- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.881
Evet zaten düşük düşük çirkin görünüyor böyle daha iyi de. Dediğin gibi genel vücut için zayıflamadan incelme olabilir ama toto için kilo vermek şart gibi.. Bakalım yarın Ripped'in Meal Plan'ına biraz uymaya çalışacağız..
Bu arada biz senin 2.ay resimlerini bekliyorduk bir ara.. *-*
Bugün ripped 4 yapamadım
Kendimi çok yorgun hissediyorum.
Kan tahlilide verdim sonucu sabah alacağımm
Sanırım soğuk algınlığı tir tir titriyorum bazen, birde içten gıcık yapan bir öksürük
Plates bari yapayım dedim zıplamadan sakin sakin
topun üzerinde dengede duramadım resmen dökülüyorum
en iyisi bugün ye iç yat didimm
selam apelsin, spordan sonra yemek yemek aldığın gıdanın direk yağa dönüşmesine neden oluyormuş gibi birşeyler okuduğumu hatırlıyorum .kendini tutamı yorsan en azından spordan önce yemeğe çalış istediklerini.
ben sırf bu yüzden yemekten sonra spor yapıyorum.( tabi yemeği hafif yemeğe çalışıyorum ardın dan min 1-1,5 saat bekliyorum) bu denle spordu duşdu saat 11 -11 bucuğu buluyor
slm şekerler,
eğitim çok yoğun giremiyorum pek, ripped falan da yapamıyorum otelde, sanırım dönüşte başlıycam şerocum bitirmişsin 30ds yi sonuçlarını merakla bekliyorum..
herkese iyi geceler..
önden çektimde arkadan foto çekemedim e şehir dışındayım şimdi yapamıyorumda 3. ay fotolarını koyuccam artık baktım biraz belim incelmiş başka bi değişim yok öküz gibi yiyince değişim beklemekte saçma aslında3. ay bacak ve toto çalıştırıyo boğazımıda tutabilirsem baya etkili olacağını düşünüyorum hele bi döneyim eve
selam apelsin, spordan sonra yemek yemek aldığın gıdanın direk yağa dönüşmesine neden oluyormuş gibi birşeyler okuduğumu hatırlıyorum .kendini tutamı yorsan en azından spordan önce yemeğe çalış istediklerini.
ben sırf bu yüzden yemekten sonra spor yapıyorum.( tabi yemeği hafif yemeğe çalışıyorum ardın dan min 1-1,5 saat bekliyorum) bu denle spordu duşdu saat 11 -11 bucuğu buluyor
Simdi gordum yazini..
Bugun 1/2 yaptim hareketleri hosuma gitti
Bugun yalan dunya esliginde yaptim bu level bacaklara etki edecek gibi kalca ayaklarim cok sizliyor
Off kendim yapiyorun kendim yiyorum az once 4 tane sekerpare yedim pismaniiim
Selam cok dogru soyluyorsun da iste uygulamaya gelince olmuyor..benim yemelerim aksama denk geliyor bebegim emiyor hala sekerli gidalara cok ihtiyac duyuyorum maalesef..bogazi tutabilsem 5-6 aydir yerimde saymazdim boyle..
Boy sormussun 1.60 cm kilo da asagida
merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama cevap alamadım.lütfen tek link halinde varsa ripped in 30 un 2. haftasını yollayabilirmisiniz.ben diğerlerini indiremedim uzun oldukları için.
Bugün ripped 4 bitti.
Artık sabahları kahvaltı yapmadan yapıyorum, bakalım fark olacakmı.
Son yanlara esneme hareketi varya dirsekten tutup yana eğildiğimiz.
Orda ne oldu anlamadım boynumu kıpırdatamıyorum resmen.
robot gibi bütün halde dönüyorum sağa sola
Of ya nazar ettim kendime
Ne güzel gidiyordu inş yarına düzelirde yapabilirim.
çok ara vermek istemiyorum hevesim kacıyor:18:
selam canım;Bu akşam Ripped W1/1 yapacağım.
Yeni bir program ve biraz inceledim de ilk hafta o kadar zor değil gibi.Tabi yapmadan bilinmez.
Selamlar mahzenim
selam canım;
buraya ilk geldiğim gün, ripped w1 yapmayı denedim, zor oldu, zıplamaları hiç yapamadım çünkü çok feci ses gidiyor diğer odalara.. matsız falan zor oldu ama çok zorlamayacak gibiydi week1. gerçek anlamda başlayabilmeyi dolayısı ile de eve dönüşümü sabırsızlıkla bekliyorum..
eğitim de yoğun olsa da güzel ve verimli oluyor, napalım artık kaldı 2 gün..
oğlumu da özledim çook. yavrucumla zaten çok zor ayrılmıştık, aklım hep onda..
boş durmamak adına çok hoplama zıplaması yok diye 30 ds level 1 yaptım kesmedi benine zmn bitti anlamadım bile ne yapsam acaba. kaldığım yer 5. kat komşular bıdı bıdı eder diye kaldığım evdekileride huzursuz etmemek icin bi çare bulmalıyım.
ogltkn nerdesinnnnnn
Tecrubelerini paylasirsin oyleyse bizle.Tabii k canım daha iyi olur gerçekten ben aslında uzun zaman oncesinde yaptım ama ara verdim şimdi gerçekten ihtiyacım var diyette yapıyorum inşallah şu on kilom gidecek
Malum doğumdan sonra göbek kaldı öylece
Ben de 30dk kbandindansonra yapiyorum ama gun icinde ayri saatlerde yapmak daha iyi olabilir gun icinde metabolizmayi artirir.an itibariyle leslie3 mil+jillian yaptım duşumu aldım :) ama daha tecrubelılerden aldığım yorumlarla birgun leslie bır gun jıllıan yapsam mı diye düşünmüyor değilim?
Ilk 3 gun oluyor cnm o hamlik gecer rahatlarsinyaşasın benimle aynı seyirde gidenler varmışben de dün 1/2 yaptım ama sabah yataktan sürünerek kalktım resmen, bacaklarımı oynattıkça çok acıyo aslında ben çok maymun iştahlıyımdır çabucak sıkılıveririm bişeyden ama bunu devam ettirmek istiyorum, birbirimizi gazlarsak daha kolay olur sanırım ben yediğime içtiğime de dikkat etmeye çalışıyorum bu arada, senin de dün yediğin şekerpareler son olsun
kolay gelsin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?