- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.601
haha sabah yaptım ya bugün takip edememiş beni ogltkn :d sabah aç karna cardio yaptım aç olmak hiç zorlamadı. fakat ben ne kadar esnersem esneyeyim bacaklarım her yeni başladığım levelda tutuluyor. kasıklarımdan bacaklarımın başladığı yerler 2 gündür tutulmuş durumda esnemeyi kısa tutuyosun demeyin ölümüne esniyorumyinede bacaklarım tutuluyor. eski ölçülere bakmıştım ya dün sadece bacağı ölçmüşüm göbek ve kalçayı söylesemmi aklınız durmasın sonra şoka girmeyin :)))
göbek deliğimin olduğu kısım 100 cm miş şuan 81 cm
kalçamın en kalın yeri 110 cmmiş şuan 100 cm
kolları ölçmemişim keşke ölçeydim heralde bi kol daha çıkardı. göbekte şoka girdim üzerimde 100 cmi tuttum bu ne dedim ya ben napmışım kendime
movenius tebrik ederim seni acayip bir gelişme bu hem maşallah diyim ama kıskandım bilesin :))
kızlar şu body reolutionu nerden indirdiniz torrentte bulamadım da?
haha sabah yaptım ya bugün takip edememiş beni ogltkn :d sabah aç karna cardio yaptım aç olmak hiç zorlamadı. fakat ben ne kadar esnersem esneyeyim bacaklarım her yeni başladığım levelda tutuluyor. kasıklarımdan bacaklarımın başladığı yerler 2 gündür tutulmuş durumda esnemeyi kısa tutuyosun demeyin ölümüne esniyorumyinede bacaklarım tutuluyor. eski ölçülere bakmıştım ya dün sadece bacağı ölçmüşüm göbek ve kalçayı söylesemmi aklınız durmasın sonra şoka girmeyin :)))
kolları ölçmemişim keşke ölçeydim heralde bi kol daha çıkardı. göbekte şoka girdim üzerimde 100 cmi tuttum bu ne dedim ya ben napmışım kendime
body revolution indiren bi tek benim heralde 3 gün oldu başlayalı bakalım sonuç nasıl olacak :) sizin insanity gibi ağır değil baştan söyliyeyim
Jillian Michaels Body Revolution - Video - Torrent Download | Bitsnoop ben bundan indirdim
bende şimdi body revalution'ı indiriyorum. Insanity bana çok ağır geldi şansımı birde bunda denicem
hadi inşallah düzenli yapabilirsin. zaten insanity ciddi anlamda zor bir program.belki bunu bitirirsen kondüsyonun yükselir ve insanity ye başlarısın işte o zaman acayip faydasını görürsün bence.
bu arada bende indirmeye başladım body revulotion indirmeye. benim ki meraktan neler varmış diye bakmak için. ama insanity bitince denerim mutlaka.
benim ki de inmiş sabah şöyle bir baktım insanity deki hareketlerden var ama onun kadar zor değil. dediğin gibi insanity öncesi sıkı bir hazırlık. güzel resimlerini bekliyoruz pna göre. başlamadan foto çekinmeyi unutma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?