Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

biraz resim koyunda gaza gelelim.... şero mesela sen
canım ne yazık ki pek gelişme yok 30ds sonunda, biraz incelme var ölçülerde ama kilo konusunda artılarda var, boğazıma hakim olmam lazım.
yani benden gaz olmaz tuz olur

Dün yaptım ya ondan geldim yüzüm vardı,
cumartesi yapamadım zaten evde değildim. :26:

iyi bir virüs programı var ama bişr işe yaramadı ne kadar çok yanlış şey indirdiysem torrent vardı eşim virüs bunalımına girince sildi

Hmm o zaman sen direk indirme linklerinden indireceksin.. Ben bir bakayım sağlam linkler var mı diye.. ^^

çok feci bozuk moralim... 2/1 yaptım ama iki gündür asıyorum.... bir türlü fırsat bulup yapamıyorum. en baştan mı başlıycam şimdi yaaaaa.

2 günden birşey olmaz merak etme.. Biz de aralarda yapmadığımız oldu sorun olmaz yani.. Olduğun yerden devam et.. ^^

Kızlar programları birbirine karıstırdım iyice
ripped kaç gün kaç aşamadan oluşuyordu bi deyiverseniz:44:

Buradaki indirme linklerinde bir sorun var sanırım ben kk daki linklerden malisef indiremiyorum

Ripped'de 30 gün 4 aşamadan oluşuyor.. Her hafta bir video.. ^^

teşekkür ederim cevap için... bugün 2/2 yi yaptım... devamı gelir umarım.....

selam kızlar, ben de bu gün itibariyle başladım level 1'e. artık ben mi sporu yaptım spor mu beni bilmiyorum, çok yoruldum ciğerlerim de zayıf sanırım yumruk hareketini yaparken sağa sola döndükçe öttüm durdum sürekli içerden içerden
bi de bu jillianın kolları çok kaslı yaa, hatta bütün vücudu öyle.ben öyle kas istemiyorum aslında.biz bu programı yapınca onun gibi olmayız dimi?
bi de göğüs kaslarını çalıştırcak bi egzersiz var mı ayrıca bildiğiniz

bacak:54
popo:104
bel:74
göğüs:90
kol:26

bunlar da burda kalsın şimdilik, bir ay dayanıp yapabilirsem karşılaştırırm sonuçları yeni başlayan yoktur sanırım dimi, onunla birlikte gaza gelsem

Son düzenleme:
ripped week 1/1 tamamdir hareketleri bilmedigim icin hakkini vererek yapamadim

2 kişiyiz yane
Ben bugün 3. günü yaptım ben çok sevdim hareketleri ya alıstım yada kaslarım kas oluyor zorlanmadım(vay ne acıklama oldu)

umarım sende zorlanmadan yapıyorsundur
şimdik 8 dakika karın egzersizlerini yapim diyorum laf aramızda 4 tene şöbiyet yedim

sonrasına bişiler daha yapim diyorum kalori yakmak adına sevdiğim yabancı bir dizi vardı onu izlerken bir göbek dansı iyi gider

Vücutta demir azalınca ne oluyor?

O hanım belirli günlerde sinirli oluyor, ona bulaşmayın! en çok işitilen cümlelerden biridir. Bu hanımların rahatlamaları için psikolog psikolog dolaştıklarını görüyoruz. Birçok genç kız ve hanım, antidepresan ilacı kullanıyor fakat şikayetleri geçmiyor. Durgunlaştıklarını ve halsizliklerinin arttığını da hekim olarak görüyoruz. Aslında başta sinir ve stres olmak üzere birçok sıkıntının sebebi, demir eksikliği! Tabii bu demir eksikliği dolaylı olarak kilo alımına sebep oluyor ve hormonların olumsuz etkilenmesi sebebiyle de kilo verme sürecini olumsuz etkiliyor. Yani vücutta demir eksikliği varsa kilo verilemiyor!

Bir de spor yaptığı halde kilo veremeyenler var

Ne yaparlarsa yapsınlar kilo vermekte zorlanan kişilerin uyguladıkları fizik aktivite de etkisiz ve yetersiz olabilir. Örneğin 20-30 dakika yürüyüş süresini 50-60 dakikaya çıkarmaları gerekebilir. Kilo vermek isteyenler de mutlaka karaciğer ve pankreas yağlanması vardır. Yani insülin direnci gelişmiş demektir. Göbek yağlarını yani iç organların yağlarını en iyi yakma yolu yürüyüş ve yüzmedir. Karatay Diyeti de yürüyüş, yüzme, dans gibi fizik aktivitelerin artırılmasını öneriyor. Ama en önemlisi insülin direnci devam ettiği sürece kilo vermek mümkün değil.
netten alıntı

Arkadaşlar çok ilgimi çekti
sanırsam dr canan efendigil karatay ın mıs bu sözler
Ben ömrüm boyunca demir eksikliği çektim ne yani şimdi çözemedim.
Yarın ilk iş kan tahlili verim bakalım neler olacak
Demir ilaçlarını almayı 1 senedir bırakmıstım normal demislerdi.
Bu aralar yine tırnaklarım çatlıyor, saçlarım dökülüyor demirmi düstü acaba
Eğer öyle ise neden kilo veremedim sorusuna cevap bulmus olurum ne dersiniz.

