- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.541
şero iyi oldu yaa... nickin çokkkk uzundu. onu yazana kadar ne yazacağımı unutuyodum teşekkürler... bu arada ben bu spora başlayana kadar yememe içmeme dikkat ediyordum. spora başladım iştah tavan yaptı... nolcak benim bu hallerim(
çok geçmiş olsun canım, valla ben böyle bişey yaşamadım ama jilliana bağlı olmayabilir de.. daha önce olmuşmuydu böyle bişey? tam olarak ağrın nasıl bilmiyorum ama eğer yumurtlama dönemindeysen (2 adet döneminin tam ortası) çatlama ağrısı olabilir.. tek taraflı ve kasık ağrısı deyince aklıma bir o geldi, benim de birkez başıma gelmişti çünkü..
umarım önemli bişey değildir..
Sagol mahzencim yok yumurtalama degil adet olmam lazim kistten supheleniyorum yarin adet baslamazsa doktora giderim..
Daha level 1 deyim ve videonun sonuna kadar gelemiyorum :/ son 5 10dakika kala pes ediyorum
yeni başladıysan bu çok normal, kaçıncı günün bilmiyorum ama son 1o dakikaya kadar gelebildiysen çok iyi, 1. leveldeki 2. kardiyo mahvediyo insanı biz onlarda bitiyorduk. (8. dakikadan sonraki kardiyolar) yavaş yavaş oluyor.. zorlama kendini..
doğum günün kutlu olsun canım aman ye ye hakediyorsun sen bunu da yakarsın.doğumgünüm şerefine akşam pasta yiyebilirim amanınn 2 gündür aç gezişim boşamı gidecek
Senin de doğum günün kutlu olsun canım nice nice yaşlara..Nice mutlu yillara..ye gitsin hergun dogum gunumuz degil ya 3 gun once dogum gunu olmus ve yemis biri olarak soyluyorum:))
bugun hiç yazamadım kızlar maalesef işler çok yoğundu, bir ara okudum beğendim yazılanları ama cvp yazamadım hiç(
şerocum bugün yemekten önce yaptım bitti çok şükür :)) darısı başına.. zorlandığın hareketlerden bahsetmişsin canım ben de onlarda zorlanıyorum tabi ama sadece onlarda değil, şöyle söyleyim sadece tek ağırlığı yere değdirip havaya kaldırdığı hareket varya sadece onda zorlanmıyorum :)) (bide ısınma ve soğuma hareketlerinde dermişim :)))
o makas hareketi beni çığlık çığlığa bırakıyor anita gibi yapmama rağmen 2 kez dinleniyorum diyebilirim.. kardiyolar ağır gelmedi sadece o niye anlamadım. ama bu level çabuk mu bitiyor bana mı öyle geliyor, ben leslie ile ısınmayı bıraktım ondan mı çabuk geçiyor acaba..
:)))şero iyi oldu yaa... nickin çokkkk uzundu. onu yazana kadar ne yazacağımı unutuyodum teşekkürler... bu arada ben bu spora başlayana kadar yememe içmeme dikkat ediyordum. spora başladım iştah tavan yaptı... nolcak benim bu hallerim(
ay aynen ya..aynı dert bende var canım, regl öncesiydi regldi derken kendime tolerans gösteriyorum ama artık toparlanıcam inş.
Canım geçmiş olsun hamile kalan arkadaşlarda kasık batması diyorlar acaba mı?:26:Sagol mahzencim yok yumurtalama degil adet olmam lazim kistten supheleniyorum yarin adet baslamazsa doktora giderim..
şerocum ses ver başladın mı? benim artık çıkmam lazım, oğlum başımda sıra bekliyor, sonra belki gene gelirim..
herkese kolay gelsinnn
Kız yok korkma kaytarmadım :)))şerocum napıyosun, kaytardın mı yoksam? kaytarmanı istemiyorum zira level 3'ü hiiç uzatasım yok.
bu arada sabah paylaştığın yazıyı ilgiyle ve beğeniyle okudum, çünkü benim de şişman ve yağlı halde spora başlayan biri olaraktan incelememekten korkuğum oluyordu zaman zaman.. bana çok iyi geldi, hele şu erkeklere muhtaç olmadan bir hayat sürme hayali beni çok motive etti. yaşasın spor, yaşasın sağlıklı, kaslı ve güçlü hayat, yaşasın güçlü kadınlar...
Bence de on günden sonra sıkıcı oluyo.yok ben sıkıcı olduğunu düşünmüyorum ama zor olduğunu kabul ediyorum, belki 10 günden sonra sıkıcı gelebilir...
Ay yok kaytarmadım haftaiçi pek kaytarmam benşerocum valla kaytardın sen( . banane uzatmıycam sen yaparken ben de dinlenirim, yürüyüş falan yaparım artık napalım :))
Level 3 e geçmiş bulunmaktayım ve ve çok sevdiim
Nasıl geçti anlamadım bile. Benim tek derdim kardiyolarda başımın dönmesiydi ama bu kez öyle bir sorun olmadı..
İnşallah sonlara doğru sıkılmam bunda da..
Kız yok korkma kaytarmadım :)))
Benimde niyetim yok uzatmaya, haftaiçi kaytarmam da haftasonu cozutabiliyorum ama o kaa olsun ya valla sporumdan kalacam diye iş çıkışı bi yere uğrayamıyorum.
kaşlarım amazon ormanına döndü haftasonları da kalabalık oluyo diye kuaföre gitmek istemiyorum düşün halimi hehehhe
Yazı çok süper dimi ? Gerçek ama o dedikleri.Epey agır şeyleri rahatlıkla taşıyorum.
Geçen bak sular kesilmişti benim ikitane 19 lt lik saplı damacanam var onları boşaltmıştım sonra doldurdum bi kaldırdım düşün ikisini birden hoop
Sdece sapları ellerimi acıttı ama taşıdım yani onları
Ay yok kaytarmadım haftaiçi pek kaytarmam ben
Arkadaşlar bu 30 günlük programı bitirdikten sonra jillian hatunun önerisi hangi yönde bilen varmı?
Ben level 3/4 bitirdim.
30 day Shred bitecek nerdeyse ve ben sonrasında ne yapmalıyım bilemiyorum.
Çok programı var ama sıralaması nasıl fikir verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?