Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Evet kızlar, her yerim çok çok çokkkk ağrısa da sizleri dinleyip bırakmıyorum ve devam ediyorum..
Biraz önce level 1 /3. gün de bitti çok şükür...Kaldı 27

Kilo sorunum var benim hem kilo vermek hem de sıkılaşmak istiyorum, diyette yapıyorum sporla beraber..
Umarım kilo verebilirim...

ne kadar zaman sonra etkisi gözle görülür oluyor

şişman değilim ama basen ve iç bacak problemim var bayrama kadar yapsam bir şeyler fark eder mi

teşekkür ederim,inşallah göbişimden ve midemden kurtulucam,bırakmadım bugünde yaptım ama bütün hareketleri tamamıyla yapamıyorum yani elimden geldiği kadarıyla :) inşallah daha iyi olacak

teşekkürler bırakmadım bugünde devam ettim,peki kilo kaybı oluyormu ? ben yürüyüşte yapıyorum yediklerim ciddi anlamda azalttım,ama hiç böyle herkesin bahsettiği gibi kilolar veremiyorum , birde sanırım bu resimlerde gördüğümüz gibi ciddi incelmeler olmuyor o zaman? ama bunada şükür diyelim :)

biz genelde kıyafetlerle ne duruma geldiğimizi karşılaştırdık burda. başlarda bende tartıda hiç fark olmadı ama kıyafetler belimden düşer hale geldi ama ben boğazımıda çok aşırı tutamamıştım :) sıkılaştıkça hırslanıyosunuz devamda ederseniz kilo vermeler başlıyor

ay inşallah ya, 1,58 boya bu kilo çok fazla ve artık sıkıldım hiç birşey giyemiyorum,koca bir mide ve göbek var,8 gündür yürüyüş yapıyorum 3 gündür jilian ve yediklerime dikkat ediyorum daha tık yok pes etmicem ama bende incelicem , şişmansın denmesinden sıkıldım artık

sakın 15 günde falan pes etmeye kalkma bende ilk başladığımda değişim yokmuş gibi geliyodu ama inan seni uzun zamandır görmeyen insanlar görünce tepkilerden anlıyosun. benimde koltukta yan yatmış bi fotom vardı göbeğim resmen sarkmış çok iğrenç bi haldeydi o anı şimdi düşünemiyorum ya ne kıyafet bulabiliyodum ne rahat edebiliyodum giydiklerimden. üst bedenim xL yada xxl oluyodu şuan M giyiyorum alt bedeni söylemiim bile hiç şuan 40 oluyor o zamanlarda 46 falan oluyodu. 13 kilo verdim :) bana güven ve bırakma

aynen göbeğim sarkmış ve iğrenç bir halde midem ondan önde gidiyor,kıyafet bulamıyorum hiç birşey yakışmıyor ,sadece jilian mı yaptınız başka birşey de varmı,30 günlük program bitince tekrar baştan mı başladınız,diyet ne uyguladınız..çok sordum galiba ama başka bir sayfada belinizin nasıl inceldiğini yazmışsınız sadece jilian ile mi oldu benimde şu an 102 cm ..

kızlar ben vıdeoları ındırdım sadece 15 dk dayanabıldım benim kılo sorunum sadece simit denilen yerler şuan ter içinde yazıyorum bu mesajı
ama bunu paylaşan arkadaşın da eline sağlık faydalı bence yorumlardan da anlaşılıyor. gercekten kılo ıle dertlı olanlar denesin bence ve asla yılmasın

kilo vermeye karar verdiğimde leslie yaptım niveabody programı vardı onu yaptım 1 ay callanetics yaptım sonra jillian ile tanıştım önce bu program yani 30 day shred sonra 6 weeks 6pack sonrada ripped in 30 bu üçüde jillianın programı. şimdi de body revolution yapıyorum. diyet yapmadım dikkat etmeye çabaladım akşam 6dan 7 den sonra bişey yememeye dikkat ettim bol su içtim.

