Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

nereye gitseniz muhabbet neşede sizlerle geliyor; yazıları okurken çok güldüm jelesec cim sana kolay gelsin eminim başaracaksın
ders vvideosu izlerken arada bakim dedim size gülmekten videoyu 1 gram anlamadım muhabbet almış yürümüş çok kıskandım ama ders çalışmam lazım. öpüyorum hepiciğinizi byby :d

bu arkadaşlar böyle dobra,dürüst, bir o kadarda neşeliler,movenius sana başarılar dilerim.

jelesec cim şu meşhur forumda yine işler karışmış, tabi senden kaçmaz çok güzel yazmışsın sende kapak olmuş hepsine

canım, doğrucu davut arkadaşım hoşgelmişsin sefalar getirmişsin..daha sık gel..
cok öptüm seni

ooo level2'ye geçilmiş, tebrikler ! level 2 nasıl?

valla anlamadım nasıl olduğunu ilk gün hareketleri çözmekle geçiyor. fakat ripped kollara çok yükleniyo ya omuzlarım acıyor artık biceps hareketlerinide dambılsız yapmaya başladım şınavdan dolayımıdır nedir çok şiştiler. Level 2 de daha bi kol,olmuza yükleniyor o yüzden pek sevemedim level 1 daha iyiydi gecelerin omuzlarım tutuluyo uykudan uyanıyorum. geçen gece omzum çıktı sandım :)))))))

Movenius korkutma bizi daha 30days shred bitirip oralara gelcez..
Dikkat et kendine..

Ayy caniim yaa ard arda nasil dayaniyorsun ki, ben Jilliani yaptigimda bittiyorum ya...
Bende bugune kadar Jilliani neden bulamamisim diye hayretler icindeyim, INSAALLAH bu defa zayiflariz.

İnşallah canım
Benim göbekten çok basen şikayetim var. O yüzden ek bir şey mecbur yapacağım.
Sadece jillian baseni direk etkilemiyor. Jillian ile baya bir ısınmış oluyorum.
Ardından yapınca daha etkili oluyor. Mari winsorun hareketleri de bitirici yani :)
Kalça sorunun varsa kesinlikle yapmalısın.
Sabredip devam edeceğiz. Sonuca değecek çünkü biliyorum :)

:)) omuzlara bayağı bi yükleniyo demek, çıktığını sandığına görepeki şu an sen standart şınav çekebilirmisin arka arkaya?x

benim de belim dün daha iyiydi. dinlendirdiğim için sanırım, hatta sağ tarafta sorun kalmadı. Ama solda bi noktada ağrı devam ediyor. Bakalım bugün de yine zorlamadan yapacağım, yarına ne olacak.

kızlar shared level 3'ü cumartesine kadar yapıcam.pazartesi killer buns'la başlıyorum 30 gün boyunca bunu yapıp btrcm inş. ben sharedden snr foto çektm başlangıcında değil bu bttikten snr inş koyacam arkadaşlar ama zzaman gerek inş vericez kızlar.azimli olmak gerek şöyle düşünmeliyiz bir yarım saat nelere gtmiyor gözümüzde büyütmemeli giyemediğimz elbiselere girerek ödüllendirmeliyiz kendmizi:)bu sene mezuniyetm var artık renkli gymeliyim siyah gyinmekten bıktımm herkese kolay gelsin zayıflamalarında başarılar diliyorum...

Aynen benim de canim, popom da cok buyuk benim, onu da biraz inceltmek istiyorum... O bahsettigin Mari Winsorun yapacagim insaAllah, ama tam bugun regl oldum, belim feci bir sekilde agiriyor, Jilliani bugun nasil yapacagim diye kara kara dusunuyorum, ama yapacagim mecburen kaytarmak yoook

yaptıkça daha kolaylaşıyor hareketler ilk başladığımda zorlandığım hareketleri daha kolay yapıyorum:))) maşallah bana

Ben de bu akşama bekliyorum ama benim ağrım olmadığı için kaytarmak gibi bir şansım yok :)
Sen de çok zorlama istersen. İncitirsen sonraki günlerde de zorlanabilirsin.

ha haa, aman aman MAŞALLAH
sana mavi boncuktan kolye yapıcam, nazarlık bab-ında ucuna da çan'ını takarız :))

vallahi bu sıralar üzerimde bir ağırlık var nazara gelmesem bari; yap yap kolye yap çamaşır yap hepsi kabul...

of ya bu arada yarın kız arkadaşlarım bana gelecek yeni haber verdiler; gelsin börekler kısırlar kekler:)))) söz sadece salatadan takılacağım; yarın girip yazamazsam kaytardığımı düşünmeyen

Son düzenleme:

level 1 de ilk başta 13 sonra 10 tane şınav var ilk 3 gün normal olarak yaptım hepsini yani standart şınav sonraki günlerde ilk 13 normal 2. tekrarı diz üstünde devam ettim gece omuz çıktı sanınca tırstım normaldede arka arkaya 16 şınav çekebiliyodum şuan denemedim zaten omuzlar pert. ha normalde kolları çok güçsüz bi insandım mart nisan gibi 1 tane şınav çekemiyodum ama diz üstünde yapa yapa sanırım 20 tane çekebilirim şuan

bi an senin arkadaşlarına hazırlayacağın masayı hayal ettim de, yarın senin için "sabır testi" olacak. "amaaaan, bi parça da şundan alayım, bişi olmaz" dediğinde aklına jillian gelsin. Yarım saat jillian yüzünden sürünürken altı üstü 300 kalori civarında yaktığını ve bir dilim kekte o kadar kalori olduğunu hatırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…