Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba !!!
Evet bugün de bitti çok şükür...
Level 1/ 4. gün de yapılmıştır...
Bu sabah çok zinde kalktığımı hissettim!Neler oluyor derken :26: ağrılarımın geçtiğini farkettim
Dolayısıyla bugün hareketleri yaparken çok daha rahattım..Ayrıca hareketlerin hepsini her geçen gün onlar gibi yapmaya başladım...

Bu arada kilom 75.6..Diyette yapıyorum bakalım 1 ay sonunda kilomda değişim olacak mı??? :18:
Geçen ay (son 30-31 gün de) Leslie ve diyetle 2.3 kg vermiştim..Bakalım Jillianla durum ne olacak??
Umutluyum....

pekii vücudnda gözlee görülürr bi farkk yokmuu halaa :26:
az çok bir fark var yok diyemem.ama o kdar büyükte değil.ben burda çok daha fazla değişenleri gördüm

ölçümü bile almadım moralim bozulmasın diye ama kıyafetlerimde aynı.sonuna kadar gidicem bakalım ne olucak.

kesinlikle bu sefer ikna oldum egotrikcim.before-after fotolararına baktım yapanların çok güzel sonuç almışlar...ve de korktuğum gibi kaslı durmuyorlar.bende yarın level 1 den başlıyorum.süresinin kısa olması benim için avantaj çocuklarla malum 1 saatlik callaneticsi zor yapıyordum ama bu kesinlikle işime yarar.

ayağmı incittim ama sporuu bırakmadım ama günden güne dahada kötü olmaya başladıı zorluyorum ondan olabilirmi acaba leslie 5 mil yapsam jillianla eş değer olurmukii acaba :26:

sakin spora devam etme canim basima geleni anlatayim.. ben de 6 ay kadar once spor salonunda sol dizimde bir aci hissettim ama onemsemedim sporuma devam ettim. ertesi gun bir baktim hafif sislik vardi ama aci gecmisti o yuzden yine onem vermedim spora devam ettim. 1-2 hafta boyle gecti sonra baktim gecmiyor hatta iyice agrimaya basladi endiselenip sporu biraktim. uzun sure spor yapmadim (yani agirlik calismaya devam ettim ama kardiyo hic yapmadim) ama dizimdeki o hafif agri gecmedi, ben de en sonunda doktora gittim. keske ilk aciyi hissettigimde sporu tamamen biraksaymisim, veya doktora gitmeden once bu kadar vakit kaybetmeseymisim. meniskus zedelenmesiymis ve kucuk bir operasyonla hasarli bolgenin alinmasi gerekliymis su an ameliyat sirasi bekliyorum anlayacagin. hafif yurume ve yuzme haricinde spor da yapamiyorum.

aci/agri hissettiginiz an kesinlikle sporu birakin ve aninda buz koyun ve birkac gune gecmezse mutlaka doktora gidin derim. bunca sikintiya degmez bir an once sorun neyse teshis konulsun ve tedavi edilsin daha kotu olmadan.

Son düzenleme:

benimde bugün 4.günümdü kilolarımız da yakın birbirine 73 kiloyum bazen 74 çıkıyor,inşallah eriyip biter giderler ya çok sıkıldım artık...benimde ağrılarım azaldı hareketleri onlara yakın yapmaya başladım ama şınav hiç çekemiyorum bir tane bile ... oda olmasın artık ne yapim...ama bizde bir anormallik mi var acaba...spor ve diyetle o kadar çok kilo verenler var ki benimki de sizinki gibi az oluyor,herkes nasıl veriyor daha fazla kiloyu anlamıyorum...

tamam canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için sanada çok geçmiş olsun

Evet ya hiç sorma çıldıracağım artık...
Ama suç benim yıllardır her yaptığım olur olmaz diyet sonrasında dikkat etmediğim için hep geri aldım ve de metabolizmamı sıfırladım canım ben...
Eee artık vücudumda tepki gösteriyor doğal olarak...Yani anormallik yok ben de aslında, artık bu normalim olduTabiri caizse kısaca kendim kaşındım...

Evet hareketler her geçen gün daha kolay olmaya başladı...Ben de yalancıktan şınav çekiyordum ama bugün ciddi ciddi birkaç tane yaptım..Oluyor zamanla...
Acaba kilo verebilecek miyim diye düşünmekten kendimi alamıyorumm...:18:
Umuyorum....

Hoşgeldin canım...
Bak şimdiden söylüyorum canın yanacak , ağrıların olacak...
Ama çok değil 3 gün sonra geçecek tamam mı?

Ve kilo fazlan çok olmadığı için çok süper sıkılaşacaksın
Bol bol fotolara bakıyorum ben de gaza gelmek için

jillian'ın eski fotolarına bakmak bile gaza gelmek için yeterli.ne kadar şişmanmış değil mi?
her yerimin ağrıyacağını farkındayım ama callanetics yaptığım için çok fazla olmaz diye düşünüyorum.
yapalım görelim....

