Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ogltkn istersen bir ortopedi bolumune git.. onlar yuruyus oturma ve denge alıştırmaları gosteriyor. eger bu pozisyonlarda iken herhangi bir ağrı ya da zorlama istersen ona gore yonlendiriyor seni.

bir de spora bir anda yuklendiysen gecisi kas sıkısmaları oluyor. benim gorumcem bir anda cok yogun bir plates programına girdi ve sırt boşlugunda bizim gozle gorebildiğimiz bir kitle oluştu.. doktora gitti ve sadece kas sıkısması dedi o bolge için gevseme hareketleri gosterdi.

Dikkat et kendine..

6w6p çok dikkatli yapılmalı 2. tekrarda çok hızlanıyolar oda bizde incinmelere neden oluyo birde 2. tekrarın ilk hareketi varya ogltkn oda beli zorluyor dikkat ettinmi birden çok hızlı yapmaya başlıyorlar. ben ondada kendi hızımla yapmıştım şimdi hatırladım videoyu açıp bakınca

bu arada ripped level 2/4 bitti

ne güzel haber 15.günde fark ediliyor olmak süper bu tartı olayına çok takılmamak lazım galiba insanın keyfini kaçırabiliyor;hep beraber hayallerimizi kavuşuruz inşallah

askts,
aslında 5 aydır spor yapıyorum ve 3 aydır da jillian ile haşır neşir haldeyim, yeni başladım sayılmaz ama ben 6w6p'in level 2'sinde başladım belimde ağrı hissetmeye. bugün yarın ara vereceğim jilliana. belimi biraz dinlendireyim diye düşündüm, ağrı devam ederse mecburen bi dr. görücem.

kesinlikle, 2.tekrarda d-o hareketi 2.levelin ilk günlerinde fazlasıyla ileri düzey yaptım ben. iki günde ince belli olmaya niyetlendim sanırım hatta onu yaparken sırtım belim kütlüyordu ve çok da iyi geliyordu. Neyse, dinlenip görücez neler olacağını. Umarım sakatlamamışımdır kendimi

movenius, bu level sonuda bi foto koyarsın dimi artık?

jelesecim, sanada sevgiler öpücükler :)

movenius, bu level sonuda bi foto koyarsın dimi artık?

valla koyarımda bi fark yokki boğazımı feci halde kaçırmış durumdayım çöplük gibiyim ne bulsam yiyorum:26:. yorgunluğum ders çalışırken uyku hali alıyo ayık kalmak için sürekli bişiler tıkıp meşgul ediyorum kendimi soruları okurken kafam düşüyo az uyku, spor ve sıcak hava fena çarpıyo beni bu ara :)))en iyisi ripped tümden bitsinde öyle koyayım foto çünkü göbeğim bile çıkmış olabilir eve geçince toparlarım kendimi son hafta

Son düzenleme:

vardır vardır fotoğrafta belli olur fark merak etme haftaya beraber koyalım ne değişim olmuş bakalım

herkese selam.ben de bikaç ay önce 10 gün kadar jillian denedim ve bıraktım.şimdi yeniden başlamak istiyorum.internetten türkçe cd sini sipariş verdim geldiği zaman başlamayı düşünüyorum.sadece jillian yaparak fark gören var mı acaba yoksa illaki başka programlarda yapmak gerekiyor mu?

6 gün yaptım sonrasında iş görüşmeleri, alış veriş derken (zaten yapmamak için bahane arıyordum) bıraktım. Öncesinde Jillianın temel hareketlerini belirli bi sayıyla callan ile beraber yapmayı düşünüyordum. Çünkü jillian ve callan' ı tek başına yetersiz buluyorum. İkisi beraber birbirini tamamlayacak gibi...

Şöyle ki... Jillian bacaklara yoğunlaşmış durumda callan ise ben de geç etki yaptı. :) İkisini beraber denemekte yarar var. Sonuna kadar giderim umarım.

merhaba bayanlar
bende jilliana başladım 2 gündür
54 kiloydum kilo problemim hiç olmamıstı simdiye kadar
doğum yaptım 6 ay önce zor bi hamilelikle birlikte 23 kilo aldım sürekli
yatmak durumundaydım şimdi 66 kiloyum bu sporu yapanların önce sonra resimleri
cok etkiledi bende baslamadan önce cektim resimlerimi
30 gün sonra tekrar ekliycem ama cok zormus ya izlerken bunda ne var diyor insan ama
yaparken kan ter içine kalıyoruz.
ölçülerimde aldım
buraya not ediyorum
gögüs 94
bel 79
göbek 99
basen 101
sol iç bacak 59
sağ iç bacak 59
sol kol 30
sağ kol 29

Selam.

Ölçülerimiz hemen hemen aynı... Bakalım 30 gün sonraki ölçülere...:) Gerçi benim hiç umudum yok kesin yine yarıda bırakırım.

Bugün 2/1 yaptim, açıkçası çok da zorlanmadım, öğlenden yaptım ama nette girip de buraya yazmaya fırsatım olmadı... yarın gelsin 2/2 fotoğrafları 1/1de çekmiştim eğer bir fark varsa yarın koyabilirim resimlerimi de sizde farkı görün ve motive olun, yok eğer bir fark yoksa ozaman resimlerimi koymayacağım...

hak etttin valla

movenius; sağol canım başarımı kutlama na çok mutlu oldum kızlar rapor veriyorum level 1/6 tamamdır bugün sabah benim kocaya foto çektirdim yine o fark var diyor ama haftaya koyacağım bakın bakalım var mı??? bana çok fark görünmedi ama çok zindeyim daha kolay yapıyorum artık; benimki mutfakta domates soslu karışık kızartma yapıyor sıcak simitte var bu kokularda jülyeni yaptım ama yemesen eşim küserbiraz yiyeyim bari söz akşama salatayla geçiştireceğim

şekercim benimde level 2ye geçmeme az kaldı inşallah bende çok zorlanmam; merakla fotoğrafları bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…