- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.581
hayalim, bi önceki sayfada movenius linkleri paylaşmıştı. oradan online izleyerek, ya da bilgisayarına indirerek yapabilirsin.herkese ıyıgeceler yoldaslar canım kk mda gezınırken tesadufen gordum bu topıgı gercekten cok etkılendım tamda gobegımın yuzunden bunalıma gırdıgım bugunlerde.bıtkı cayı ıcmekten helak oldum artık ne aldırıyor nede verdırıyor artık bana bu caylar mıde ve gobek aynen duruyo.35 yasındayım 3 cocuk annesıyım en kucugum 1 yasında sezeryanla dogum yaptıgım ıcın o bolgede hıc gıtmeyecek gıbı gorunen bı katman var karnımı ıcerıde ceksem o oyle orda duruyor hamıleyken derdımkı dogumdan sonra kaldıgım kıloya dusersem dahada kıloyu kafama takmıyıcam halıme sukredıcem derdım cok sukur 62 la kalmıstım suan 60 kıloyum ama ıste bu gıcık gobek ve mıde sınırlerımı bozuyo oturuken ıkı kat oluyorum.sımdı kızlar ne olur bana yardım edın bende hayalımdekı gıbı olmak ıstıyorum yada olabılırmıyım cocuklar ev ıslerı benı cok yoruyor bebegım cok uykusuz suan zorla uyıttum mesela yapabılırmıyım sızce nerden nasıl temın edıcem bu programı pcyemı ındırılıyo ıngılızcemı turkcemı bana yardımcı olun beklıyorum msjları allah hepımızı hayallerıne kavustursun hepınıze ıyıgeceler
shredi yapmışmıydın ? :44: eğer yaptıysan 6w6p'i deneyebilirsinKızlar su yan taraflar icin egzersiz var mi simit bölgesi icin link verebilir misiniz
Kızlar su yan taraflar icin egzersiz var mi simit bölgesi icin link verebilir misiniz
Pastayı görünce napiyim dayanamadım hiçte aklıma gelmedi shaun valla yerken o kadar mutluydumki o tadın hiç bitmemesini istedim neyse zaten dün diyetede başladım telafi ettim yani.Tamam cnm bi dahaki sefere sizi ararım.ahh be lion, o kadar pasta yenir mi? insan bi tarafından akıttığı terleri düşünüp, tutar boğazınıyada yada, eş dost çağırır da pastadan nasiplendirir, böyle durumlar için özelden cebimi gönderiyorum sana
Benim için tatlı yemekten önce geliyo heleki çikolata oldumu tamam artık babamı bile tanımam yani.Ama bi yere kadar tabi.Şimdi daha çok sarıldım.Saçlarım için kuaföre gittim lens için fiyat araştırması yaptım ilk adımları attım böylece.movenius
benim gibi bi pasta delisinemi yazıyosun bunları valla hiç kısmadım tatlıdan desem yeridir çok nadiren tuttum kendimi onun dışında tuttuğum söylenemez. shred yaparken cips falan yiyodum şu sıralar yemiyorum
geldim bakalım
pek azimli bayanlar varmış burada
azcık bu topikte takılayımda belki yine gaza gelirim
kayra bu kez yaparken, boynunun nasıl acıtıyor olabileceğini düşüne düşüne yaptım,sırf senin yanlışını bulmak için.
tespitlerim:))
1) basic crunch dediği, ellerini başının arkasında birleştirdiği mekik var, bir de bisiklet mekik işte o iki harekette de ellerini sadece kulaklarının arkasına koyup, hatta parmak uçlarınla dokunup, öyle yapacaksın ve boynunu göğüsüne doğru bastırmayacaksın. kafan yere paralel olacak yani.
2) hani dizleri kırıp, kollarını bacaklarının yanından uzattığı mekik var ya,onda da tüm gücü karnından alacaksın, mekik hareketi için yerden boynununu yükseltirken karnına yükleneceksin. diğer hareketler zaten boyna baskı yapmıyor pek. bi de daha önce demiştim, sürekli tavana bakacaksın. çenen tavana doğru kalkmış olacak. bi dene bakalım yine ağrıyacak mı?
jelesecim ya napıcan sen bu videoyu. Ercan sana bunların alasını yapacak. Baklavayla çıkmayasın ameliyattan
hoşgeldin, bahsettiğim azim timsali movenius gelir birazdan, yazar revolution 5/90 diye
hoşgeldin, bahsettiğim azim timsali movenius gelir birazdan, yazar revolution 5/90 diye
gelsin bakalım azim canavarı,
2 aydır yapmıyorum ben sıfır spor. kilom aynı sadece göbek yaptım.
şöyle baştan almak lazım
valla yanında olup, boynundan tutasım geldi...alt karın için video bulcam sana sözzz ama sen zaten insanity yapıyon, daha ne yapçan, adı üstünde insanityyooook naparsam yapayım ben bu videoyu yapamıyorum... başımın arka kısmı ensen boynum cok ağrıyor.... birde midem bulanıyor ... bugün şunu cözdüm zaten bu hareketlerin bana faydasıda olmazki..benim üst karnımda sıkıntı yok..benim tüm derdim alt karın.....bana alt karın hareketleri lazım... ogltkn video bulmada üstüne yok canım ..ellerinden öper....
bak bulutçum görüyonmu, movenius böyle işte. kaşla göz arasında gelip, yaptım diye yazıp gidiveriyor..o geldi gitti canım
baştan dene istersen ama, ben shredi tekrar yapiim dedim de, kesmedi hiç. shaunt'ye başladım akşam. Kayranın insanity topiğinde paylaştığı 15dk videoya. Arkasından da 8dk karın egzersizi
valla yanında olup, boynundan tutasım geldi...alt karın için video bulcam sana sözzz ama sen zaten insanity yapıyon, daha ne yapçan, adı üstünde insanity
nassı yani, hiç yağ yok ve sadece deri fazlalığı mı var?insanıty yağ eritiyor alt karnımda yağ yok ki...... sarkık bi deriiiiii...... ek bişey yapmam lazım.................
ogltkn bacı bana da bi el atıver
nassı yani, hiç yağ yok ve sadece deri fazlalığı mı var?
canım sen shredi bitir, sonra sana uygun bi video ayarlicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?