İlaçlarımı alıncada gitsin kilocuklar

selam kızlar, level 1/5'i tamamladım:) son 2 gündür jillian öncesi leslie ile 3 mil yapıyorum . aslında yürüyüşten sonra baya zorluyor ama daha çok kalori yakmak istiyorum. sizce cok mu yükleniyorum kendime. ilk 3 gun aralıksız yaptım ama hafta sonu 2 gun ara verdım. bu arada boy 1,72 kilo 62 birazda boğazımı tutabilsem keşke

Selam aafu;
Bende senin gibi ilk başlarda epey yüklendim kendime
Plates yapıyordum Ebru ile üstüne jilli yetmedi acıkhavada tempolu en az bir saat yürüyüs

Olmayınca olmuyor
jilliye başladıktan sonra vücudum resmen şişkinlik hallerinde sanki heran regi olacakmısım gibi hissediyorum.

Kas yaptım orası çok belli ama yağ gitmeyince kas yapmak daha vahim
Benim gibi şişkinlik hallerinde dahası tartıda artı görmen pekte şaşırtıcı olmaz

İlk zamanlar ebru yanında günlük bir saatlik tempolu biraz yürüyüş kosu gibi ( zaten kardiyo yapıyormusum haberim yok) egzersiz yaparken daha rahat kilo veriyordum.
Tabi karar sana ait ama çokta zorlama çıtayı ne kadar artırırsan daha üstüne cıkman gerekiyor. Bırakınca hemen kilo alıyorsun. Uygun bir diet demimde yiyeceklerine dikkat ettinmi mis gibi
Sakin sakin gitmekte yarar var tecrübelerime dayanaraktan

İstersen ilk levelde düzen sağlamak için sadece Jillian yap sonra Leslie ekle.. O zaman alışırsın belki de.. Baştan zorlama ama sonradan ek yap.. ^^

----------------------------------

Şöyle sizi biraz linkleyim.. ^^

Body Revolution

10 Part
Jillian Michaels Body Revolution - Free Download from rapidgator - FilesTube.com
8 Part
Jillian Michaels Body Revolution - Free Download from extabit - FilesTube.com
7 Part
Body Revolution - Free Download from uploaded - FilesTube.com

-Malesef tek link bulamadım ama bulursam yine paylaşırım.
-Keşke ben silmeden önce yükleseydim.. =/

Ripped in 30

7 Part
101112aJillian Michaels Ripped In 30 - Free Download from rapidgator - FilesTube.com
2 Part
Jillian Michaels Ripped In 30 - Free Download from rapidgator - FilesTube.com

-Buralardan indiremezseniz farklı bir siteden 4 part ya da tek part olarak yükleyebilirim.
-Online olarak bulamadım ama ben de nasıl yapacaksam bilmiyorum.. =/

Bişi daha eklemeden gecemeyeceğim.
Hülya Avşarı bilmeyen yoktur.
neredeyse günün 10 saatini spor yapar hatun.
ama ben hiçte istediği görünümde fit görmedim kendilerini.
sürekli bir zayıflama telaşlarında yıllardır.

Şunu demek istiyorum arkadaşlar çok fazlasına alıstırmayalım kendimizi sonra devam edemeyeceğiz doğal olarak o tempoda sonuç başladığımızdan daha vahim olmasın mazallah

Akşam eve geç geldim ve yemek telaşım vardı, dolayısı ile bugün bitmesi gereken 30 ds programım bitemedi.
Aç ev ahalisine durun ben bi spor yapıp geleyim de denmiyor ne yazık ki.

Bugün bu iş biticek inşallah sonra da gelsin ripped.
Böyle aralar veriyorum ya nasılsa ben bunu her allahın günü düzenli yapamicam planlı aralar veripte gün aşırı mı yapsam diye de düşünmüyor değilim...
Aslında buda işime gelmiyor her gün fırsat buldukça yapayım daha iyi.
Bu arada eşim bana duruşun bile değişti diyor, ben de farkındayım.Yürürken daha bir kendinden emin yürüyorum, bacak kaslarım güçlendi sanırım..

Boğazımı tutamadığım için kilo veremesem de nöyle faydalarını gördüğüm için bu sporu bırakmam ben bacılar

2/3 de bitti. ama benim ufak bebe yüzünden aralıklı bi spor oldu. insan tam annesi spor yaparkene mızmızlanır mı yaaa... bu arada iştahımı hala dizginleyemedim. ama azimliyim başarcam ben bu işi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…