- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.701
canım indirdiysen içinde fitness guide adlı bi dosya olması lazım onu aç ileriki sayfalarında hangi sırayla nasıl yapıcaksın yazıyor. ben kendim de liste yaptım dolabıma astım yaptıkça üzerini çiziyorum. dinlenme günlerinide tatil yaptım kocaman yazdım
PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR
Workout1 Workout2 CARDIO 1 Workout1 Workout2 CARDIO 1 TATİL
Workout1 Workout2 CARDIO 1 Workout1 Workout2 CARDIO 1 TATİL
Workout3 Workout4 CARDIO 1 Workout3 Workout4 CARDIO 1 TATİL
Workout3 Workout4 CARDIO 1 Workout3 Workout4 CARDIO 1 TATİL
Workout5 Workout6 CARDIO 2 Workout5 Workout6 CARDIO 2 TATİL
Workout5 Workout6 CARDIO 2 Workout5 Workout6 CARDIO 2 TATİL
Workout7 Workout8 CARDIO 2 Workout7 Workout8 CARDIO 2 TATİL
Workout7 Workout8 CARDIO 2 Workout7 Workout8 CARDIO 2 TATİL
Workout9 Workout10 CARDIO 3 Workout9 Workout10 CARDIO 3 TATİL
Workout9 Workout10 CARDIO 3 Workout9 Workout10 CARDIO 3 TATİL
Workout11 Workout12 CARDIO 3 Workout11 Workout12 CARDIO 3 TATİL
Workout11 Workout12 CARDIO 3 Workout11 Workout12 CARDIO 3 TATİL
ben ölçülerimi almıştım yayınlarım burdan...
benimde az önce 1/5. bitti hadi hayırlısı
ama arkadaşlar bilgi istiyorum lütfen kendini kalınlaşmış gibi hisseden olmadımı ilk başlarda ?..
offfffffff, ben çok kötü hissediyorum kendimi.. başlamıştım tekrar ama sonu gelemedi malesef.. benim oğlan diş çıkarıyo, çok sıkıntılı bir süreç, sonunu getiremedim..
kötü haber ise; kilo aldım..
halaaa doğumdan önceki kılığım kıyafetim oluyo, çok vahim değilim ancak herşey dapdar.. kötü duruyo yani.. en azından ben kendimi rahat hissedemiyorum.. en nefret ettiğim şeydir üzerindeki elbiseyi sürekli çekiştirmek..
off offf... çok kararlıyım ama bu sefer.. böle olmayacak.. bayramdan sonra hemen başlıyorum yapmaya.. hemen hemde, hemen.. shared la başlıyorum çünkü beni hemencecik toparlamıştı ilk yaptığımda.. hem bu sefer resimle falan değil, direk gidip bir mezura alıyorum ölçüyom biçiyom kendimi veee tam gaz başlıyom.. resim çok çarpıcı değil, ölçüler daha etkili gibime geliyor sanki.. ilk ölçüleri paylaşacağım sizinlede.. pööff, içler acısıyıımama düzelecek.. inanıyom ben kendime.. bayramdan sonra görüşürüz inşallaah.. hergün rapor vereceğim size, yaptım diye.. vermezsem hesap sorun benden, tü kaka yapın bana.. olu muu?
ben ölçülerimi almıştım yayınlarım burdan...
benimde az önce 1/5. bitti hadi hayırlısı
ama arkadaşlar bilgi istiyorum lütfen kendini kalınlaşmış gibi hisseden olmadımı ilk başlarda ?..
