Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

benim bugun 12 .gunum olcam ve 2 ci level çok zormuş ya yaptıktan sonra kalptn gidiyodum heralde bu arada sporu yaparken spor ayakkabıyla yapmak dahamı doğru acaba ben ayağmı ıncıtmsm heralde 3 gundur fena acıyo ama bırakmadım yinede ya

ayakkabıyla yapmanı tavsiye ederim hem hareketleride daha doğru ve kolay şekilde yaparsın

Kızlar etkisini gören varmı ben yapıyorum ama en fazla 12dk ertesi gün bütün heryerim ağrıdı.

benim 12ci gunum olmasına rağmen ben etkisinii gördüm özellikle benim göbek kısmım çok çıkıktır artık öyle değil göbeğimden baya bi gitti o yüzden bırakmıyorum bendede hala ağrılar var ama değer bence =))

Benimde bacak sıkıntım 40 giyiyorum üstüm 38 ama genede erise güzel olur. 36 beden olmak istiyorum en yakışan kilom ozaman.
Teşekkürler yorumun için. İnşallah bende faydasını görürüm. Hastalığım bitsin tekrardan başlıycam
.:128:

ilk gün herkes öle oluyo ama bırakmayıp devam edersen ağrıların daha çabuk geçer
ama yapamıyorum diye bırakırsan hem saha uzun ağrı çekersin hemde tekrar başladığında yinee fena ağrıların olurr

Kızlar etkisini gören varmı ben yapıyorum ama en fazla 12dk ertesi gün bütün heryerim ağrıdı.

eveet ben 3. levelin son iki günündeyim
14. günümde ölçü almıştım
ve kol 2 cm diğer heryerden 3 er cm incelmiştim
4. level sonunda tekrar ölçü alıcam bakalım sonuç ne olacakk

canım, geçmiş olsun. allah beterinden saklasın...
ben bi kaç gece shaunt yaptıktan sonra iki gündür yine bişi yapmıyorum. istikrarsızlaştım ve bu beni huzursuz ediyor.
naapçamı bilmiyorum ya o daha sıkıcı

canım, geçmiş olsun. allah beterinden saklasın...
ben bi kaç gece shaunt yaptıktan sonra iki gündür yine bişi yapmıyorum. istikrarsızlaştım ve bu beni huzursuz ediyor.
naapçamı bilmiyorum ya o daha sıkıcı

saol canım.
bence boş kalmamak için programı olan birşeye geç sen ya insanity yap ki bence senin o ağır programa ihtiyacın yok.

kızlar bişey sormak istiyorum..benim çok kilo sorunum yok ama vücudum sıkı değil.boyum 1 65 kilom 58..ve kilo fazlalılığı olan bölgem basen ve kalçalarım acaba bu programa başlasam işe yarar mı? yapan arkadaşlar yardımcı olursa çoook mutlu olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…