benim şimdiye kadar sporla hiç alakam olmadı,burda yorumları okurken jilian da ne acaba olmuştum:) şimdilik bir tek onu biliyorum,yürüyüş yapıyorum birde göbek bel için hareketler yapmaya çalışıyorum , 30 gün bittiğinde tekrar sorarım devamında ne yapim diye :) ,inşallah incelme olurda bende şevke gelir pes etmem :)

ilk başladığında kasların acıcak 3 gün falan sakın acıyo diye bırakma devam et acılar geçicek mutlaka sonuçta görüceksin. ölçülerinide almayı unutma

ilk başladığında kasların acıcak 3 gün falan sakın acıyo diye bırakma devam et acılar geçicek mutlaka sonuçta görüceksin. ölçülerinide almayı unutma

bacak kaslarım acayip acıyor oturup kalkamıyorum başka bir yerimde birşey yok,mide ve karın kaslarımda hiç ağrı yok ben oralar gitsin istiyorum bacaklarım zaten kalın değil,üstü kalın altı ince olanlardanım...inşallah gider bunlar ya...ölçülerimide kendimce bel göbek kalça olarak aldım...bugün geç kaldım şimdi bir saat yürüşüye çıkıcam gelince jilian yapıcam 4.günüm olacak...şimdilik yılmak yok tartıda biraz oynasa güzel olur ama :)...herkese hayırlı güzel sağlıklı zayıflamalı günler....:)

saol canım.
bence boş kalmamak için programı olan birşeye geç sen ya insanity yap ki bence senin o ağır programa ihtiyacın yok.
yok, insanity bana göre kesinlikle değil. Hem süresi jillian'a göre daha uzun. Özellikle 2.ayın programı. Zaten gece geç saatte yapabiliyorum, o saatte 70dk'lık kardiyolara dayanamam. Hiphop abs'i alamadım hala arkadaşımdan, aslında aklımda o var ve bu yüzden sallıyorum. Ya ona başlayacağım, yada 6w6p level 2'ye. Bu kez ağırlıksız deneyeceğim belki bel ağrım olmaz.

Kartal,
çok doğru yoldasın, ve şunu söyleyeyim ki, jillian ile birlikte yediklerini de sağlıklı besinlerden seçerek yersen, abur cubur, karbonhidrat ve şekeri hayatından çıkartırsan, öyle bi incelme sağlarsın ki sen bile şaşarsın.

Kizlar bende level 2 nin 7. gunundeyim.ekmegi kestim makarna ve pilav bir iki kez yedim cayimi zaten hep sekersiz icerim daha cok karatay tarzi beslenmeye basladim.ama tartida gram oynamadi.sizce bu normalmi ya?

ayağmı incittim ama sporuu bırakmadım ama günden güne dahada kötü olmaya başladıı zorluyorum ondan olabilirmi acaba leslie 5 mil yapsam jillianla eş değer olurmukii acaba :26:

insanity bana görede değil başta ilgimi çekmişti ama mantıklı düşündüğümde hiçte çekici gelmedi. o kadar kardiyo yapamam. vücut o kadar ağır tempoya alıştıktan sonra daha fazlasını yapmam gerekicek ki yapamam şuan çalışmıyorum çalışmaya başlarsam nasıl fırsat buluccam. fırsat bulamazsam verdiğim kiloları misliyle geri alıcam. evim müsait değil o kadar hoplayıp zıplamayamam.

Kizlar bende level 2 nin 7. gunundeyim.ekmegi kestim makarna ve pilav bir iki kez yedim cayimi zaten hep sekersiz icerim daha cok karatay tarzi beslenmeye basladim.ama tartida gram oynamadi.sizce bu normalmi ya?

benimde başta tartıda fark yoktu ama bedenimde değişim acayipti. başlarda kıyafetleri baz almak daha doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…