Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhaba kızlarr bugün ripped 3. level 3.günü yapıcam inş..

2.level bitince ölçülerimi tekrar aldım şöylee

başlamadan önce :

26.Eyl.12

kalça_____101
bel_______78
göbek_____92
bacak____ 61
kol_______30

2.level sonuu :

10 ekim 2012

kalça_____ 98 fark 3 cm
bel ______ 74 fark 4 cm
göbek_____89 fark 3 cm
üst bacak__58 fark 3 cm
kol________28 fark 2 cm

Son düzenleme:
bide insanity demişsinz kızlar o nasıl bi egzersiz jillianın mı

nasıl indiricem tam ismini verirseniz indirmemde kolay olurr

ölçüler süper ripped başta basitmiş gibi gelen ama etkili ve o kadarda kolay olmayan bi program. 3. levela gelmişsin bacakları zorladımı seninde?

bu arada insanity başlağı var ayrı olarak oradan takip edip linkleri bulabilirsin

ayy evet kolay gibi görünüo ama uygularken hiçte öle değilll kan ter içinde kalıyorumm

2. levelde daha çok terlemiştim ama zorlanma olarak 3. levelde daha çok zorlanıorm

kondisyonlu olmama rağmen 2 gündür bacaklarım titreyerek dolaşıyorummm

4. levelin sonunda inş. biraz daha incelme olurr

ben daha çok bacak ve göbekten şikayetçiyimmm göbeğimm çok fazlaaaa

göbek için önerebileceğiniz programlar var mı ?

6weeks 6pack var yine jillianın insanın resmen posasını çıkartan bi program ben yaparken çok zorlanmıştım. karın için ama totom iç bacaklar kısaca benim heryerim acımıştı

6weeks 6pack var yine jillianın insanın resmen posasını çıkartan bi program ben yaparken çok zorlanmıştım. karın için ama totom iç bacaklar kısaca benim heryerim acımıştı

evet onu indirdimm ripped bitsin ona başlıcam inş. işe yararr

göbeğim göbeğiimmm o kdr uğraşıp didinipp eritipp bi tane daha doğurursam ki doğurucam inş..

ne edecem bennn sil baştan mııı ühhüüühhüüüü

kızlar bende bugün başladım hadi bakalım vimeo da ki videolardan yaptım indirmedim 1. Leveldayım hayırlı olsuuuunnn

kızlaarrr dün 3. level 3. günü yaptımm
ama 2. levelin sonunda göbeğim bayağı bi düzgünlemşmişti
3. levele başlayaluı böle bi şişiklik var neden olur ki acebaaa
bilemediiimmm :26:

kızlaarrr dün 3. level 3. günü yaptımm
ama 2. levelin sonunda göbeğim bayağı bi düzgünlemşmişti
3. levele başlayaluı böle bi şişiklik var neden olur ki acebaaa
bilemediiimmm :26:

bende o sıralarda tartıda 2 kilo fazla görünmüştüm bi kaç gün sonra düzelmişti 3. levela özel bişey galiba

1 ay Leslie ile 3 mil yürüdükten ek olarak da diyet yaptıktan sonra anca 1kg verdim...
Bu yüzden amaç kilo vermek olunca Jillian la çalışmaya karar verdim, ilk günüm...Kısa bir program ama beni cidden zorladı...Ter içinde kaldım...
Hadi hayırlısı...
Yeni başlayanlar, arkadaş olalım birbirimize..:13:

pişşşşt movenius,
napıyosun, pek sesin soluğun çıkmıyor. Herşey yolunda değil mi?

spor devam ama sürekli hasstanedeyim bu aralar. cuma günü yüzümdeki et beni için ameliyathaneye girdim hayatımda ilk defa aman bir daha görmeyeyim orayı

bugünde saçlarım çok dökülüyor diye gittim troitle demir biraz düşük çıktı aldım ilaçları geldim. perşembe günü bantlarım yenilenicek tekrar hastaneye gidicem. regl ve ameliyat yeri için antibiyotik kullanımı sonucu şişmiş durumdayım koca bi göbek mevcut haftaya daha iyi olucam inş :)

geçmiş olsun canım bu troit illete çok kişide var.Sıkma canını göbek gider bu spora dayanmaz o göbek zaten göbekte yok ya

bende yeni üye oldum,burdaki başarıları görüp çok imrendim ve dün jilian a başladım,level 1/2.gün yaptım ..yorgunluktan öldürüyor ben zaten tam manasıyla yapamıyorum,yorulunca dinleniyor devam ediyorum,ter içinde bırakıyor ,benim kilom oldukça fazla inşallah işe yarar sabahlarıda 30 ile 60 dk arası yürüyüş yapıyorum.gitsin artık bu kilolar...

ben 2 gün yaptım dün gece bacaklarımın ağrısından uyuyamadım,bugün 3 gün nasıl yapıcam diye düşünüyorum,yeni kalkabildim yataktan yürüşüye çıkacağım ama kollar ve bacaklar bitik durumda,sizinde böylemi olmuştu acaba ....üstelik benim bacaklarımda bir sorunum yok 73 kiloyum ama göbek ve mide ultra düzeyde ben onlar gitsin istiyorum umarım jilian bunun için doğrudur,arkadaşlar fikir verip yardımcı olursanız sevinirim....

buradaki herkes ilk 3-4 gün tutuldu ama bırakmadı zaten 5. gün hiçbi ağrın falan kalmamış olucak. göbek olayına gelince merak etme o kadar orantılı inceliyorsunki nerende aşırılık varsa bence ilk oralar gidiyor zaten bacak inceltmek o kadar kolay bi şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…