- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.801
yaaaa ne kadar abarttın kac kilosun yada boyun kac ki...... valla darılma diye diyemedim.. resimlerini görünce sana da şahdın şahbaz olmuşsun dicektim ...
6 w6p de kardiyo cok az eritmez seni korkma.... havan batsın emi.... millet burda incelcez diye yırtınırken o kilo vermeyim diye uğraşıyooo....
boyum 1.67 ve 81 kiloyu gördüm .) şuan 69 a indim 50 li kilolarıda 12 sene önce gördüm en son .)))) Kayracım o zaten 6w6p level 1 in sonu yani aynı kilodaydım ordayken o yüzden şahdın şahbaz oldun denilir sadece 13 günlük fark var orada
bu arada 6w6p level 1 de kardiyo yok ama level 2 yi bir kere yapmanızı tavsiye ederim 35 dk lık videoyu 1 saatte anca yapıyodum ilk günlerde ogltkn de level 2 ye geçicek sanırım yani kilosuna etki edebilir beni çok zorlamıştı belki ramazandan dolayıydı ama zorlandım
boyum 1.67 ve 81 kiloyu gördüm .) şuan 69 a indim 50 li kilolarıda 12 sene önce gördüm en son .)))) Kayracım o zaten 6w6p level 1 in sonu yani aynı kilodaydım ordayken o yüzden şahdın şahbaz oldun denilir sadece 13 günlük fark var orada
bu arada 6w6p level 1 de kardiyo yok ama level 2 yi bir kere yapmanızı tavsiye ederim 35 dk lık videoyu 1 saatte anca yapıyodum ilk günlerde ogltkn de level 2 ye geçicek sanırım yani kilosuna etki edebilir beni çok zorlamıştı belki ramazandan dolayıydı ama zorlandım
Kızlar ben de dün ölçülerimi ölçtüm basen ve göğüs 3 er cm incelmiş ama belde bi incelme yok bayramdan önce o da 3 cm incelmişti ama bayramda kilo falan alınca geldi sanırım hemen
bu vücut çok nankör hemen bırakınca hopp eski haline dönmeye meyilliolsun olsun iki güne toparlarsın tekrar
level2 tamamlanmıştır, şimdi level 3ü izliyordum çok zıplama var spor ayakkabı şart gibi :44: yarın beni zor bir gün bekliyor ama biliyorum 3-4 gün sonra vücut level 3 de alışırbu arada bugün 38 beden pantolon giydim her şey normal beli birazcık bol hatta ama gel gelelim o toto, arka bacaklarım fırlayacak gibi yumuk yumuk, 40 nı deniyorum o da bol geliyor, kaç tane pantolon denedim hepsinde aynı annemle kardeşim sen toto çalış dediler ama zayıfken de orası öyleydi yapım böyle deyip kabullenmek istemiyorum rippedle beraber ek bir şeyler ekleyeceğim o bölgeler için....
evlendiğimden itibaren 6 yıl tüpbevek tedavilerine kadar hep 45 kiloydum.sonra tedavi hamilelik derken.....ilk doğumdan döndüğümde 80 kiloya cıktım... 3 yıl sonrasında 53 tüm. diyet miyet yok.... ikinci doğumda ise eve döndüğümde 62 ydim.. ama sonrasında emzircem diye 74 e cıktım.... gecen yıl sadece diyetle sporsuz yani 3 haftada 62 ye geldim.... şimdi 58 kiloyum.... boyum anca 160 gelir sanırım.... güzel bir diyetle olur ... hayal değil .... ama fotolarında oldukca ince görünüyorsun... 69 değil 59 görünüyorsun
bu vücut çok nankör hemen bırakınca hopp eski haline dönmeye meyilliolsun olsun iki güne toparlarsın tekrar
level2 tamamlanmıştır, şimdi level 3ü izliyordum çok zıplama var spor ayakkabı şart gibi :44: yarın beni zor bir gün bekliyor ama biliyorum 3-4 gün sonra vücut level 3 de alışırbu arada bugün 38 beden pantolon giydim her şey normal beli birazcık bol hatta ama gel gelelim o toto, arka bacaklarım fırlayacak gibi yumuk yumuk, 40 nı deniyorum o da bol geliyor, kaç tane pantolon denedim hepsinde aynı annemle kardeşim sen toto çalış dediler ama zayıfken de orası öyleydi yapım böyle deyip kabullenmek istemiyorum rippedle beraber ek bir şeyler ekleyeceğim o bölgeler için....
gerek yok zamanını uzatma sonra cabuk sıkılıp bırakırsın daha beter olur... ripped cok işe yarıyor ama.. bitince jillianın bacak basen icin olan videosunu yaparsın.... yavaş yavaş sabırla sırayla..... bir cok kişi mari winsor slim birsürü şey ekledi... git bak topiklere kac kişi kaldı.. sıkılıp bıraktı coğu...
level 2/17 tamamdır :) son 4.
sağ dizim acımaya başladı ve bacaklarımın en üst kısmı bağdaş kurunca nasıl acıyor anlatamam bu sebepten ben halen anlayamadım level 2 karnımı çalıştırıyo bacaklarımısona doğru bacaklarım dayanamıyo bitsin artık diye yalvarıyolar [/QUOTEbende merak ediyorum bu karın bunca harekete neden acımaz...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?