- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.221
Selam ben yine birşey danışacağım.
Anladığım kadarıyla bu 30day Shred level 1 karını çok fazla çalıştırmıyor.O yüzden ek olarak karınla ilgili ne yapabilirim? şimdiden teşekkürler.
İyimiş o zaman içim rahatladı. Çünkü hep arkada ki beyaz olan kıza bakarak yaptım hatta bazen onu bile azcık daha hafiflettim baya zormuş yav.Bide bir levelı 10 gün yapmak zorunlu mu daha fazlada yapabilir miyiz?
kızlar ben 2 gun önce yaptım 2 gun boyunca yerımden kalkamadım yaa bu nası bişeydi böyle kas agrısından öldümm öldümm aslında gecen yıllarda hep spora gıtmısımdır ama bayadır ara vermıstım yarın tekrar baslıcam ıns yıne yatırmaz benı acaba normalmi bukadar ağrım olması hala karın kaslarım belim bacaklarım felaket ağrıyo yaa
Ben yine soru sormaya geldimŞimdi 30 Day Shredin yanında karın egzersizi yapıyorum ama bacaklarımda kalın ek olarak bacak egzersizine gerek var mı yoksa jilian yeter mi?
Bende dün ilk kez level2'yi adam akıllı yaptım. Hep Anitayı izledim ama olsun biraz ilerledikçe Natalie gibi yapmaya başlarım acelem yok :) 10 gün yapıp bırakmıcam ama daha uzun tutucam karnı baya çalıştırıyor. Level 3 nasıl ağırlığı nereye veriyor?
hii tamam o zaman level 1 bitene kadar bunuda yapayım.Teşekkür ederim
Bide ben Level 1/1 yaptım şimdide onlar 10 yapıyosa ben 5-6-7 falan yapabildim anca yarım yamalak yaptım hep hareketleri
kızlar ben 2 gun önce yaptım 2 gun boyunca yerımden kalkamadım yaa bu nası bişeydi böyle kas agrısından öldümm öldümm aslında gecen yıllarda hep spora gıtmısımdır ama bayadır ara vermıstım yarın tekrar baslıcam ıns yıne yatırmaz benı acaba normalmi bukadar ağrım olması hala karın kaslarım belim bacaklarım felaket ağrıyo yaa
Ben yine soru sormaya geldimŞimdi 30 Day Shredin yanında karın egzersizi yapıyorum ama bacaklarımda kalın ek olarak bacak egzersizine gerek var mı yoksa jilian yeter mi?
bu arada kızlar göbeğimin hemen altında bi çıkurluk oluşmuş, yeni farkettim. bu da normal mi, sanırım ordan küçülecek yavaş yavaş göbeğim :)))
evet birinci levelde yetersiz, bende level 1 de ek olarak slimin 6 pack yaptım.2. level de karın hareketleri daha iyi o yüzden henüz slimin yapmadım. be daha önce jillian yaptığımda bacaklarım incelmiş, yuvarlak bir göbeğim olmuştu. Yani göbeğim olmasa çok daha zayıf biri olcaktım. bırakınca haliyle tekrar aldım yaklaşık 20 gündür yapyorum ama o bıraktığım yere henüz gelemedim..
yapabilirsin ben de çok zorlandığım için 15 er gün yapmıştım. ama bu sefer dayanamadım 12 günden sonra 2 ye geçtim..
ağrılar çok normal, spor yapanlar da bile oluyor.. birkaç güne geçer, pes etme, ama zorlamadan yap..
valla bana yeter gibi geliyor, çünkü benim bacaklarım oldukça incelmişti. ama tabi bu benim fikrim, diğer arkadaşlar ne der bilemiyorum..
Teşekkürlerama ben slimin i beceremedim ya boynum çok ağrıdı anlayamadım tam elimizi boynumuza götürüp destek alıcakmıyız? Bide en öndeki bayan kafasını yere koymazken arkadakiler koyuyor anlayamadım
selam arkadaşlar,
1,73 boyunda 62 kıloyum hedefım 58 olabılmek.
daha once jıllıana basladım ancak 3 gunde bırakmak zorunda kalıdm
sizce dıyet yapmadan sadece 30 days shread yaparak bu kılyu verebılırmıyım?
[İncelmiş gibi mi görünüyor tüm çevresi vs.. yoksa sadece bir yer mi batmış içine?
sevgili arkadaşlar acaba sizlerin kaç kg lık dambıllarla çalıştıgınızı öğrenebilir miyim? jillian michaels ve ekibinin elindekiler 1 er kg lık mı sizce? ben ikişer olduklarını düşünüyorum da
Biliyorsunuz level 2 deyim..
