- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.221
hatırlatmaz mı
yanarım yanarım, terlikle sigaraya yanarımhaa bi de okurken anlamaya çalıştığım içiçe geçmiş cümleler için sarfettim efora
jülyen evet o baby
buble, foto ekler ama öyle fantazi iç çamaşırları eşliğinde, egzantirik pozlar bekleme..olmak isteyenlere, "ben oldum memnunum, bakın sonuç böyle" dercesine çekilmiş sade pozlar olur onunkiler, tıpkı olması gerektiği gibi
ders vvideosu izlerken arada bakim dedim size gülmekten videoyu 1 gram anlamadımmuhabbet almış yürümüş çok kıskandım ama ders çalışmam lazım. öpüyorum hepiciğinizi byby :d
efor sarfet karnın kas yapar bak bi iyiliğim daha dokundu sana:))))
ya sen niye benim şöhret olmamı niye engelliyorsungiyerim leopar fantazi çamışırlarımı yatarım yatağın üstüne çektiririm anam neyim eksik benim ...ay ben bu forumu çoooook sevdim herkes samimi
ders vvideosu izlerken arada bakim dedim size gülmekten videoyu 1 gram anlamadımmuhabbet almış yürümüş çok kıskandım ama ders çalışmam lazım. öpüyorum hepiciğinizi byby :d
1/7 bittiLevel 2'ye sooon 3 gun
pişşt movenius,
naber? raporumu almaya mı geldin ?
öyleyse hemen yaziiim, daha yapmadım. 2 canavar da uyanık henüz, onları yatırıp ancak öyle yapiiicimmm.KESİN yapiicimm
Teşekkür ederimm kayra :) pardon ya iki kere paylaşmış bir yorumu lanet girsin ttnete :) sağol tekrardan. :) 1. leveli kaç gün yapıcaz peki ?
Benim de 6 bittihemen ardından mari teyzenin buns&thighini yaptım.
Ard arda yapınca fena yandım. Ama gerçekten kalça için mükemmelmiş.
Ebru şallı ile zaman kaybetmişim bugüne kadar
yaptım kuzum. 6w6p level 2- 21/6 tamamdır. Kaldı 15. Akşam yaparken kondisyonumun arttığını farkettim. ilk günkü gibi yormuyor. Sen nasıl hissediyosun? hareketler biraz daha kolay geliyo mu?yap yap kaytarmak yok çooooook göbeğin var
olur olurmerhaba
benim 30 days shred bu gidişle ancak 45 gunde bitecek.. kızı uyutmaya gittim uyumuşum şimdi de o kadar zor ve anlamsız geliyor ki bu saatte yapmak..
Yarın sabah ve aksam yapsam olur mu ki acep?
Bu jillian shred den başka jilllian var mı ? bu bitince ona geçilen yani daha hızlısı falan ? anlatamadım pek ama anladınız umarım :) yani sadece 30d shred mi :) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?