Level 1/5.gün de bitmiştir..
Görevimi yapmış olmanın rahatlığıyla şimdi duşa gireceğim...
Kaldı 25

Keddenek başladın mı canım??
Diğerleri ne alemdesiniz?
Kartal??
:26:

Daha önce Jillian buns and thighs denemiştim.3 gün yaptım devamını getiremedim.
Bayramdan sonra başlicam bu kez kararlıyım.
Kalan beş altı kiloyu da vermem lazım
boy 165
kilo 63,5 ( bu sabah itibarı ile )
yaş 34

Level 1/5.gün de bitmiştir..
Görevimi yapmış olmanın rahatlığıyla şimdi duşa gireceğim...
Kaldı 25

Keddenek başladın mı canım??
Diğerleri ne alemdesiniz?
Kartal??
:26:

başlamam mı:)) beni kesmedi hareketler,hiç zorlanmadım, sanırım callanetics etkisi:))karın hareketlerinde özellikle hiç yanma hissetmedim.gerçi zorlanmadım diyorum ama yarın belli olacaktır,bakalım tutulacak mı heryerim...

movenius bu body revulationu nasıl yapıyorsun.. yani sırası nasıl.. ben baktım baktım anlamadım bi tarif ediversen bana

canım indirdiysen içinde fitness guide adlı bi dosya olması lazım onu aç ileriki sayfalarında hangi sırayla nasıl yapıcaksın yazıyor. ben kendim de liste yaptım dolabıma astım yaptıkça üzerini çiziyorum. dinlenme günlerinide tatil yaptım kocaman yazdım

PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR
Workout1 Workout2 CARDIO 1 Workout1 Workout2 CARDIO 1 TATİL
Workout1 Workout2 CARDIO 1 Workout1 Workout2 CARDIO 1 TATİL
Workout3 Workout4 CARDIO 1 Workout3 Workout4 CARDIO 1 TATİL
Workout3 Workout4 CARDIO 1 Workout3 Workout4 CARDIO 1 TATİL
Workout5 Workout6 CARDIO 2 Workout5 Workout6 CARDIO 2 TATİL
Workout5 Workout6 CARDIO 2 Workout5 Workout6 CARDIO 2 TATİL
Workout7 Workout8 CARDIO 2 Workout7 Workout8 CARDIO 2 TATİL
Workout7 Workout8 CARDIO 2 Workout7 Workout8 CARDIO 2 TATİL
Workout9 Workout10 CARDIO 3 Workout9 Workout10 CARDIO 3 TATİL
Workout9 Workout10 CARDIO 3 Workout9 Workout10 CARDIO 3 TATİL
Workout11 Workout12 CARDIO 3 Workout11 Workout12 CARDIO 3 TATİL
Workout11 Workout12 CARDIO 3 Workout11 Workout12 CARDIO 3 TATİL

Son düzenleme:

aslında aynen benimde birde zayıflama ilaçları kullandım ve nihayet hiç birinin bir işe yaramadığına karar verdim,ama artık kilo vermekte çok zorlanıyorum,ben haftada bir gün cuma çalışıyorum şimdi eve geldim yorgunluktan ölüyorum 1/5 i nasıl yapıcam bilmiyorum,ama yapmadan uyumak yok...kilo vermek için ölüyorum desem iyidir.. :) ama bu gün bir tuhaflık var bende bedenimin üst kısmı daha bir kalınlaşmış gibi duruyordu hiç anlamadım umarım yarın düzelir yoksa acayip moralim bozulur yanlış birşey mi yapıyorum diye... inşallah hep birlikte zayıflıyacağız...:) bu arada senin boyun kaç? kilolar aynı boyda yakınsa birbirimizi daha yakın takip ederiz...bakalım hangimizin durumu daha vahim :) çünkü benim tartıda tık yok yukarı çıkıyor gibi geliyor hatta

Ne kadar güzel hiç zorlanmadan yapabilmen...Daha fazla etkisini göreceksin inanıyorum..
Bugün ilk defa tüm hareketleri eksiksiz yaptım ben onlar gibi...
Umarım kas ağrılarında olmaz canım..Hiç çekilesi değil çünkü

Canım benim boyum 161-62 gibi...Aynen benim üst bedende daha kalın görünüyor gözüme...Normalde de üst bedenim daha geniştir...Daha doğrusu orantılı gibi ama geniş omuzlu ve göğüslüyümdür..Sakın ola daha da genişlemesin
Ancak hemen moral bozmamak da gerekir ..İlk günler ödem olacağı söylenmişti sanki...
Benim de tartıda tık yok tabi, ama bari görüntü incelse... tartıya çok takılmayacağım valla:44:

benimde boy 1,60 normalde üst daha kalın,herkez vücüdumun orantılı olduğunu kilomun kötü durmadığını söylüyor ama bütün kilom göbek ve midede toplanmış durumda,dün ciddi anlamda bel oyuntum kaybolmuştu üstüm daha kalın geldi gözüme...ödemsede ne kadar sürer acaba ? daha bir kötü oldu çünkü ben dün sporda yapamadım msjdan sonra uyuyup kalmışım...demek ki cuma günleri ara verme günüm olacak...bugün devam ama...

bilen arkadaşlar varsada bize cevap verebilirlermi acaba...jilian yaparken bel ve karın bölgesi ödem yapıyormu ? yapıyorsa ne kadar sürüyor ? ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…