- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.641
benim bugun 12 .gunum olcam ve 2 ci level çok zormuş ya yaptıktan sonra kalptn gidiyodum heraldebu arada sporu yaparken spor ayakkabıyla yapmak dahamı doğru acaba ben ayağmı ıncıtmsm heralde 3 gundur fena acıyo ama bırakmadım yinede ya
Kızlar etkisini gören varmı ben yapıyorum ama en fazla 12dk ertesi gün bütün heryerim ağrıdı.
benim 12ci gunum olmasına rağmen ben etkisinii gördüm özellikle benim göbek kısmım çok çıkıktır artık öyle değil göbeğimden baya bi gitti o yüzden bırakmıyorum bendede hala ağrılar var ama değer bence =))
Peki canım son bir soru diyet uyguluyomusun?
evet canım uyguuluyorum
Çizelgene baktımda bende 67den 63 düştüm hatta 62 olmuştumda 1kilo geri aldım.
12günde kilo verdinmi peki.
ben diyete 29 eylulde basladım 4 kilo verdim bi ara duraksamıstı sporunda yararı olmustur sanırım canm
Bende 1ayda verdim. Benimde duraksadı şuan. Çok soru sordum biliyorum:26:
Ben internetten buldumda videoları sen biliyomusun bacak için hangisi daha uygun?
önemli değil sorabilirsn:26: bununda yararı olabilir bence , ama istersen Mari Winsor Pilates Buns & Thigh - Video Dailymotion bunuda dene istersen
ben 2 gün yaptım dün gece bacaklarımın ağrısından uyuyamadım,bugün 3 gün nasıl yapıcam diye düşünüyorum,yeni kalkabildim yataktan yürüşüye çıkacağım ama kollar ve bacaklar bitik durumda,sizinde böylemi olmuştu acaba....üstelik benim bacaklarımda bir sorunum yok 73 kiloyum ama göbek ve mide ultra düzeyde ben onlar gitsin istiyorum umarım jilian bunun için doğrudur,arkadaşlar fikir verip yardımcı olursanız sevinirim....
Kızlar etkisini gören varmı ben yapıyorum ama en fazla 12dk ertesi gün bütün heryerim ağrıdı.
eveet ben 3. levelin son iki günündeyim
14. günümde ölçü almıştım
ve kol 2 cm diğer heryerden 3 er cm incelmiştim
4. level sonunda tekrar ölçü alıcam bakalım sonuç ne olacakk
Tebrik ederim canım
Bende başlıycam inşallah
spor devam ama sürekli hasstanedeyim bu aralar. cuma günü yüzümdeki et beni için ameliyathaneye girdim hayatımda ilk defa aman bir daha görmeyeyim orayı
bugünde saçlarım çok dökülüyor diye gittim troitle demir biraz düşük çıktı aldım ilaçları geldim. perşembe günü bantlarım yenilenicek tekrar hastaneye gidicem. regl ve ameliyat yeri için antibiyotik kullanımı sonucu şişmiş durumdayım koca bi göbek mevcut haftaya daha iyi olucam inş :)
spor devam ama sürekli hasstanedeyim bu aralar. cuma günü yüzümdeki et beni için ameliyathaneye girdim hayatımda ilk defa aman bir daha görmeyeyim orayı
bugünde saçlarım çok dökülüyor diye gittim troitle demir biraz düşük çıktı aldım ilaçları geldim. perşembe günü bantlarım yenilenicek tekrar hastaneye gidicem. regl ve ameliyat yeri için antibiyotik kullanımı sonucu şişmiş durumdayım koca bi göbek mevcut haftaya daha iyi olucam inş :)
canım, geçmiş olsun. allah beterinden saklasın...
ben bi kaç gece shaunt yaptıktan sonra iki gündür yine bişi yapmıyorum. istikrarsızlaştım ve bu beni huzursuz ediyor.
naapçamı bilmiyorum ya o daha sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?