Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

nutkum tutuldu desem yalan olmaz
maşşallah

movenius tebrik ederim seni acayip bir gelişme bu hem maşallah diyim ama kıskandım bilesin :))

kızlar şu body reolutionu nerden indirdiniz torrentte bulamadım da?

kızlar bende suanda ınıdıyorum verılen lınkten heralde once level 1 olandan baslıyıcam baska yapmam gereken bişey varmı aranızda değişik terimler kullanıyosunuz galiba bende baslayınca ne olduğunu anlıyıcam bide bunun turkçesı yokmu yaaa

insanıty i bıraktırcan bana yaaaaaaaaaaaaaaaaa..... bunlar sadece ripped damı oldu

hakikaten bugün senin saatleri şaşırmışım :))

benim her yeni şeyde göğüs sırt tutuluyor, senin de bacak. Benim üst bölgem dayanıklılık anlamında zayıftır, çektiğim şınavdan da belli zaten. Senin de bacaklar mı güçsüz acaba? Neyse ne gerçi, göbekten 20cm incelmişsin, daha ne olsun. Tutulan bi çift bacak olsun :))

bulutolsam'a senin azminden bahsettim. sen ona ilham olasın diye topiğe geldi. aslında eski jilliancı kendisi 20cm den sonra sadece buluta değil, herkese ilham olacaksın gerçi. Şaka bi yana gerçekten tebrikler canım...İnşallah revolution sonunda istediğim ölçüdeyim diye yazarsın

Kayra ripped ile olmadı

30 day shred
6w6p
ripped in 30bu üçüyle oldu. ramazanın etkisi büyük ramazanda 6w6p denk geldi bence ağır bi programdı.

ogltkn benim bacaklar aslında kalındı incelmiş halini gördük fotolarda :))) kilo alınca ben direk bacaklarımdan anlardım :))) ripped bacaklarımı çok etkiledi bunu söyleyebilirim özellikle level 3 mahfetti beni :) hatta 1 eksik yaptım onu

inşallah revolution sonunda dediğin gibi istediğim ölçüdeyim diyebilirim

Son düzenleme:
30 day shred bölgesel değil tüm vücuda yönelik.

level 1 10 gün
level 2 10 gün
level 3 10 gün yapılacak hergün 1 video yapıcaksın yani 30 gün sürecek toplamda

benim ki merak :) shauncuğumu asla terk etmem zaten de jillian abla da eski kankamız sonuçta bu yola onunla çıktık :) bulunsun maksat olmadı onu da yaparım çeşit olur.

ama cidden tebrik ederim seni harika bir incelme...

body revolution 90/4 bitti daha devam edeceğini beklerken bi baktım esniyoruz ne zaman bitiyo anlamıyorum bu revolutionda. tabi ilerleyen günlerde jillian mutlaka canımı çıkartacak yine söylenecem bıdı bıdı

bende şimdi body revalution'ı indiriyorum. Insanity bana çok ağır geldi şansımı birde bunda denicem

hadi inşallah düzenli yapabilirsin. zaten insanity ciddi anlamda zor bir program.belki bunu bitirirsen kondüsyonun yükselir ve insanity ye başlarısın işte o zaman acayip faydasını görürsün bence.

bu arada bende indirmeye başladım body revulotion indirmeye. benim ki meraktan neler varmış diye bakmak için. ama insanity bitince denerim mutlaka.

indirdim inceledimm aslında geneli üst vücut için gibi. Ama yinede cumartesi başlayacağım. bacaklarım için takviye hareketlerde yaparım olmadı.
Bunu insanitye hazırlık olarak yapıyorum. sonra insanitye başlicam. 5 kilo fazlam var ikisinide yaptıktan sonra eririm herhalde

body revulotionın ilk haftası zor ya hem sabah hem akşam baya zorlanıcam gibi :44:

benim ki de inmiş sabah şöyle bir baktım insanity deki hareketlerden var ama onun kadar zor değil. dediğin gibi insanity öncesi sıkı bir hazırlık. güzel resimlerini bekliyoruz pna göre. başlamadan foto çekinmeyi unutma :)

merhaba
18 gun jillian yapıp ara verdim malesef.. ne guzel 5er cm ve 1700gr vermiştim. simdi en bastan baslayacagım. cunku bıraktıktan 1 hafta sonra gobek geri geldi.
Bu sefer bitirmek ve sonra da sporu hic bırakmamak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…