Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

İyi geceler hanımlar...

Ben anca girebildim nete...Dün, sabah level 1 i bitirip akşam level2 ye başlarım demiştim ama evdeki hesap çarşıya uymadı..
Level 1 /10 yeni bitti...
Artık level 2 yarına kaldı, hiç halim yok yapamayacağım...

Kartal79, 6w6p programı dedin, elma vücut tipi dedin, göbek dedin kafamı karıştırdın...Amma velakin benim tek sorunum göbek değil ki her yerim
Movenius da bu forumun demirbaşlarından 6w6p in zorlayıcı olduğunu söylüyor..Ben daha 3o days in hakkını veremiyorum desem yeridir..Kondüsyonum çok yetersiz...
Dolayısıyla ben sonrasında ripped ile devam etme kararımı kesinleştirdim...

Keddenek , sen de durumlar iyi sanırım...
Ben böyle ara vermeye devam ettikçe seninle bir gün aynı level aynı günde buluşacağız...

Ben halen mezura almadım...Yarın level 2 ye başlamadan ölçülerimi almalıyım...Çünkü beni motive eden hiç bir araç yok evde...
Ayrıca bayram bana yaradı sanırım, anlarsınız ya ( )...

body revolution 3. haftam bitti ama neydi 3. hafta yahu her zamanki gibi bacaklarım tutuldu. eskiden uyurken arka baldırıma kramp girerdi şimdi üst bacağım yani dizimin üstü çekiliyor onun kramplarına uyanıyorum. ilk 2 hafta cardio zorlamamıştı ama 3. hafta videoları zorlaştıkça cardio videosunda daha bi kızarıp morarmaya başladım bayramdan dolayı biraz boğazıda saldım ama gittiğim heryerde millet hayran hayran süzüyor beni :) daha bi küçülmüşsün diyolar diyetmi yapıyosun napıyosun diye soranlara sadece boğazımı tutuyorum diyorum sırrımı vermeyi pek istemiyorum küçüldükçe hedefim daha aşağıya iniyor ya önce 60 dı sonra 57 oldu şuan 55 kilo istiyorum

bende level1/8 bitti bugün.dün kaytardım yani 1 günlük firem var.ama artık fire mire yok.çok huzursuz oldum dün yapamadım diye.daha bi incelme yaşamadım sanırım fakat popom kalktı.kilo verince biraz sarkmıştı ama şimdi toparlanmaya başladı.ben daha çok armut tipim.aslında karın problemim yoktu ama ikinci doğumdan sonra oluştu.yavaş yavaş toparlanmaya başladı o da ilk güne göre.ben memnunum.devamında ripped yapmayı düşünüyoırum.eğer yoldan çıkmazsam body revolution ile tamamlayacam inşallah.
egotrikcim seninle aramda 4 yada 5 gün vardı sen de baya kaytarmışsın:))2 gün daha kaytarırsan beraber devam ederiz:))))

Son düzenleme:
beğen butonu yok yazıyım bari beğendim.............. rippeda başladın hic bişey sarmıyor seni bakıyorum... shaun 15 dakika noldu

şekercim, shaunT iyi hoş hatta çok hoş da bana uymuyor nedense..1,2 derken devamını getiremedimjillian ilk göz ağrım, yapmayınca gelip elinde sopasıyla beni kovalayacak gibi hissettiriyor. Hayırlısıyla ripped'a başladım. Senin insanity nasıl gidiyor?

Bu ne yahu?
Daha level 1 in tam hakkını veremediğimi düşünürken level 2 çarptı beni..

Şimdi level 2/1 i yeni yaptım..Her bir level birbirinden zor vallahi...Bittim, nefes nefese kaldım

Anlaşılan 4-5 gün yarım yamalak gidicek...Ama böyle böyle kondüsyonum artacaktır diye düşünüyorum, yanılmıyorum değil mi?:26:Tecrübeli arkadaşlar biraz moral ve motivasyona ihtiyacım var

Keddenek, şimdiden 2 gün kaybım var zaten...Umarım bu kayıplar artmaz ve zamanında bitiririm...

