Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

vallla ne bilim kollarım çok acıdı yaparken ama bugün anladımki kolumun acısı ellerimi sert zemine koyduğum içinmiş olsun yinede sevmedim
yandım ben desene level 1.de benim kollar ağrıyor 2.de ne olur tahmin edebiliyorum sayende
kızlar nerdesiniz..
foto koyan yokmu
kızlar ben koyacağım bu hafta; çok fark yok gibi ama daha bir inik gibi göbüşüm

Level 2.iyice merak ettim 2 gün sonra geçiyorum bende eminim fark vardır

vallla ne bilim kollarım çok acıdı yaparken ama bugün anladımki kolumun acısı ellerimi sert zemine koyduğum içinmiş olsun yinede sevmedim
yandım ben desene level 1.de benim kollar ağrıyor 2.de ne olur tahmin edebiliyorum sayende
kızlar nerdesiniz..
foto koyan yokmu
kızlar ben koyacağım bu hafta; çok fark yok gibi ama daha bir inik gibi göbüşüm

Level 2.iyice merak ettim 2 gün sonra geçiyorum bende eminim fark vardır

selam lion nasıl gidiyor??? foto koyda görelim farkını çok sıkı yapıyorsun sen taş gibi olmuşsundur:13:

ben bugün dünün acısını çıkardım akşam meyve ile geçiştirdim hak bana:)))) dün nerede beleş oraya yerleş durumundan çok yemiştim.

Son düzenleme:
Benim 2 gundur belim kopmak üzere agrıdan.. o yuzden bugun sadece yuruyus yaptım leslie ile 2 mil.
Yarın 2/7 yaparım insallah..
3 gun sonra da level 3 olacak.. korkutuyor beni..
level 1 e başladıgımda neredeyse yıllardır ilk kez spora donmustum..
o yuzden 3 er cm gitmişti level 2 de sadece 1-1,5 cm gitti. yine sukur ama 30 gun shred sonunda kilo kaybım cok olmaycak..
malesef bogazımı hic tutamadım..
dunden beri deftere degil kalori sepetine kaydediyorum yediklerimi/yaptıgım egzersizleri..
Daha motive ediyo insanı..

hesapladım 6 ayda kilo vermem için gunde 1600 kalori almam gerekiyormus. 2 gundur yazdıgım icin 1200 civarı alıyorum. tabi bu sporu dustukten sonra..
Ama jillian ile kac kalori gittigini hesaplayamadıgım icin yuzme gibi yazdım daha fazla yoruyor sonucta..

Neyse uzadı iyice.. su içip yatıyorum..

İyi geceler kızlar..

Ay merhaba yine,
Gidiyorum dedim ama baktım herkesin ticker ı var ben de yapayım dedim zorla başardım..
evet daha motive olmak icin boyle. bu kadar dakika azıcık spor daha yapsam daha incelebilirdim sanki:)

Yok canım nerde o günler bi boğazımı tutamıyorumki ben bide üstüne regl oldum karnım bacaklarım su topladı sanki şiştim yani.Benim sıkı taş gibi olmam için senelerimi vermem lazım spora ki anca adam olsunlar.Eeeee normal tabi bu yaşıma kadar yağları biriktire biriktire iyice stok yaptım yağlar zor gider cnm benim ya.Çamaşırdaki inatçı kirler gibi kaldı yağlarımda vücudumda.Onlar benden inatçı ben onlardan inatçıyım bakalım kim kazanacak.Söz foto koyacam ama daha yolum var cnm.

ay vanım benım tabıkı kazanan sen olacaksın.regl olmandan dolayı canın bıcok seyı cekebılır bende senın gıbıyım.bence sen herseyın ustesınden gelırsın cnm.bu arada posta kutun dolu canım.

ripped level 2 / 6 tamamdır yarın son gün bitsin istiyorum bu level ı hiç sevmedim

pişşt naaptın geçtin mi level 3'e ?

ben, cumadan beri off 'um
bel ağrım ancak bugün geçti.. Hem regl hem bel zorlanması karıştı sanırım..
şimdi 6w6p ten devam etmeye de korkuyorum, shanT'nin hip hop abs'ine baktım biraz, ondan mı devam etsem bilemedim. Ama bişiler yapmam lazım :?

level 3 e bugün geçiyorum. Dün evime döndüm kilo almamışım hayret ettim ama vücudum hava değişimindenmidir nedir şişmiş durumda. bakalım bugün level 3 ü yapayım biraz daha zorlu gibi yazarım düşüncelerimi.