Sol diz kapağımın üstünde ,arka bacak düz ön bacak kırık ellerde dambıl öne eğilme hareketinde ve sonrasında ileri geri gidip gelme hareketinde hafifde olsa bir sızı oluyor.Sol dizi epey zorlamışım sanırım..
Diz ağrısı dediğiniz bumu oluyor ki. :26:
Birde sağ bacakla yada sağ tarafla bir hareketi sola göre daha kolay yapıyorum.Size de öyle mi oluyor.?
Sol diz kapağımın üstünde ,arka bacak düz ön bacak kırık ellerde dambıl öne eğilme hareketinde ve sonrasında ileri geri gidip gelme hareketinde hafifde olsa bir sızı oluyor.Sol dizi epey zorlamışım sanırım..
Birde sağ bacakla yada sağ tarafla bir hareketi sola göre daha kolay yapıyorum.Size de öyle mi oluyor.?
kizlar bu egzersiz programiyla kac gunde ne kadar inceliyorsunuz...tam sonuc alan vaRMI?
Level1/ 8 gün yaptım. Level2 yi 3 gün yapmıştım ve tamda alışmıştım ki, grip oldum. Bir haftadır hiç yapmadım. Herhalde birkaç güne kadar tekrar Level1 den başlayacağım.
Ama beslenme kısmı çok kötü...Şekerli şeylerden kopamıyorum...Bir düzen şart, nasıl yapacağız...
36 yaşındayım arkadaşlar ve bel bölgem çok kalınlaştı son 2 yılda...Pilates çok yaptım ama o da çözmedi.Şimdi bu programa güveniyorum ancak,
özellikle bel bölgesine yönelik, nasıl bir diyet uygulamalıyım fikri olan var mı?
evet bendede olmustu
sadece level 2de hissettigim bir agri (level 3e hic gecemedim)
benim onerim daha az egilerek yapman, dizini daha az buk, uzerine fazla yuk binmesin
ve dedigin gibi bir bacak diger bacaktan sanki daha esnek daha kolay yapiliyor hareketler
yere oturup bacaklarini actiginda bacagina dogru uzanip ayagini tutmaya calisiyorsun ya o zamanda bir tarafa daha fazla egilebildigimi goruyorum...
Benim hiç diz kapağımda ağrı olmamisti. Cok zorlama kötü olabilir. Natalie gibi yapma..
O bazen oluyor. Vücudun o kısmı daha rahat kullandigindandir.
Bu arada kızlar daha bugün yapmadım ama 2/6 'dayım. spora yeni bşlamışım gibi ağrımayan yerlerim ağrıdı ilk günler. özellikle karın ve yanlar. Çok sevindimsonunu getirebiliyorum artık. Kolay olmuyor gerçi. Hasırdan sonra onlar ayağa kalkıp harekete başladıklarında ben çöle düşmüşler gibi sürünerek kalkıyorum ama asla pes etmiyorum Gözle görülür farklar var artık.
Sorma bende kendimi zor tutuyorum. Hatta dün gece 4te yemek yedim :26:Evet zaten dün akşam sol dizi daha az kırarak yaptım. Şu an çok aşırı bir ağrı yok ama zorlarsam daha kötü olur diye korkuyorum.Bu sefer uzun ararlar vermek yada en kötüsü sakatlanarak sporu tamamen bırakmam sebep olabilir ki bu çok kötü olur..
Demek tuhaflık bende değil, sol yana daha az esneyebiliyorum. Sağ ise gayet düzgün oluyor.
İkinci gün ağrılar başladı bende gülenkalp.Özellikle karın ağrıları çektim iki gündür de sırtım ağrıyor.Yerde yapılan crunch hareketinde sırt kasları da çalışıyor sanırım.
O sürünme bende de var, hemen videoyu durdurup soluk alıyorum sonra devam ediyorum.
Fark var demek ne güzel. Ben şu boğaza dikkat etmeyi haftasonları da devam ettirebilsem.Çok iştahlıyım çook
bendeki çok daha fazla idi bir süre oturup kalktıktan sonra çok ağrıyodu, resmen aksayarak yürüyodum, sakatlanıp uzun süre spor yapamamaktan korktuğum için 2-3 gün ara verdim. başlayınca da zorlamadan yaptım. şimdi oldukça az çok şükür, sanırım kilo kaybettikçe daha da azalacak inş. kilo kaybı demişken, bende diyet ve spora rağmen kilo artışı var yaaa, ne zaman eksilecez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?