artacak artacak korkma ben hatırlıyorum da level 3 de jilliana küfrediyodum resmen bitsin diye dualar ediyodum ama şuan hiç duraksamadan yarım saat spor yapabiliyorum. belki daha uzundur ama jillian videoları hep 30-40 dk oluyor. hala yeni programlara levellara başladıkça bacaklarım kollarım tutuluyor bu hafta full üst bacaklarım acıya acıya gezdim. tutulmalar esnemeyi uzun tutunca daha az oluyor ama ben ne kadar uzun esnesemde illaki o acıyı çekiyorum. çektikçe daha gaza geliyorum demekki doğru yoldayım diye düşünüyorum

birde şunu söyleyeyim daha öncede söylemişimdir belki 30 ds yaparken ben kendimde hiçbi fark göremiyodum ama başkaları görüyodu.söylüyolardı çok kilo vermişsin diye tabi 30 ds sonuna doğruydu. spora ilk başlayınca insan deli gibi kendini incelemeye başlıyor 1 günde göbek gidecek zannediyor ama 1 günde gelmediği gibi 1 gündede gitmicek. size tavsiyem istediğiniz ölçülere gelince hergün yapmasanız bile haftada en az 3 gün spora devam edin. bırakınca hiç iyi olmuyor.

bu arada level 2 senin gibi buradaki yeni başlayan herkesi zorladı

Son düzenleme:

seni takdir ediyorum..sanırım gecenin bi vakti level 2'ye geçtin braaaaaaaaaavoooooo

1/8 oldu.. Ancak dün de yapmadım.. =/ Şimdiye 2. levele geçmiş olacaktım yapmadığım günler yapılaydı.
Neyse bakalım bayramda bitiyor 2.level ile birlikte yemeye de dikkat edeceğim kiloyu da düzenleyeceğim.
14 günde sonuç alanlar nasıl alıyor ya ben hiç fark göremiyorum.. >_<

bugün bana 36 beden oldunmu diye sordular. yok artık diyesim geldi o kadarda küçülemedim yahu üst 38 alt 40 gerçi kıyafete markaya göre değişiyo bedenler. pazarları dinlenme günüm kaslar bi kendine gelsin ama sanki dinlenme günümde bile yapmayınca eksiklik hissediyorum

İnsan kendini farkedemiyor ya.. Onun için mezura lazım. Bizimkide nerede bilmiyorum. Geçen kışın ölçüsüyle kıyaslayacağım çok değişmedim zaten.. Yine de ilk levelin başında ölçeydim iyidi.. =/

Movenius, muhakkak daha önce çok kere anlatmışsındır belki ama bir ricam olacak...
Sen kaç kiloyla ne zaman başladın Jillian a ve bu süreçte kaç kilo verdin ya da kaç bedenden düştün?Boyun kaç?Diyette yaptın mı? gibi sorular var aklımda...
Geçmiş sayfaları okudum ama atlayarak okudum genelde ve okurken çok ayrıntılı incelemedim yani yorumları okurken kim yazmış diye bakmadım...o yüzden bi özet yapar mısın?Eskilerden olman sebebiyle benim gibi yeni başlayanlara motivasyon olması açısından...

Arkadaşım bende ve bu saate kadar sohbet ettik sabahta 6 da kalkacağız...Bugün de güme gitti yaaa..N'olacak böyle???

Ben de aynı durumdayım...Halen almadım mezurayı da dolayısıyla ölçülerimi de
Fark ettiğim tek şey kollarımın sarkık yerlerinin daha az sallanması..az da olsa toparlanma var ...başka bir gözlemim yok bu süreçte...
Daha önce de hiç almamışım ölçülerimi...Hep kilo olarak değerlendirmişim kendimi :44: Şimdi olsa işime yarardı motive olurdum belki...

bugün misafirim gelmek üzere akşama kadar burdalar akşam neler merak ediyorsan hepsini cevaplayayım :) ama önce ölçülerinizi alın. kiloyu baz almayın kilo değişmeden vücut şekillenebiliyor

İnternette kilo vermeyle ilgili çok örnek var ya.. İnsanlar fıstık gibi olmuşlar. Ama bunun için tabii ki emek gerekiyor. Hangi sporu yaptığında önemli değil hangisini yapsan sonuç verir ama öyle 1-2 haftada olacak iş değiş yani.

Bugün ilk level de son günüm yarın 2.levele geçeceğim inşallah.. Boğaza da dikkat etmeye başlıyorum. Yanı sıra başka sporda düşünüyordum karın vs.. ağırlıklı diye..6w6p'ye baktım ikisini birlikte yapamam baya fazla gibi.. ^^" Slim & Six-Pack ya da başka birşey ile 8 Munite Legs 8 Minute Legs - YouTube yapacağım inşallah bacak hareketleriyle.. Bu yaptığıma ek olarak 18dk spor oluyor.

Bende merak ediyorum tam olarak yapanların ne kadar sürede ne kadar sonuç aldınığını.. kuyabiye falan 15 günde baya sonuç almış resimlerden göründüğüne göre ama benim 1.level bitti öyle bir sonuç yok. O kadar olsaydı gözle görünürdü az da olsa.. =/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…