- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.241
nereye gitseniz muhabbet neşede sizlerle geliyor; yazıları okurken çok güldüm jelesec cim sana kolay gelsin eminim başaracaksınefor sarfet karnın kas yapar bak bi iyiliğim daha dokundu sana:))))
ya sen niye benim şöhret olmamı niye engelliyorsungiyerim leopar fantazi çamışırlarımı yatarım yatağın üstüne çektiririm anam neyim eksik benim ...ay ben bu forumu çoooook sevdim herkes samimi
ders vvideosu izlerken arada bakim dedim size gülmekten videoyu 1 gram anlamadımmuhabbet almış yürümüş çok kıskandım ama ders çalışmam lazım. öpüyorum hepiciğinizi byby :d
nereye gitseniz muhabbet neşede sizlerle geliyor; yazıları okurken çok güldüm jelesec cim sana kolay gelsin eminim başaracaksın
bu arkadaşlar böyle dobra,dürüst, bir o kadarda neşeliler,movenius sana başarılar dilerim.
jelesec cim şu meşhur forumda yine işler karışmış, tabi senden kaçmaz çok güzel yazmışsın sende kapak olmuş hepsine
canım, doğrucu davut arkadaşım hoşgelmişsin sefalar getirmişsin..daha sık gel..
cok öptüm seni
ooo level2'ye geçilmiş, tebrikler ! level 2 nasıl?ripped level2/1 tamamdır :)
ooo level2'ye geçilmiş, tebrikler ! level 2 nasıl?
valla anlamadım nasıl olduğunu ilk gün hareketleri çözmekle geçiyor. fakat ripped kollara çok yükleniyo ya omuzlarım acıyor artık biceps hareketlerinide dambılsız yapmaya başladım şınavdan dolayımıdır nedir çok şiştiler. Level 2 de daha bi kol,olmuza yükleniyor o yüzden pek sevemedim level 1 daha iyiydigecelerin omuzlarım tutuluyo uykudan uyanıyorum. geçen gece omzum çıktı sandım :)))))))
Ayy caniim yaa ard arda nasil dayaniyorsun ki, ben Jilliani yaptigimda bittiyorum ya...
Bende bugune kadar Jilliani neden bulamamisim diye hayretler icindeyim, INSAALLAH bu defa zayiflariz.
valla anlamadım nasıl olduğunu ilk gün hareketleri çözmekle geçiyor. fakat ripped kollara çok yükleniyo ya omuzlarım acıyor artık biceps hareketlerinide dambılsız yapmaya başladım şınavdan dolayımıdır nedir çok şiştiler. Level 2 de daha bi kol,olmuza yükleniyor o yüzden pek sevemedim level 1 daha iyiydigecelerin omuzlarım tutuluyo uykudan uyanıyorum. geçen gece omzum çıktı sandım :)))))))
İnşallah canım
Benim göbekten çok basen şikayetim var. O yüzden ek bir şey mecbur yapacağım.
Sadece jillian baseni direk etkilemiyor. Jillian ile baya bir ısınmış oluyorum.
Ardından yapınca daha etkili oluyor. Mari winsorun hareketleri de bitirici yani :)
Kalça sorunun varsa kesinlikle yapmalısın.
Sabredip devam edeceğiz. Sonuca değecek çünkü biliyorum :)
yaptıkça daha kolaylaşıyor hareketler ilk başladığımda zorlandığım hareketleri daha kolay yapıyorum:))) maşallah bana
Aynen benim de canim, popom da cok buyuk benim, onu da biraz inceltmek istiyorum... O bahsettigin Mari Winsorun yapacagim insaAllah, ama tam bugun regl oldum, belim feci bir sekilde agiriyor, Jilliani bugun nasil yapacagim diye kara kara dusunuyorum, ama yapacagim mecburen kaytarmak yoook
ha haa, aman aman MAŞALLAH
sana mavi boncuktan kolye yapıcam, nazarlık bab-ındaucuna da çan'ını takarız :))
:)) omuzlara bayağı bi yükleniyo demek, çıktığını sandığına görepeki şu an sen standart şınav çekebilirmisin arka arkaya?x
benim de belim dün daha iyiydi. dinlendirdiğim için sanırım, hatta sağ tarafta sorun kalmadı. Ama solda bi noktada ağrı devam ediyor. Bakalım bugün de yine zorlamadan yapacağım, yarına ne olacak.
vallahi bu sıralar üzerimde bir ağırlık var nazara gelmesem bari; yap yap kolye yap çamaşır yap hepsi kabul...of ya bu arada yarın kız arkadaşlarım bana gelecek yeni haber verdiler; gelsin börekler kısırlar kekler:)))) söz sadece salatadan takılacağım; yarın girip yazamazsam kaytardığımı düşünmeyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?