Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

selam arkadaşlar forumda yeniyim ama konu başlığını aralıklarla baya bi okudum. eski kullanıcıların yorumlarını okudukça kaç cm inceldiler boyları kaç ,kaç kilo verdiler cok merak ediyorum:) kilolar genelde aşağıda yazıyor ama boy yazmadığı için gözümde canlandıramıyorum.
ortak bir doyada böyle bir tablo oluşturabilimiyiz forumda? isteyenler kendi ölçülerini boy-kilo-yaş bilgilerini ne zaman başladıklarını yazarlar. saçma gelebilir ama böyle bir tablo olsa özellikle yenı başıyanlar için cok motive edici olabilir

slm şekerler,
eğitim çok yoğun giremiyorum pek, ripped falan da yapamıyorum otelde, sanırım dönüşte başlıycam şerocum bitirmişsin 30ds yi sonuçlarını merakla bekliyorum..
herkese iyi geceler..

önden çektimde arkadan foto çekemedim e şehir dışındayım şimdi yapamıyorumda 3. ay fotolarını koyuccam artık baktım biraz belim incelmiş başka bi değişim yok öküz gibi yiyince değişim beklemekte saçma aslında 3. ay bacak ve toto çalıştırıyo boğazımıda tutabilirsem baya etkili olacağını düşünüyorum hele bi döneyim eve

Arada bu kadar kendimi yorgun hissettiğim de bende ara veriyorum.
Mesela moralim bozuksa kolumu kaldıracak halim olmuyor, bende ara verip dinleniyorum.
Sen bir de hastaymışsın bence ara vererek iyi yapmışsın.

Kasların dinlenmeye de ihtiyacı var.

Bir düzeltme yapmak istiyorum, spordan sonra Tabi şekerpare yemicez :) ama bir haşlanmış yumurta, bir kase yogurt yada bir bardak süt gibi proteinden zengin besinlerden almak zarar değil yarardır.

slm şekerler,
eğitim çok yoğun giremiyorum pek, ripped falan da yapamıyorum otelde, sanırım dönüşte başlıycam şerocum bitirmişsin 30ds yi sonuçlarını merakla bekliyorum..
herkese iyi geceler..

ah mahzenittom gelmiş :), senden haber almak ne güzel spor kankam
Evet tembel arkadaşın sonunda 30 ds yi bitirdi, yarın rippede başlıyorum ama sen sakın üzülme.
Biliyorsun ben zaten çok tembelim, senin bana yetişmen zaman almayacak.
30 günlük programı bile 42 günde bitirdim düşün artık

Aynen bende öküz gibi yedim, ama kilo almamışım bu sabahta 64,9 geldim.
Gerçi dün akşam yemedim, akşam yemeğini ofiste halledim eve gidince direkt spor yapacam belki böyle kilo verebilirim.
Akşam olunca spor yapmak eziyet gibi oluyor ama sonuclarından çok memnunum.

Sabah 30 ds sonunda ölçülerimi aldım, ( başlangıçta tartılmamıştım,kilo verdiğimi sanmıyorum ama belden ve basenden bir kaç cm incelme var. Göbek ölçüsünü de ne hikmetse almamıştım ama oda çok toparlandı farkındayım.
Bel ve basenden incelme karşılaştırmasını akşam yapabileceğim çünkü ölçüleri aldığım kagıt evde kalmış

Son düzenleme:

Selam cok dogru soyluyorsun da iste uygulamaya gelince olmuyor..benim yemelerim aksama denk geliyor bebegim emiyor hala sekerli gidalara cok ihtiyac duyuyorum maalesef..bogazi tutabilsem 5-6 aydir yerimde saymazdim boyle..
Boy sormussun 1.60 cm kilo da asagida

Simdi gordum yazini..
Bugun 1/2 yaptim hareketleri hosuma gitti
Bugun yalan dunya esliginde yaptim bu level bacaklara etki edecek gibi kalca ayaklarim cok sizliyor
Off kendim yapiyorun kendim yiyorum az once 4 tane sekerpare yedim pismaniiim

yaşasın benimle aynı seyirde gidenler varmış ben de dün 1/2 yaptım ama sabah yataktan sürünerek kalktım resmen, bacaklarımı oynattıkça çok acıyo aslında ben çok maymun iştahlıyımdır çabucak sıkılıveririm bişeyden ama bunu devam ettirmek istiyorum, birbirimizi gazlarsak daha kolay olur sanırım ben yediğime içtiğime de dikkat etmeye çalışıyorum bu arada, senin de dün yediğin şekerpareler son olsun
kolay gelsin herkese

Hamilelikten önce 48 kiloydum.
Dogumda 19 kilo aldım ikizdi benimkiler
doğumdan sonra 53 kiloydum

Aman seninkiler ikitane şunu ye bunu ye
yok hoşaf yok marmelat
aman soğanı bol bol ye süt yapar
hele hele miden kazındıkca az ekmek arası tahin helvasını ihmal etme

Çok sağolsunlar hayatımı kararttılar

Çoçuklarıma ilave mama verdim ama sütte verdim. 7.5 ay emzirdim.

