Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

aynı dert bende var canım, regl öncesiydi regldi derken kendime tolerans gösteriyorum ama artık toparlanıcam inş.

Sagol mahzencim yok yumurtalama degil adet olmam lazim kistten supheleniyorum yarin adet baslamazsa doktora giderim..

Kızlar bugün bir haber okudum sizle de paylaşmak istedim..

Bu zamanı harika bir şekilde değerlendirip, tüm vücut yağlarınızı yakabilirsiniz. Böylece mükemmel bir fiziğe sahip olabilirsiniz.

Egzersiz Fizyoloğu ve Beslenme Uzmanı Stacy Sims, sporu destekleyen ve asıl etkili adımlardan bahsediyor.

"Günde 7-9 saat uyumadığınız sürece neden zayıflayamadığınızı sorgulamayın. Çünkü sebebi bu! Vücudunuz sizi ayık tutabilmek ve gün içinde yağ yakacak enerjiyi bulmak için uykuya ihtiyaç duyar.

Bu yüzden uyku düzensizliği tokluk hissinin gecikmesine sebep olur. Gece uykusunu sakın es geçmeyin."

"Fitness yapmadığınız günleri tatil olarak değerlendirmeyin. Bir saatlik hafif tempoda yürüyüş yapın. Bu yorulan ve laktik asit biriktiren kaslarınızın temizlenmesini sağlar.

Üstelik aktif kalmak ve vücudunuza 'yağ yakmalısın' mesajını unutturmamak için bu kısa yürüyüşler büyük önem taşıyor. Eğer çalışıyorsanız iki saatte bir ofiste yürüyün."

"Egzersizden sonra mutlaka bir şeyler atıştırmalısınız. Spor yaptıktan 30 dakika sonra protein almak, aktif egzersiz sırasında salgılanan kortizolün zararlarından kurtulamanızı sağlar. Mesela bir haşlanmış yumurta ya da meyveli bir smoothie...

Kafeinin de etkisini yadsımamak gerek. Spordan yarım saat sonra bir kupa bardağı dolusu şekersiz kahve, kasların aktivitesini yüzde 66 oranında arttırıyor.

"Masaj dokulardaki enflamasyonu azaltır ve bölgeye kan akışını arttırır; bu da iyileşmeyi hızlandırır. Özellikle yatmadan önce 10 dakika boyunca masaj yaptırın. Eşinize ya da yakınınızdaki herhangi birine bunu rica edebilirsiniz.

Zaman ve paranız varsa profesyonel bir merkeze gidin ve İsveç masajı isteyin. Darbeler yumuşak ve uzun süreli olmalı. Vücudunuza erişemediğiniz yerler için köpük rulo ya da masaj topu kullanabilirsiniz."

"Günde 8 bardak su içmelisiniz. Buna ek olarak yaptığınız her bir saat egzersiz için buna 500 ml, yani bir küçük şişe daha ekleyin. Su kasları ve kanı temizler. Kalori yaktıktan sonra pisliklerden kurtulmazsanız incelme yavaş ilerler."

şerocum ses ver başladın mı? benim artık çıkmam lazım, oğlum başımda sıra bekliyor, sonra belki gene gelirim..
herkese kolay gelsinnn

şerocum napıyosun, kaytardın mı yoksam? kaytarmanı istemiyorum zira level 3'ü hiiç uzatasım yok.
bu arada sabah paylaştığın yazıyı ilgiyle ve beğeniyle okudum, çünkü benim de şişman ve yağlı halde spora başlayan biri olaraktan incelememekten korkuğum oluyordu zaman zaman.. bana çok iyi geldi, hele şu erkeklere muhtaç olmadan bir hayat sürme hayali beni çok motive etti. yaşasın spor, yaşasın sağlıklı, kaslı ve güçlü hayat, yaşasın güçlü kadınlar...

Son düzenleme:
Daha level 1 deyim ve videonun sonuna kadar gelemiyorum :/ son 5 10dakika kala pes ediyorum

yeni başladıysan bu çok normal, kaçıncı günün bilmiyorum ama son 1o dakikaya kadar gelebildiysen çok iyi, 1. leveldeki 2. kardiyo mahvediyo insanı biz onlarda bitiyorduk. (8. dakikadan sonraki kardiyolar) yavaş yavaş oluyor.. zorlama kendini..

Bugün hiç birşey yapamadım malesef yarın 4.günüm olucak ayrıca level 1 o kadar sıkıcı ki insanda yapma isteği bile uyandırmıyo

Son düzenleme:
yok ben sıkıcı olduğunu düşünmüyorum ama zor olduğunu kabul ediyorum, belki 10 günden sonra sıkıcı gelebilir...

şerocum valla kaytardın sen ( . banane uzatmıycam sen yaparken ben de dinlenirim, yürüyüş falan yaparım artık napalım :))

Son düzenleme:
Level 3 e geçmiş bulunmaktayım ve ve çok sevdiim

Nasıl geçti anlamadım bile. Benim tek derdim kardiyolarda başımın dönmesiydi ama bu kez öyle bir sorun olmadı..

İnşallah sonlara doğru sıkılmam bunda da..

doğumgünüm şerefine akşam pasta yiyebilirim amanınn 2 gündür aç gezişim boşamı gidecek
doğum günün kutlu olsun canım aman ye ye hakediyorsun sen bunu da yakarsın.

