Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Canım günaydın naber :) Okudumda mesajını mutlu oldum

Level 3 e nasıl geçesim var anlatamam :) Level 2 karnı iyi çalıştırdığı için sevdim ben 3 nasıl peki iyi çalıştırıyor mu karnı ?

günaydın hanımlarrr... 1/4 bitti şükür... şimdi gezmeye hazırım DDD gelince geri dönüp okumadığım sayfaları okuycam. şimdilik tarihe not düşeyim unutmayayım diye geldim yazdım. mazaallah 1/4 ü bidaha yaparım ne gerek var DDDD

Günaydın lina,
Puhahah evet ya ben dün 1/3 ü yapmıştım deyip 1/-4 yi bi daha yaparmışsın

Selam gülenkalp,
Valla burası olmasa ben bugüne gelemezdim motive olamazdım.
İnan bana yaptığımız program hiç ama hiç kolay değil ama iyi ki burası var. O yüzden boş kalmamalı burası bol bol msj yazmalıyız
Level 2 den bile çok karın çalıştırıyor off çığlık çığlıga bağıracak gibi oluyorsun..
sen bugün başlıyordun dimi level 3 e?

kızlar merhaba başlayamadım silmişim programı ama indirdim bugun tamamdır yani.

bu arada internetten kavitasyon almıştım, beslenme uzmanlığıda dahildi buna dün görüştüm 4 günlük detoks verdi diyet öncesi metabolizmayı hızlandırmak içinmiş.ben ordayken kontorle gelen bir kız vardı 4kilo 800 gr vermiş 4 günde.tabii kaç kilodan düştü onu bilemiyorum.yarın başlayacağım öyle dedi diyetisyen hanım pazartesi kontrole gidebilmem için cuma başla dedi.

istersen o 4 günlük detoksu verebilirim size yarın hepbirlikte başlayabiliriz ne dersiniz?

Missdance merhaba...kusuruma bakmayın lütfen. Izmirdeki falcılar bölümünden ulaşmaya çalıştm size yaklaşık iki haftadır. Özel msj hakkım da yok. Burdaki konuyu da dağıtmak istemiyorum. Müsait olduğunuzda o topiğe gidip size sorduğum bir souya bakabilr misiniz rica etsem? çok mutlu olurum. Tekrar kusuruma bakmayın...iyi günler

Aynen bende öyle.. Birde olumlu değişiklikler olunca insan paylaşmak istiyor.
Aslında daha bugün 2/10 yapacağım ama sonlara doğru çok sıkıyor aynı hareketleri yapmak.. 3 e geçsem mi diye düşünmüyor değilim.

kizlaaar merhaba herkese acil cevap verirseniz mutlu olurum..bugun jiliani yaparken sag kalcamda bir sinir sikismasi gibi agri hissettim 1 saat sonra sag kasiklarimda bicak batmasi gibi agri var dayanamiyorum boyle birsey duyan yasayan var mi yoksa yarin jinekologa gidecegim

Mesajın için çoooook teşekkür ederim . Ay çok mutlu oldum :)) Cidden çok teşekkür ederim... sonuçlardan haberdar edicem seni :)))))

Bence hiç durma geç
Bende sıkılıyorum açıkçası.
Beraberce yapıyoruz işte ya.
Yapacak o kaa çok program var ki..
Hepsine sıra gelmesi için hepsini de bitmesi gereken zamanda bitirmeliyiz bence.

işte detoksum 4 gün uygulanıyor sonra beslenme planı verecek bana diyetisyenim

İlk 2 gün

Günde 3 öğün 5 saat aralıklarla sınırsız haşlanmış ya da fırınlanşış patates ( baharat serbest tuz yok)

içecekler

1,5lt maydonoz suyu
1lt su
2 adet form çay
2 adet yeşil çay
2 adet sade soda
şekersiz sınırsız çay ve kahve

Maydonoz suyu tarifi : 3lt suya 1 demet saplarıyla birlikte maydonoz, bir adet soyulmuş kuru soğan , 1 adet kök zencefil , 10 adet tarçın kabuğu at ve kanat.Kaynadıktan en az 3 dk sonra süz ve 1,5 ltlik şişeler koy.