Bir gün gittiğim doktora bütün bunlardan dert yandım durdum. Malum doğum sonu sendromu

Bana söylemis olduklarını noktasına virgülüne dokunmadan aktarayım dedim. Aynı durumda olan arkadaşlara belki ışık olur

Bizim türk kültürü yemekten içmekten büyük keyif alır
almakla yetinmez herkes yesin içsin yatsın isterler.
Süt olabilmesi için bir annenin en temel ihtiyacı sudur.
Kesinlikle şekerli gıdalara yönelmeyin. Dişlerinize artı artı sürekli kan şekerini indir cıkar metobolizmanıza zarar. Faydası hiç yok.
Midenizmi kazındı hemen az yağlı kaliteli süt için bir bardak
Sürekli sık sık sağlıklı olduğunu düşündüğünüz özellikle taze mevsim sebze meyve tüketin.

Hele yağlı çok şekerli gıdalardan kesinlikle kacının. Bebeğinize gaz yapar üstüne şekerden kilo alınca psikolojiniz bozulur üstüne gelsin depresyon.

Hosaf için bol bol ama kendi sekeriyle yetinin meyvelerin

unutmayın ne kadar şekerli yerseniz o kadar acıkırsınız

doğumdan sonra 64 e kadar çıktım emzirdiğim dönemlerde.
bide derlerki süt seni korur kilo almassın ne palavra herkes kendini uzman sanıyor.
Hocalar boşunamı yıllarca tıpta dirsek çürütüyor

Bunları yazmamın sebebi ben yandım eller yanmasın

Bugün ripped 4 bitti.
Artık sabahları kahvaltı yapmadan yapıyorum, bakalım fark olacakmı.
Son yanlara esneme hareketi varya dirsekten tutup yana eğildiğimiz.
Orda ne oldu anlamadım boynumu kıpırdatamıyorum resmen.
robot gibi bütün halde dönüyorum sağa sola

Of ya nazar ettim kendime
Ne güzel gidiyordu inş yarına düzelirde yapabilirim.
çok ara vermek istemiyorum hevesim kacıyor:18:

elifhavva, geçmiş olsun. umarım çabuk geçer...
2/4 bitti şükür. spor öncesinde 9lu çay içiyorum. sonra spor yapıyorum. bir de iştahımı biraz dizginlersem ümitliyim kendimden.........

merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama cevap alamadım.lütfen tek link halinde varsa ripped in 30 un 2. haftasını yollayabilirmisiniz.ben diğerlerini indiremedim uzun oldukları için.

gecmis olsun dikkat et kendine
ben de oyleyim 1 gun yapmazsam bikacakmisim gibi geliyor
is gibi yapmak zorundaymisim gibi kendimi zorluyorum

boş durmamak adına çok hoplama zıplaması yok diye 30 ds level 1 yaptım kesmedi beni ne zmn bitti anlamadım bile ne yapsam acaba. kaldığım yer 5. kat komşular bıdı bıdı eder diye kaldığım evdekileride huzursuz etmemek icin bi çare bulmalıyım.
ogltkn nerdesinnnnnn

Bu akşam Ripped W1/1 yapacağım.

Yeni bir program ve biraz inceledim de ilk hafta o kadar zor değil gibi.Tabi yapmadan bilinmez.
Selamlar mahzenim

Bu akşam Ripped W1/1 yapacağım.

Yeni bir program ve biraz inceledim de ilk hafta o kadar zor değil gibi.Tabi yapmadan bilinmez.
Selamlar mahzenim
selam canım;
buraya ilk geldiğim gün, ripped w1 yapmayı denedim, zor oldu, zıplamaları hiç yapamadım çünkü çok feci ses gidiyor diğer odalara.. matsız falan zor oldu ama çok zorlamayacak gibiydi week1. gerçek anlamda başlayabilmeyi dolayısı ile de eve dönüşümü sabırsızlıkla bekliyorum..
eğitim de yoğun olsa da güzel ve verimli oluyor, napalım artık kaldı 2 gün..
oğlumu da özledim çook. yavrucumla zaten çok zor ayrılmıştık, aklım hep onda..

Son düzenleme:

Dert etme canım gelince telafi edebileceğinden eminim. En kısa zamanda oğluşunla da hasret giderirsiniz inşallah.
W1 1
Ben başladım ama hareketlerin yeni olunca haliyle biraz zorluyor, azıcık daha uzun program ama daha az dinlenme arası verirsem bu olumsuzluk dikkate deger bişi değil..

Farklılık olsun diye ve ses olmasın diye 8 Munite hareketlerini deneyebilirsin.. ^^

An itibariyle w2/2 yapılmıştır..

Tecrubelerini paylasirsin oyleyse bizle.
Gidecek tabi cnm10 kilo nedir ki diyet de yap sporla hic sansi yok kilolarin.

an itibariyle leslie3 mil+jillian yaptım duşumu aldım :) ama daha tecrubelılerden aldığım yorumlarla birgun leslie bır gun jıllıan yapsam mı diye düşünmüyor değilim?
Ben de 30dk kbandindansonra yapiyorum ama gun icinde ayri saatlerde yapmak daha iyi olabilir gun icinde metabolizmayi artirir.

Ilk 3 gun oluyor cnm o hamlik gecer rahatlarsin
Yediklerine de dikkat ediyorsan super sonuclar goreceksin ins

killer abs yapıcam 1 hafta baktım level 1 hoplayıp zıplama yönünden rahat ses yapacak hareket yok akşam tok karına kıyafetle tartılıp 65 kilo geldim birde sabah aç karna çıkayım bakalım kaç gelicek yine 65 gelse bile çok iyi takılmıştı çünkü kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…