- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.321
yaparken zorlamıyorum aslında. belimi hissettiren iki hareket var benim. ilki, bi ayak önde, dambılla orak biçer gibi yapıyoruz ya işte o, diğeri de ayaktaki twist. onları çok kontrollü yapıyorum, belimin o noktasını harekete geçirmeden yani. Ama egzersiz dışında da, eğilip kalkarken, dönerken hissediyorum o yumru gibi olan yeri
bugün de yine yapıp deneyeceğim, yarın ağrı devam ederse dinlemeye geçeceğim.
Eşim geldi yurtdısındaydı 15 gundur filan yani ben Jillian başladıgımda gitmişti. epey zayıflamışsın dedi coook sevindim..
Ama tartıda hiç gram azalmadı..demek ki neymiş efendim zayıfamasak bile sıkılaşıp güzel gozukebilirmişiz...
Tam gaz devam ediyoruz.. Once bir beden kucuk bayramlık elbise sonra da 2 beden kucuk yılbaşı elbisesi almayı hedefledim.. umarım olur..
ogltkn istersen bir ortopedi bolumune git.. onlar yuruyus oturma ve denge alıştırmaları gosteriyor. eger bu pozisyonlarda iken herhangi bir ağrı ya da zorlama istersen ona gore yonlendiriyor seni.
bir de spora bir anda yuklendiysen gecisi kas sıkısmaları oluyor. benim gorumcem bir anda cok yogun bir plates programına girdi ve sırt boşlugunda bizim gozle gorebildiğimiz bir kitle oluştu.. doktora gitti ve sadece kas sıkısması dedi o bolge için gevseme hareketleri gosterdi.
Dikkat et kendine..
6w6p çok dikkatli yapılmalı 2. tekrarda çok hızlanıyolar oda bizde incinmelere neden oluyo birde 2. tekrarın ilk hareketi varya ogltkn oda beli zorluyor dikkat ettinmi birden çok hızlı yapmaya başlıyorlar. ben ondada kendi hızımla yapmıştım şimdi hatırladım videoyu açıp bakınca
bu arada ripped level 2/4 bitti
movenius, bu level sonuda bi foto koyarsın dimi artık?
valla koyarımda bi fark yokkiboğazımı feci halde kaçırmış durumdayım çöplük gibiyim ne bulsam yiyorum:26:. yorgunluğum ders çalışırken uyku hali alıyo ayık kalmak için sürekli bişiler tıkıp meşgul ediyorum kendimi soruları okurken kafam düşüyo az uyku, spor ve sıcak hava fena çarpıyo beni bu ara :)))en iyisi ripped tümden bitsinde öyle koyayım foto çünkü göbeğim bile çıkmış olabilir eve geçince toparlarım kendimi son hafta
bana sadece sevgiler öpücükler mi????? anam hani aferin madalyabırakmadan devam jülyene
merhaba bayanlar
bende jilliana başladım 2 gündür
54 kiloydum kilo problemim hiç olmamıstı simdiye kadar
doğum yaptım 6 ay önce zor bi hamilelikle birlikte 23 kilo aldım sürekli
yatmak durumundaydım şimdi 66 kiloyum bu sporu yapanların önce sonra resimleri
cok etkiledi bende baslamadan önce cektim resimlerimi
30 gün sonra tekrar ekliycem ama cok zormus ya izlerken bunda ne var diyor insan ama
yaparken kan ter içine kalıyoruz.
ölçülerimde aldım
buraya not ediyorum
gögüs 94
bel 79
göbek 99
basen 101
sol iç bacak 59
sağ iç bacak 59
sol kol 30
sağ kol 29
Bugün yazmayı unutmuşum :)
jili + winsor yaptım.
Yarın level 2 başlıyor
Selam.
Ölçülerimiz hemen hemen aynı... Bakalım 30 gün sonraki ölçülere...:) Gerçi benim hiç umudum yok kesin yine yarıda bırakırım.
hak etttin valla
Bugün 2/1 yaptim, açıkçası çok da zorlanmadım, öğlenden yaptım ama nette girip de buraya yazmaya fırsatım olmadı... yarın gelsin 2/2 fotoğrafları 1/1de çekmiştim eğer bir fark varsa yarın koyabilirim resimlerimi de sizde farkı görün ve motive olun, yok eğer bir fark yoksa ozaman resimlerimi koymayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?