- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.841
canım ne yazık ki pek gelişme yok 30ds sonunda, biraz incelme var ölçülerde ama kilo konusunda artılarda var, boğazıma hakim olmam lazım.biraz resim koyunda gaza gelelim.... şero mesela sen
vay şerom sen gelir miydin hafta sonları yav maşallah maşallah..
ben de ankaradayım geldim otele yerleştim ne yapsam bilmiyorum spor olarak, pek bişey yapasım da yok,sabah erken kalkayım da yapayım diyorum..
herkese iyi geceler...
iyi bir virüs programı var ama bişr işe yaramadı ne kadar çok yanlış şey indirdiysem torrent vardı eşim virüs bunalımına girince sildi
çok feci bozuk moralim... 2/1 yaptım ama iki gündür asıyorum.... bir türlü fırsat bulup yapamıyorum. en baştan mı başlıycam şimdi yaaaaa.
Kızlar programları birbirine karıstırdım iyice
ripped kaç gün kaç aşamadan oluşuyordu bi deyiverseniz:44:
Buradaki indirme linklerinde bir sorun var sanırım ben kk daki linklerden malisef indiremiyorum
Hmm o zaman sen direk indirme linklerinden indireceksin.. Ben bir bakayım sağlam linkler var mı diye.. ^^
2 günden birşey olmaz merak etme.. Biz de aralarda yapmadığımız oldu sorun olmaz yani.. Olduğun yerden devam et.. ^^
Ripped'de 30 gün 4 aşamadan oluşuyor.. Her hafta bir video.. ^^
ripped week 1/1 tamamdir hareketleri bilmedigim icin hakkini vererek yapamadim
selam kızlar, level 1/5'i tamamladım:) son 2 gündür jillian öncesi leslie ile 3 mil yapıyorum . aslında yürüyüşten sonra baya zorluyor ama daha çok kalori yakmak istiyorum. sizce cok mu yükleniyorum kendime. ilk 3 gun aralıksız yaptım ama hafta sonu 2 gun ara verdım. bu arada boy 1,72 kilo 62 birazda boğazımı tutabilsem keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?