Kızlar ben bugün 1/7 yapacağım....
fakat merak tan ölçülerimi aldım ve tartıldım
kilom 1 kilo fazla çıktıanlamıyorum adet günüme daha var her gün yürüyüşde yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum..ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum (((
kalça ve göbekde hiç bir değişiklik yok ölçüler aynı..
tek iyi olan 102 cm olan belim 100 cm çıktı...umarım onuda doğru ölçmüşümdür...
yanlışım nerde sizce ? yoksa ben mucizemi bekliyorum ?
korkma bi yanlışlık yok aynısı hepimizde oldu :) bunu görüp bırakanlarda oldu sakın bırakma normale dönecek yediklerine dikkat edersen eksiye bile düşeceksin
o his bende süreklileştiği için birşey diyemicem sürekli karnım şiş ve kalın hissediyorum ogltkn ve kayra çok kızıyolar göbeğim var dedğimde yok ama varmış hissim hiç geçmiyor.
lostgirll ilk hafta programı sabah akşam aynı şeyleri yapılıyo galiba o programda öyle birşylerden bahsediyor benim başlama haftam çok yoğundu küçük bi operasyona falan girdim o yüzden ben tek seferle başladım. zaten asıl yorucu program 3. hafta başlıyor yani benim için pazartesi :)
ogltkn sana yükleyebilirsem cardio 1 i yükleyeyim vimeoya çok eğleniyorum ben yaparken
offfffffff, ben çok kötü hissediyorum kendimi.. başlamıştım tekrar ama sonu gelemedi malesef.. benim oğlan diş çıkarıyo, çok sıkıntılı bir süreç, sonunu getiremedim..
kötü haber ise; kilo aldım..
halaaa doğumdan önceki kılığım kıyafetim oluyo, çok vahim değilim ancak herşey dapdar.. kötü duruyo yani.. en azından ben kendimi rahat hissedemiyorum.. en nefret ettiğim şeydir üzerindeki elbiseyi sürekli çekiştirmek..
off offf... çok kararlıyım ama bu sefer.. böle olmayacak.. bayramdan sonra hemen başlıyorum yapmaya.. hemen hemde, hemen.. shared la başlıyorum çünkü beni hemencecik toparlamıştı ilk yaptığımda.. hem bu sefer resimle falan değil, direk gidip bir mezura alıyorum ölçüyom biçiyom kendimi veee tam gaz başlıyom.. resim çok çarpıcı değil, ölçüler daha etkili gibime geliyor sanki.. ilk ölçüleri paylaşacağım sizinlede.. pööff, içler acısıyıımama düzelecek.. inanıyom ben kendime.. bayramdan sonra görüşürüz inşallaah.. hergün rapor vereceğim size, yaptım diye.. vermezsem hesap sorun benden, tü kaka yapın bana.. olu muu?
Kızlar ben youtube'dan iki gün önce Jillian Michaels level 1 i yaptım. Dün tekrarladım. Bugün level 2'ye geçtim. İnanılmaz bir ağrı var vücudumda. Kafatasımda bile hissediyorum.
bu bayan iste su meshur the biggest loser yarismasinda deli gibi spor yaptirip herkesi incecik yapan kisi. inanilmaz inceltiyor 1 ayda gozle gorulur derecede. hala kilo fazlaniz varsa bir ay daha buna devam edebilirsiniz veya ayni kisinin "Ripped in 30" videosuna gecebilirsiniz o aslinda daha da etkili ama cok zorluyor 30 day shred'i yapmadan ona gecmek biraz imkansiz gibi birsey. su an isyerindeyim link isteyenler ozelden veya topige not birakirlarsa aksam yollayabilirim.
10 gün level 1
10 gün level 2
10 gün level 3 yapılacak
benim 3 gün bütün bacaklarım ağrıdı oturamıyordum bile ama sonra geçti...bugün 1/7.gün bitti hayırlısıyla..
Level 1/6.gün de başarıyla tamamlanmıştır...
Bayrama kadar level 1 bitmiş olacak
Mezura olmadığı için(vardı ama kaybetmişim herhalde) ölçü alamamıştım ne yazık ki
Ama level 2 ye başlamadan ölçülerimi almalıyım...Tartıdan hayır yok:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?