- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.741
movenius açmıyo eki ya
akşama evden denicem
hmmm, hiiç merak etme, dönüşüm muhteşem olacaak.. öle bi gaza getireceğim ki sizi de.. kendim için ölçü, sizin için foto ekleyeceğim.. ilk başlangıç fotosu pek iç açıcı olmayacak ama, baştan sölim de.. ama devamı muhteşem olacaaakk..sen benim ilham kaynaklarımdan birisin gelde raporları eksik etme burdan :) çok yalnız kaldığımı hissediyorum burda
yüklersen sevinirim moveniusum. ben 6w6p denedim tekrar, ağrım olmasın diye bu kez ağırlıksız denedim. Ama yok, belim yine fena oldu. Yine o solda hissettiğim yer ağrımaya başladı. Zorlamadan bıraktım. Şu an amaçsız, programsızım. Nassı bi his bilirsin. Hayatımdaki en önemli şeyi yapmıyorum diye vicdanım sızlıyor.
emireamade,
ben 2.tur shred yapiim dedim ama terlemedim bileyanlış hatırlamıyosam senin kondüsyon benden çoook daha iyiydi. bence sana 6w6p lazım. Mutlaka dene, hem karın, hem cardio hepsi bi arada.
Merhabalar videoyu yu bende indirdim yeni başlayacağım... 3 level var ilk 10 gün 1. sonra 2 ve 3 diye 30 güne mi tamamlanıyor?? bi de daha çok nereyi çalıştırıyor acaba karın bölgem için istiyorum ben aslında[/QUOTEl
level 1 10 gün , level 2 10 gün , level3 10 gün şeklinde yapılıyor.
ben 6. günü tamamlamış biri olarak şöyle söyleyebilirim ki;ilk etapta bacaklar ve kollar acıyor.hatta ilk gün yaptığımda karın kaslarımın hiç yanmadığını hissetmiştim.ama şimdi bakıyorum ki başlangıç ile şimdi arasında fark var.daha bi toparlandı eski hantallığı kalmadı.bu programda kardiyoda olduğu için tüm vücudundan yakıyorsun yağları.daha önce yapanların fotolarınıda incelersen hepsinin karın bölgesi çok güzel şekillenmiş.
çok teşekkür ederim bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum inşallah iyi gelir :) aynı bayanın başka videoları var onlar biraz daha zor bakalım bununla başlayıp devam edeceğim inşallah :)
Bayram temizliği yapıldı...
Baklava yapıldı...
Kıyafetler ütülendi...
Level 1/9 yapıldı...
Vee bayrama hazırız
Herkese iyi bayramlar...
jillian o baklavaları tepside değil karnında görmek isterdi:))
1/10 bitti....
yarın 2 ye geçicem inşallah...
bende hala tık yok ama pes etmekte yok...
20 gün sonra , 6 Week Six-Pack bunu yapmayı düşünüyorum ,Elma vücut tipindeki ve göbeğinden sorunu olanlar için ideal bir programdır. diyor...tabi videoyu bulabilirsem :)
Al benden de o kadar...Tartı bana istediğim cevabı vermiyor..Ayna desen bön bön yüzüme bakıyor ...
Ama pes etmeyeceğiz...Bu sefer sonuç alacağız...Çünkü ilk defa spor yaparak zayıflamayı deniyorum...Olmalı olacak...
Misafirler yeni gitti...Kurban işi de anca bitti..Hiç halim yok spora...
Acaba yarın sabah level 1i bitirsem..Akşam da level 2 ye başlasam olur mu???
Ara vermek istemiyorum...Sanki ara verirsem hiç işe yaramayacakmış gibi geliyor...
Ben ripped ile devam etmeyi düşünüyordum ama elma vücut tipi deyince aklım karıştı biraz...
Hoş ilk önce 30 days shred bitsin hele...Sonra bakacağız önümüze...
Al benden de o kadar...Tartı bana istediğim cevabı vermiyor..Ayna desen bön bön yüzüme bakıyor ...
Ama pes etmeyeceğiz...Bu sefer sonuç alacağız...Çünkü ilk defa spor yaparak zayıflamayı deniyorum...Olmalı olacak...
Misafirler yeni gitti...Kurban işi de anca bitti..Hiç halim yok spora...
Acaba yarın sabah level 1i bitirsem..Akşam da level 2 ye başlasam olur mu???
Ara vermek istemiyorum...Sanki ara verirsem hiç işe yaramayacakmış gibi geliyor...
Ben ripped ile devam etmeyi düşünüyordum ama elma vücut tipi deyince aklım karıştı biraz...
Hoş ilk önce 30 days shred bitsin hele...Sonra bakacağız önümüze...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?