Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhaba kızlar bende jillian egzersizlerine başlamak istiyorum 30 gün bi yapabilirsem devamıda gelir inş.sonra..

bugün level 1/1 başladım baya zorladı özellikle bacaklarımı ama alışırım sanırım..

motive olmak için fotolarınızı görmeyi çok isterdim..gerçekten etkili oluyor mu??

10 kilo vermek istiyorum ancak en önemlisi sıkılaşmak istiyorum.

Önemli birşey yok mide sorun çıkardı iğneyi yedim geldim eve istifra ettim rahatladım ama sabah 5 de sürünüyodum ağrıdan. ekşi, acı, baharatlı vs yasak dün salatanın limonlu suyunu içmiştim baya çoktu pis boğazın sonu işte.

kızlarr cevap

Selam kızlar,
Bayram öncesi geleceğim başlayacağım demiştim ve sözümü tuttum.
30 days shred level 1 i indirdim ve bu akşam başlamak istiyorum.
Ama hafifte olsa soğuk algınlığım devam ediyor akşama kendimi zorlayacağım ama umarım daha kötü olmam.
Başlamayınca gelmiyor sonu gelmez de.. Desteklerinizi bekliyorum.
Yapar yapmaz gelip size hesap vereceğim.

Tabi önce ölçülerimi alacağım.Bayram bana yaradı ne yazık ki. Tartılmaya korkuyorum

Bir de çalışan hanımlar programları ne zaman yapabiliyorsunuz ? Ben akşam düşünüyorum

merhaba canım bende bugün başladm level 1/1 kez yaptım inş.devamı da gelecek..

Kedicim, nerdesin ya, çok merak ettim seni. Kayıp ilanı çıkaracaktım neyse ki buldum :))

Nasılsın canım herşey yolunda mı?

aaa ekimcim seni görmek ne güzel:)))
İyiyim ne olsun işte.Dukanı bıraktım birazda eşimin israrı ile. gıdaklamaya başlican yakında diyordu.Zaten kilo gitmiyordu artık daha çok sarkıyordum.Sporla bu işi kotarırım diye düşünüyorum ve buradayım işte..
Sen nasılsın ?

merhaba canım bende bugün başladm level 1/1 kez yaptım inş.devamı da gelecek..
Selam aysuncum.Sen ilk günü yapmışsın ev hanımısın sanırım ben akşama yapabileceğim.Kader arkadaşlığı yapalım mı?

ölçülerini aldın mı? boy kilo yaş ?

selam canım ben öğretmenim bugün boş günümdü canım o yüzden erkenden yaptım..ama yarın akşam yapabileceğim..

ölçülerimi almadım ama alayım değil mi??birde foto mu çeksek 30 gün sonra önce sonra diye karşılaştırırız..

çok heveslendim ne zamandır istiyorum ama bir türlü içime o inanç gelmiyordu..

30 yaşndayım 70 kiloyum..65 olmak ilk hedefim..

Ne güzel ya..
öğretmen olunca çalışma saatleri daha rahat.
Benim eve gelmem en erken 19-20 civarı :26:
Tabi tab ölçüleri de alalım.Ben akşam eve gidince alıcam.Bide foto çektiricem her cepheden .. 30 gün sonunda önce sonra fotoları yapacam inşallah...
Umarım hevesimiz geçmez bende hevesliyim.Daha fazla ertelemeyelim bayramda geçti bahane kalmadı
boy 165 cm kilo 63,5 idi en son şimdi daha şiş hissediyorum kendimi reglim yakın
yaş 34

Son düzenleme:

tamam canım anlaştık bugünün tarihini at bi yere beraberce başlıyoruz inşallah.:13::13:.
30 gün boyunca
benimde boyum 165-70 kiloyum aslında 10 kilom var ama ben ilk etapta 65 e razıyım..

ölçülerimi-resimlerimi bende bugün hallediyorum..

canım 30 dk falan sürüyor level 1 diğerlerini bilmiyrum hiç incelemedim ama çok sürmediği için zorlanmayız gibi geliyor bana..
tabi inşallah..

kısa sürmesi çok güzel gerçekten..
ben 30 days shred yapmadım hiç aysun ama jillianın killer buns and thighs vardı kalın bacaklarım ki benim sorunlu bölgem buralar,bi kaç gün yapmıştım resmen öldürmüştü beni..
Bunda da bir kaç gün agrı olacak hazırlıklıyız dimi :26:

boyumuz aynı bu iyi

Merhaba hayırlı olsun öncelikle....
benimde bugün 2/4 bitti ...ben sizler gibi değilim oldukça kiloluyum,,,1,60 boy 74 kiloyum,kocaman sarkmış şişko bir göbeğim var...
ben her gün bir saat bazen birbuçuk saat yürüyüş yapıyorum,yediklerime dikkat ediyorum,kilo vermedim,ölçülerimde bir değişiklik yok sadece belde 2 cm incelme var ama en önemlisi göbeğim yukarı doğru toplanmaya başladı...zamanla daha iyi olacağına inanıyorum...yılmak yok yola devam

İyi bakalım canım , ben de 15 kilo verince haliyle içi boş çuvala döndüm biraz da o topik senin bu topik benim geziniyorum. Callan a başladım 3. kez inşallah devam ederim :))

Arada bir ses ver, özledim seni

İyi bakalım canım , ben de 15 kilo verince haliyle içi boş çuvala döndüm biraz da o topik senin bu topik benim geziniyorum. Callan a başladım 3. kez inşallah devam ederim :))

Ee sporsuzda kilo vermek bir yere kadar tatlım ben bunu anladım...
Ben hep buralardayım dukana girmesem de.. Hep beraberiz canım benim

canım ben level 1 2 3 dışında o dediklerini hiç bilmiyorum
level 1 kolay ama o dediklerin daha zor galiba..30 gün bitince mi onlar yapılyor..:44:
hazırlklıyız canım inan kollarım ve bacaklarım ağrıyor azıcık yarn daha çok hissederim sanırım

tabi canım inşallah giidecek kilolar devam

15 kilo mu verdin
maşallah canım sana..
peki bu egzersizlerden mi yaptın sende..

30 Days Shred'a başladık bu bitsin bakalım arkasından Ripped in 30 düşünüyorum..Her hafta farklı video olduğu için daha eğlencelidir.. Ondan sonra Body Revolution mı yapayım?
-Siz ayakkabı ile mi yapıyorsunuz sporları?-

+Ablama gelince bir mezura buldum ve aldım ölçülerimi iyi ki almışım değişiklikler olmuş ama eskisine göre çok azalma olmamış artmış gibi bazıları.. Çok olduydu önceden alalı -geçen kış gibi-.. Aldığım ölçümle devam edeceğim bakalım. Boğazı da tutmam lazım.. T.T

Son düzenleme:

dediğim sadece bitane aysuncum.killer buns and thighs bacak ve basen bölgesi için bi vidyo. ama tamamen ham olunca gerçekten de işkence. bu yüzden level bir ile başlicam sonra buna geçeriz.
seninsorunlu bölge neresi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…