Nice mutlu yillara..ye gitsin hergun dogum gunumuz degil ya 3 gun once dogum gunu olmus ve yemis biri olarak soyluyorum:))
Senin de doğum günün kutlu olsun canım nice nice yaşlara..

Sana bişi diyeyim mi tüm levellerin ( heheh tüm zamanların... gibi oldu ) en zor leveli kesinlikle bu.
Elinde dambıllar yerde bacak hareketi,
gezinmeli şınav,
makaslı karın hareketi
rockstart squat,
ve daha niceleri.
Çığlık attırıyo insana yaw..
Bana da kısa geliyo ama sanırım cardiolar filan artık eskisi kadar bizi zorlamadığı içindir ama ben yine de bir saati bulduruyorum dinlenmelerle.
Dinlenmezsem sonraki hareketin hakkını veremiyorum kala kalıyorum o yüzden yine de dinlenerek yapıyorum başka türlü içime sinmiyor ..

:)))
Canım o iştah olayı bize de oldu bi on-onbeş gün sonra azalıyor ama yine de kendine hakim olmalısın ben pek olamıyorum açıkçası.

aynı dert bende var canım, regl öncesiydi regldi derken kendime tolerans gösteriyorum ama artık toparlanıcam inş.
ay aynen ya..
Aman regl öncesi ye aman reglsin ye filan onbeş gündür homini
Akşam spordan sonra bişi yemiim diyom ama işyerinde erken yiyom ve az oluyo akşam spordan sonra hep canım bişiler istiyo bende akşam bi iki kaşık pilav iki kaşık yoort bi kase şehriye çorbası yedim.
21.30 da.
Düşün

Sagol mahzencim yok yumurtalama degil adet olmam lazim kistten supheleniyorum yarin adet baslamazsa doktora giderim..
Canım geçmiş olsun hamile kalan arkadaşlarda kasık batması diyorlar acaba mı?:26:

şerocum ses ver başladın mı? benim artık çıkmam lazım, oğlum başımda sıra bekliyor, sonra belki gene gelirim..
herkese kolay gelsinnn

Kız yok korkma kaytarmadım :)))
Benimde niyetim yok uzatmaya, haftaiçi kaytarmam da haftasonu cozutabiliyorum ama o kaa olsun ya valla sporumdan kalacam diye iş çıkışı bi yere uğrayamıyorum.
kaşlarım amazon ormanına döndü haftasonları da kalabalık oluyo diye kuaföre gitmek istemiyorum düşün halimi hehehhe
Yazı çok süper dimi ? Gerçek ama o dedikleri.Epey agır şeyleri rahatlıkla taşıyorum.
Geçen bak sular kesilmişti benim ikitane 19 lt lik saplı damacanam var onları boşaltmıştım sonra doldurdum bi kaldırdım düşün ikisini birden hoop
Sdece sapları ellerimi acıttı ama taşıdım yani onları

yok ben sıkıcı olduğunu düşünmüyorum ama zor olduğunu kabul ediyorum, belki 10 günden sonra sıkıcı gelebilir...
Bence de on günden sonra sıkıcı oluyo.

şerocum valla kaytardın sen ( . banane uzatmıycam sen yaparken ben de dinlenirim, yürüyüş falan yaparım artık napalım :))
Ay yok kaytarmadım haftaiçi pek kaytarmam ben

bu levelde kardiyolar rahat sanırım o yüzden bana çabuk bitiyor gibi geliyor...

canım napayım dün hiç uğramayınca öyle sandım yapamadın diye korkmuştum :) yaptığını öğrenince çok sevindim..

Merhaba

Dün akşam yeniden Level1/1 den başladım. Hiç zorlanmadım... o yüzden belki 10 güne beklemeden 2.levele geçerim.
Kardiyoları trambolinde yapıyorum, daha kolay he he...İyi ki almışım, çocuklardan çok bana yarıyor.
Sabahta ölçülerimi aldım. Şöyle ki;
Bel:70 (en çok bu )
Göbek üst:80
Alt karın:85
Kalça: 95

31.12.2012 ye kadar hedefim, 5' er cm incelmek.
Hadi bakalım, hepimize kolay gelsin.

Arkadaşlar bu 30 günlük programı bitirdikten sonra jillian hatunun önerisi hangi yönde bilen varmı?
Ben level 3/4 bitirdim.
30 day Shred bitecek nerdeyse ve ben sonrasında ne yapmalıyım bilemiyorum.

Çok programı var ama sıralaması nasıl fikir verirseniz sevinirim

bundan sonra ripped in 30 diye bir programı var biz onu yapıcaz canım, birlikte yapabiliriz istersen, sen de bizle (ben ve şero)birmişsin bir de aksatmadıysa apelsin vardı dört kişi yapabilirz...

ripped yapmanızı tavsiye ederim. o bittikten sonra bölgesel sorununuz varsa jillianın bölgesel programları var onlardan seçip yapabilirsiniz

Ben Shered ile beraber hafta sonları 6 Week Six-Pack Abs yapmayı palnlıyorum. 1 ay böyle devam edeceğim.

Sonra Ripped, ama bu ripped in 30 Youtube da yok ki. Nereden bulabilirim bu programı? Sizler de varsa
bana da gönderebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…