ben hala jillian ın body revolutionu yapmayı düşünüyorum ripped bitince cardiyo videolarını izledim acayip eğleniyolar. izlediğim kadarıyla insanity videoları bana çok ağır geldi. 6w6p bana nasıl ağır gelmişti biliyosun o yüzden gözüm yemiyor benim insanity yapmayı hem dizim hem belim sakat benim malum. seninde amaç karın bölgesi şu jillianın son karın videolarını bulabilsek iyiydi sana

valla 6w6p özellikle de level 2 tam benlik (ti). çok zevk alarak yaptım, ama belime fazla yük biniyor ve korkuyorum sakatlanmaktan halbuki yarısına gelmiştim. ya da bu gece yine denesem de, yine ağrı olursa kesin olarak kafamdan silsem ? en iyisi bu aslında, yoksa hep aklıma gelip duracak. killer abs'ı bulma işi sendeydi bebeğim ben maalesef baktım ama bulamadım,zaten sınırlı sitelere girebiliyorum onlarda da yoktu :/ bi de daha çok yeni video, hemen nete düşmemiş de olabilir. Olur da bulursan bana bi ses ver. Bu arada ben revolution'ı sanırım seyretmiştim, aletlerle çalışıyorlardı diye hatırlıyorum? çelik yaylı ip falan vardı, aynı video mu acaba?

şeker sen shred yapıyosun ben ripped yapıyorum levellar aynı değil ama shred 2. level baba bi level :)))) yerdeki hareketlerde mat kesinlikle lazım ya eller çok acıyor benim

hıım ben ne yapıyorum bilmiyorum vallahi ogltkne bana yolladı link onu yapıyorum:44: shred ripped ne bacım????

ripped level 3/1 tamamdır ama benim bacaklarda tamamdır feci şekilde bacak çalıştırıyor. ördek yürüyüşü yapıyoruz ya. cayır cayır yandı bacaklarım izlerken basitmiş yahu yaparım dedim bacaklarım titredi cardiyoda dizlerimin üstüne çöküyodum bağıra bağıra yaptım bağırttırıyo insanı resmen acıdan. ayrıca çok güzel triceps çalıştırdı zor ama güzel bi level dizlerimi dahada sakatlamadan bitiririm inş.

sen 30 day shred (törti dey şired) yapıyon bebeğim. movenius (bu konuda) ablan sayılır, o ripped in 30 yapıyo :)) ona da geçicen dur, acele etme :))
anladım tamamdır ya sen benim öğretmenim ol ilkleri yaşatan kadın sen araba sürmeyide öğretirdin bana burada olsan; kocayla boşanmaya kadar gidiyoruz her denemede :2:

allah korusun sakatlanma da sınav var, cayır cayır yanması yağların yanması arkadaşım oh sefan olsun

ah be kuşum, seneye öss'de (ben hala ona öss diyorum, yaşım ortaya çıkıyor ama napiim yeni adını ezberleyemedim gitti) allah bilir bilgisayar mühendisliğini falan kazanırsın sen bu gidişle. copy paste 'i bile öğrendin helal olsun

moveniusum dize, bele dikkat

Merhaba Jillian ile ortalama kac kalori yakılıyor.. yuzme gibi diye dusunup ona gore kalori hesabı yaptım ama umarım en azından oyledir..
Bugun yine yedim de yedim malesef.. simdi bitki cayı içip yatıyorum..
jillian ve leslie cok yoruyor

mrb arkadaslar bende bu egzersız programına baslamaya karar verdım dikkat edilmesi gereken noktalar varmı ? leveller arası dinlenme varmı varsa kaç gün dumble kac kilo olucak cvb verırsenız sevınırım ..dvdsını sipariş etmeyı dusunuyorum

öncelikle söyleyeyim yazılanların yalancıyısıym :) egzersiz sırasında kaç kalori yaktıklarını gösterir bir alet var ya yabancı forumda o aletin verdiği sonuçları yazmışlardı, ordan biliyorum.

30ds ile 300-350 civarı
6w6p ile de 275-325 civarı yakılıyormuş.

merhaba,

6 gün yapıp 1 gün dinlenmek genelde öneriliyor, kasları dinlendirme açısından. Ama hiç dinlenmeden, sorunsuz yapan arkadaşlarımız da oldu. Dambılı 1kg kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…