- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.261
level 1 de ilk başta 13 sonra 10 tane şınav var ilk 3 gün normal olarak yaptım hepsini yani standart şınavsonraki günlerde ilk 13 normal 2. tekrarı diz üstünde devam ettim gece omuz çıktı sanınca tırstım normaldede arka arkaya 16 şınav çekebiliyodum şuan denemedim zaten omuzlar pert. ha normalde kolları çok güçsüz bi insandım mart nisan gibi 1 tane şınav çekemiyodum ama diz üstünde yapa yapa sanırım 20 tane çekebilirim şuan
bi an senin arkadaşlarına hazırlayacağın masayı hayal ettim de, yarın senin için "sabır testi" olacak. "amaaaan, bi parça da şundan alayım, bişi olmaz" dediğinde aklına jillian gelsin. Yarım saat jillian yüzünden sürünürken altı üstü 300 kalori civarında yaktığını ve bir dilim kekte o kadar kalori olduğunu hatırla
merhaba
30days shred ile birlikte karın egzersizi yapmak istiyorum.. mesela 8 mins abs iyi olur mu zorlar mı yoksa?
Siz birlikte neler yaptınız?
300 mü?????? anam o kadarcık mı??? yok yok merak etme zaten sohbeti çok hoş kızlar gülmekten pek birşey yiyemem:))) birinden sana bahsetmiştim zaten silikon sevdabi an senin arkadaşlarına hazırlayacağın masayı hayal ettim de, yarın senin için "sabır testi" olacak. "amaaaan, bi parça da şundan alayım, bişi olmaz" dediğinde aklına jillian gelsin. Yarım saat jillian yüzünden sürünürken altı üstü 300 kalori civarında yaktığını ve bir dilim kekte o kadar kalori olduğunu hatırla
Çok acımasızca olmuş bu
Ama doğru maalesef
Bu arada 7.gün + winsor tamamdır
Canım, pek az karın çalışılıyor Jillian'da, bence zorlamaz...
Gerçi, bittiğinde bir soluk almaya duruyor insan, o arayı çok uzatmamak lazım:)
yaptıkça daha kolaylaşıyor hareketler ilk başladığımda zorlandığım hareketleri daha kolay yapıyorum:))) maşallah bana
Herkese merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım bugün 1/1 yaptım biraz zorladı açıkçası bakalım ilerleyen günlerde alışırız heralde
bravo sanaaa.... ogltkn le önceki yazışmalrınızı hatırlıyorum da tembel diyordun kendine....önceleri bende karın germe topiğini okuyordum gerci benim icin biraz uzak bir hayal... ameliyattan korkmuyorum ama o parayı verecek durumda değilim... ama artık gereksiz diye düşünüyorum... toparlanmaya başladı bile.. insanıtyden sonra şekil bile değişmeye başladı.. tabi ameliyattaki gibi pürüzsüz olmaz.. kırışık bir karnım kalır ... ama olsun manken olacak değilim ya... sarkığım kalmasın yeter
Herkese merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım bugün 1/1 yaptım biraz zorladı açıkçası bakalım ilerleyen günlerde alışırız heralde
Ben de ilk level ın bitmesini iple çektim ama simdi keske bitmeseydi diyorum diz kapaklarımın üstü hala alışamadı sanırım1/9 bitti sooon 1 gun, ve gelsin Level 2
Ben de ilk level ın bitmesini iple çektim ama simdi keske bitmeseydi diyorum diz kapaklarımın üstü hala alışamadı sanırım
3.level ı dusunemiyorum bile.. ne zorlar kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?