Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

hatırlatmaz mı
yanarım yanarım, terlikle sigaraya yanarım haa bi de okurken anlamaya çalıştığım içiçe geçmiş cümleler için sarfettim efora

jülyen evet o baby

efor sarfet karnın kas yapar bak bi iyiliğim daha dokundu sana:))))

ya sen niye benim şöhret olmamı niye engelliyorsun giyerim leopar fantazi çamışırlarımı yatarım yatağın üstüne çektiririm anam neyim eksik benim ...ay ben bu forumu çoooook sevdim herkes samimi

ders vvideosu izlerken arada bakim dedim size gülmekten videoyu 1 gram anlamadım muhabbet almış yürümüş çok kıskandım ama ders çalışmam lazım. öpüyorum hepiciğinizi byby :d

ders vvideosu izlerken arada bakim dedim size gülmekten videoyu 1 gram anlamadım muhabbet almış yürümüş çok kıskandım ama ders çalışmam lazım. öpüyorum hepiciğinizi byby :d

ders yaptırmadık sana demek ki sana tüh; sen çalış arkadaşım çalış bize bakma...bende öptüm kolay gelsin.

haa haa, bari öyle pozlar verirken, yüzüne tüylü maske falanda tak ki kamuflaj olsun hatta daha sexy dursun

calış calış, kpss ye ne kaldi şunun şurasında

pişşt movenius,
naber? raporumu almaya mı geldin ?

öyleyse hemen yaziiim, daha yapmadım. 2 canavar da uyanık henüz, onları yatırıp ancak öyle yapiiicimmm.KESİN yapiicimm

Jilianı video indirip mi yapıyosunuz internetten mi ? link atarmısınız kaç levelden oluşuyor? hepsini atabilecek var mı bende başlayacağım...

Jilianı video indirip mi yapıyosunuz internetten mi ? link atarmısınız kaç levelden oluşuyor? hepsini atabilecek var mı bende başlayacağım...

Teşekkür ederimm kayra :) pardon ya iki kere paylaşmış bir yorumu lanet girsin ttnete :) sağol tekrardan. :) 1. leveli kaç gün yapıcaz peki ?

merhaba
benim 30 days shred bu gidişle ancak 45 gunde bitecek.. kızı uyutmaya gittim uyumuşum şimdi de o kadar zor ve anlamsız geliyor ki bu saatte yapmak..
Yarın sabah ve aksam yapsam olur mu ki acep?

Benim de 6 bitti hemen ardından mari teyzenin buns&thighini yaptım.
Ard arda yapınca fena yandım. Ama gerçekten kalça için mükemmelmiş.
Ebru şallı ile zaman kaybetmişim bugüne kadar

Ayy caniim yaa ard arda nasil dayaniyorsun ki, ben Jilliani yaptigimda bittiyorum ya...
Bende bugune kadar Jilliani neden bulamamisim diye hayretler icindeyim, INSAALLAH bu defa zayiflariz.

Bu jillian shred den başka jilllian var mı ? bu bitince ona geçilen yani daha hızlısı falan ? anlatamadım pek ama anladınız umarım :) yani sadece 30d shred mi :) ?

yap yap kaytarmak yok çooooook göbeğin var
yaptım kuzum. 6w6p level 2- 21/6 tamamdır. Kaldı 15. Akşam yaparken kondisyonumun arttığını farkettim. ilk günkü gibi yormuyor. Sen nasıl hissediyosun? hareketler biraz daha kolay geliyo mu?

merhaba
benim 30 days shred bu gidişle ancak 45 gunde bitecek.. kızı uyutmaya gittim uyumuşum şimdi de o kadar zor ve anlamsız geliyor ki bu saatte yapmak..
Yarın sabah ve aksam yapsam olur mu ki acep?
olur olur 1-2 günlük ara vermeler problem olmuyor, yeterki SON verme

Bu jillian shred den başka jilllian var mı ? bu bitince ona geçilen yani daha hızlısı falan ? anlatamadım pek ama anladınız umarım :) yani sadece 30d shred mi :) ?

anladık anladıkcook dvd 'si var jillianın. bölgesel de var, shred gibi tüm vücut için olanları da. Hatta Movenius bi ara videoların hemen hemen hepsinin linklerini de paylaşmıştı. Ama tabi bunun için eski sayfaları okuyup, sindirmek lazım

Lafı gelmişken, moveniusum, killer abs'e bakabildin mi? var mı nette?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…