- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.761
bende bugün denemek istedim ve başladım.Çok zor gelmedi aslında uzun da degil.Yaparım ben bunu
ripped level 1\4 tamamdır
İyi geceler hanımlar...
Ben anca girebildim nete...Dün, sabah level 1 i bitirip akşam level2 ye başlarım demiştim ama evdeki hesap çarşıya uymadı..
Level 1 /10 yeni bitti...
Artık level 2 yarına kaldı, hiç halim yok yapamayacağım...
Kartal79, 6w6p programı dedin, elma vücut tipi dedin, göbek dedin kafamı karıştırdın...Amma velakin benim tek sorunum göbek değil ki her yerim
Movenius da bu forumun demirbaşlarından 6w6p in zorlayıcı olduğunu söylüyor..Ben daha 3o days in hakkını veremiyorum desem yeridir..Kondüsyonum çok yetersiz...
Dolayısıyla ben sonrasında ripped ile devam etme kararımı kesinleştirdim...
Keddenek, sen de durumlar iyi sanırım...
Ben böyle ara vermeye devam ettikçe seninle bir gün aynı level aynı günde buluşacağız...
Ben halen mezura almadım...Yarın level 2 ye başlamadan ölçülerimi almalıyım...Çünkü beni motive eden hiç bir araç yok evde...
Ayrıca bayram bana yaradı sanırım, anlarsınız ya ()...
beğen butonu yok yazıyım bari beğendim.............. rippeda başladın hic bişey sarmıyor seni bakıyorum... shaun 15 dakika noldu
Bu ne yahu?
Daha level 1 in tam hakkını veremediğimi düşünürken level 2 çarptı beni..
Şimdi level 2/1 i yeni yaptım..Her bir level birbirinden zor vallahi...Bittim, nefes nefese kaldım
Anlaşılan 4-5 gün yarım yamalak gidicek...Ama böyle böyle kondüsyonum artacaktır diye düşünüyorum, yanılmıyorum değil mi?:26:Tecrübeli arkadaşlar biraz moral ve motivasyona ihtiyacım var
Keddenek, şimdiden 2 gün kaybım var zaten...Umarım bu kayıplar artmaz ve zamanında bitiririm...
Bu ne yahu?
Daha level 1 in tam hakkını veremediğimi düşünürken level 2 çarptı beni..
Şimdi level 2/1 i yeni yaptım..Her bir level birbirinden zor vallahi...Bittim, nefes nefese kaldım
Anlaşılan 4-5 gün yarım yamalak gidicek...Ama böyle böyle kondüsyonum artacaktır diye düşünüyorum, yanılmıyorum değil mi?:26:Tecrübeli arkadaşlar biraz moral ve motivasyona ihtiyacım var
Keddenek, şimdiden 2 gün kaybım var zaten...Umarım bu kayıplar artmaz ve zamanında bitiririm...
bugün bana 36 beden oldunmu diye sordular. yok artık diyesim geldio kadarda küçülemedim yahu üst 38 alt 40 gerçi kıyafete markaya göre değişiyo bedenler. pazarları dinlenme günüm kaslar bi kendine gelsin ama sanki dinlenme günümde bile yapmayınca eksiklik hissediyorum
İnsan kendini farkedemiyor ya.. Onun için mezura lazım.Bizimkide nerede bilmiyorum. Geçen kışın ölçüsüyle kıyaslayacağım çok değişmedim zaten.. Yine de ilk levelin başında ölçeydim iyidi.. =/
Movenius, muhakkak daha önce çok kere anlatmışsındır belki ama bir ricam olacak...
Sen kaç kiloyla ne zaman başladın Jillian a ve bu süreçte kaç kilo verdin ya da kaç bedenden düştün?Boyun kaç?Diyette yaptın mı? gibi sorular var aklımda...
Geçmiş sayfaları okudum ama atlayarak okudum genelde ve okurken çok ayrıntılı incelemedim yani yorumları okurken kim yazmış diye bakmadım...o yüzden bi özet yapar mısın?Eskilerden olman sebebiyle benim gibi yeni başlayanlara motivasyon olması açısından...
Arkadaşım bende ve bu saate kadar sohbet ettik sabahta 6 da kalkacağız...Bugün de güme gitti yaaa..N'olacak böyle???
Kızlar motivasyonunuzu artırmak için Jili'den önceki ve sonraki resimlerimi çektim.
ÖNCE
Eki Görüntüle 463186
SONRA
Eki Görüntüle 463185
Sizde başarabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?