- 28 Mayıs 2009
- 103
- 0
- 116
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.721
Level 1
30 Day Shred (level 1) on Vimeo
Level 2
Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo
Level 3
30 Day Shred (level 3) on Vimeo
bunları tıklarsan girebilirsin
allah razı olsun.işe yarıyor dimi.
öncelikle sana ve buradaki herkese başarılar. yılmadan sorularıma cevap verdiğin için teşekkürler.
ablalarım 17 yaşındayım ve teyzemin bir sözü var.sizlerle de paylaşayım.
azimle ..... duvarı deler.devam,başarıcaz
ogltkn al sana cardio 1 yapabilirsem 2 ve 3 ü de eklemeye çalışırım. yalnız 11. parçayı izledim 3. ay yapılıyo uvv ffeci göründü gözüme
https://vimeo.com/51923781
moveniusum, bayıldım ben bu cardioyaya.
bodyrevolution ile ilgili detay reca ediciiim senden, yay ve lastik mi lazımdı? ilk ayın programı nasıl vs..?
ogltknim ilk 2 hafta bizi zorlamayan bi program var fakat ben tam anlamadım ilk hafta aynı programları bir sabah bir akşam yapılıyor sanırım ing özürlüyümneysem illk 2 hafta kolay dün 3. haftaya giriş yaptım bugün benim bacaklar yine felç her zamanki gibi. yavaş yavaş zorlamaya başlıyor jillian. dumbel ve direnç lastiği lazım. bu arada ağırlık olarak 1 kg kesmiyor zaten onların ağırlıklarda daha ağır zorlanıyorlar bazı hareketlerde. bu sana yüklediğim cardio 1 ay yapılıyo haftanın 2 günü ccardio var zaten ama çok eğlenceli hiç anlamıyorum bile ben nası bitiyo bide hareketleri 3 tekrar yapıyo ama sıkmıyo eğlendirdiği için
dur bakiiim ben engin ingilizcemle. ilk ayın programlarını sen vimeoya ekleyebilir misin peki? zor olur mu senin için?
ilk ay videoları 5 tane zaten cardiosu yükledim zaten 2. ay başka cardio videosu var. 4 video yüklemem lazım bi denerim. uzun sürüyor. engin ingilizcenle programı açıklayan pdf dosyası var onu yollasam açabilirmisin?
ay ne güzel ya bende 60 ları görsem bir.....kaç kilodan düştünüz ne kadar zamanda...bende tık yok kilo alıyorum sanki....74 kiloya 1300-1400 kalorilik diyet yapıyorum ,yani diyet derken kalori hesabı yaparak yiyorum diyet yapıyormuşum gibi hissetmiyorum böylece,kendime göre yemekler hazırlıyorum 3 ana 3 ara öğün yapıyorum... normalmi sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?