücü kendimde bulabilirim
sen bayaa yol almışsın movenius, nasıl ilk level sonrası durumlar? yorumlarını merak ediyorum?
Geçmiş olsun cnm kendine dikkat et.Kendini iyi hissedince sporunu yaparsın.Kayra
cok sağolun kızlar sürünüyorum ben yaaaaaaaaaaa
Hoşgeldin cnm boşver sonuçta tatil bazen insanın kendini ödüllendirmesi gerekiyo hep diyet hep spor olacak değil ya.Allah kabul etsin cnm
Geçmiş olsun cnm kendine dikkat et.Kendini iyi hissedince sporunu yaparsın.
geldim geldim..dün döndüm, bugün de iş başı :/
jilliana tatilin ilk haftası devam ettim, ancak ikinci hafta yapmadım.
üstüne biraz da yeme olayını abarttımsıcaklarda dondurma iyi gidiyor diye yedim de yedim :/
göbek 30ds başındaki gibi olmasa da yine kendini gösterir oranda şiş
bugün oruçluyum (tutan herkesin oruçlarını rabbim kabul etsin), akşama başlamak istiyorum son kez sil baştan umarım iftardan sonra o gücü kendimde bulabilirim
sen bayaa yol almışsın movenius, nasıl ilk level sonrası durumlar? yorumlarını merak ediyorum?
kızlar bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten level2 daha mı eğlenceli?
linki bende alabilirmiyim acaba
kızlar herkese merhaba bugün tartılma günü pazartesi.......... ancak kimseden ses seda yok.bu nedenle ölçüm günlerini değiştirme önerisi sunuyorum.her ayın 15 i nasıl...ayda bir kere yapalım...her pazartesi sanki sağlıklı olmuyor gibi..çünkü biz diyet yapmıyor spor yapıyoruz ya öyle düşündüm ne dersiniz...farkları daha net görürüz...
bu arada ben 1 er santim incelmişim...
bugünkü programım
*21/60.....6 slim pack
* 8/60......buns&thingh
*25/30.....30 day shred henüz yapmadım saat 14:00 de yapılacak....
11 temmuz başlama tarihim
bel:81 şimdi:79
basen:109 şimdi:107
sağolasın lioncum, dediğin gibi tatil moduna girince iyice salıveriyor
kayracım geçmiş olsun, geçmiş yazıları 5-10 sayfa atlaya atlaya okudum, senin hastalğını da atlamışım...önemli bişi değildir umarım..çok geçmiş olsun tekrar.
resimleri albümüme koydum... sondan başa dopru sıralandı ne yaptıysam düzeltemedim.idare edin
sağol canım hoşgeldin yokluğun belli oluyordu
resimleri albümüme koydum... sondan başa dopru sıralandı ne yaptıysam düzeltemedim.idare edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?