- 29 Kasım 2010
- 2.026
- 9
- 158
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.621
merhaba kızlarr bugün ripped 3. level 3.günü yapıcam inş..
2.level bitince ölçülerimi tekrar aldım şöylee
başlamadan önce :
26.Eyl.12
kalça_____101
bel_______78
göbek_____92
bacak____ 61
kol_______30
2.level sonuu :
10 ekim 2012
kalça_____ 98 fark 3 cm
bel ______ 74 fark 4 cm
göbek_____89 fark 3 cm
üst bacak__58 fark 3 cm
kol________28 fark 2 cm
ölçüler süper ripped başta basitmiş gibi gelen ama etkili ve o kadarda kolay olmayan bi program. 3. levela gelmişsin bacakları zorladımı seninde?
bu arada insanity başlağı var ayrı olarak oradan takip edip linkleri bulabilirsin
ayy evet kolay gibi görünüo ama uygularken hiçte öle değilll kan ter içinde kalıyorumm
2. levelde daha çok terlemiştim ama zorlanma olarak 3. levelde daha çok zorlanıorm
kondisyonlu olmama rağmen 2 gündür bacaklarım titreyerek dolaşıyorummm
4. levelin sonunda inş. biraz daha incelme olurr
ben daha çok bacak ve göbekten şikayetçiyimmm göbeğimm çok fazlaaaa
göbek için önerebileceğiniz programlar var mı ?
6weeks 6pack var yine jillianın insanın resmen posasını çıkartan bi program ben yaparken çok zorlanmıştım. karın için ama totom iç bacaklar kısaca benim heryerim acımıştı
kızlaarrr dün 3. level 3. günü yaptımm
ama 2. levelin sonunda göbeğim bayağı bi düzgünlemşmişti
3. levele başlayaluı böle bi şişiklik var neden olur ki acebaaa
bilemediiimmm :26:
pişşşşt movenius,
napıyosun, pek sesin soluğun çıkmıyor. Herşey yolunda değil mi?
spor devam ama sürekli hasstanedeyim bu aralar. cuma günü yüzümdeki et beni için ameliyathaneye girdim hayatımda ilk defa aman bir daha görmeyeyim orayı
bugünde saçlarım çok dökülüyor diye gittim troitle demir biraz düşük çıktı aldım ilaçları geldim. perşembe günü bantlarım yenilenicek tekrar hastaneye gidicem. regl ve ameliyat yeri için antibiyotik kullanımı sonucu şişmiş durumdayım koca bi göbek mevcut haftaya daha iyi olucam inş :)
ben 2 gün yaptım dün gece bacaklarımın ağrısından uyuyamadım,bugün 3 gün nasıl yapıcam diye düşünüyorum,yeni kalkabildim yataktan yürüşüye çıkacağım ama kollar ve bacaklar bitik durumda,sizinde böylemi olmuştu acaba....üstelik benim bacaklarımda bir sorunum yok 73 kiloyum ama göbek ve mide ultra düzeyde ben onlar gitsin istiyorum umarım jilian bunun için doğrudur,arkadaşlar fikir verip yardımcı olursanız sevinirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?