Sonraki 2 gün

Sabah : Aktivia yulaflı meyveli kahvaltılık yoğurt ya da 6 kaşık nesfit 1 bardak süt ile

Öğlen : Haşlanmış tavuk + yoğurt ya da ızgara tavuk +salata (yağsız tuzsuz)

Akşam : Salata + yoğrt ya da semizotu + yoğurt

içeçekler

2lt su
2 adet form çay
2 adet yeşilçay
2 adet maydonoz çayı
2 adet sade soda
1 adet yeşil elma ( ara öğün olarak kullanılabilir)
şekersiz sınırsız çay ve kahve
en az 30 dk yürüyüş

Nice mutlu yillara..ye gitsin hergun dogum gunumuz degil ya 3 gun once dogum gunu olmus ve yemis biri olarak soyluyorum:))

teşekkürler valla bende yemeyi planlıyorum :)))

canımmmm,

nice nice yaşlara ! yeni yaşının sana istediğin her şeyi getirmesi dileğiyle..

öpüyorum güzel yanaklarından

şekercimmm teşekkür ederim güzel dileklerin için bende seni çok öpüyorum

bugun hiç yazamadım kızlar maalesef işler çok yoğundu, bir ara okudum beğendim yazılanları ama cvp yazamadım hiç (

şerocum bugün yemekten önce yaptım bitti çok şükür :)) darısı başına.. zorlandığın hareketlerden bahsetmişsin canım ben de onlarda zorlanıyorum tabi ama sadece onlarda değil, şöyle söyleyim sadece tek ağırlığı yere değdirip havaya kaldırdığı hareket varya sadece onda zorlanmıyorum :)) (bide ısınma ve soğuma hareketlerinde dermişim :)))

o makas hareketi beni çığlık çığlığa bırakıyor anita gibi yapmama rağmen 2 kez dinleniyorum diyebilirim.. kardiyolar ağır gelmedi sadece o niye anlamadım. ama bu level çabuk mu bitiyor bana mı öyle geliyor, ben leslie ile ısınmayı bıraktım ondan mı çabuk geçiyor acaba..

şero iyi oldu yaa... nickin çokkkk uzundu. onu yazana kadar ne yazacağımı unutuyodum teşekkürler... bu arada ben bu spora başlayana kadar yememe içmeme dikkat ediyordum. spora başladım iştah tavan yaptı... nolcak benim bu hallerim (

doğumgünüm şerefine akşam pasta yiyebilirim amanınn 2 gündür aç gezişim boşamı gidecek

nice mutlu,huzurlu,sporlu(dolayısı ile sağlıklı) yaşlara canım..

valla yapabilir miyim bilmiyorum ?

Bence hiç durma geç
Bende sıkılıyorum açıkçası.
Beraberce yapıyoruz işte ya.
Yapacak o kaa çok program var ki..
Hepsine sıra gelmesi için hepsini de bitmesi gereken zamanda bitirmeliyiz bence.

bence de yapılacak çok iş var hesini bitirince başa dönelim, şimdi anita ağırlıklı yapıyorum da bir sonrakine natalie gibi yapabilirim belki..

sanırım hiç yapasım yok :)) sana kolay gelsin canım...

çok geçmiş olsun canım, valla ben böyle bişey yaşamadım ama jilliana bağlı olmayabilir de.. daha önce olmuşmuydu böyle bişey? tam olarak ağrın nasıl bilmiyorum ama eğer yumurtlama dönemindeysen (2 adet döneminin tam ortası) çatlama ağrısı olabilir.. tek taraflı ve kasık ağrısı deyince aklıma bir o geldi, benim de birkez başıma gelmişti çünkü..
umarım önemli bişey değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…