Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

moveniusum, seni takipteyim, geldim :))

sessizlik bakımından doğru karar..Hatırladığım kadarıyla, kardiyolarda high knees ler var ama onları da parmak uçlarında yaparak sessiz çalışabilirsin. Body revolutiondan sonra sana özelikle de ilk 1-2 gün kolay gelebilir shred gibi. Bana bile kolay gibi gelmişti bodyR yapmadığım halde. Ama en advanced şekilde ve zorlandığını hissederek yapmaya çalış. Zaten circuitler aynı ripped in 30 gibi hızlı geçiyor. Bi bakıyosun bitivermiş. Isınması, hareketler, soğuması hepsi toplam 30dk.

Yapınca yorumlarını yaz olur mu?

Bu arada kilon için de tebrikler, sanırım revolution bittiğinde gerçekten istediğin gibi 60 olacaksın :))

Son düzenleme:
kızlar killer absı nerden indirdiniz ben aradım ama bulamadım torrent linki yada başka bi link banada atabilir misiniz linki?

Arkadaşlar biri bana lütfen ama lütfen motive edecek gerçek bişiler söylesin
Çünkü bugün tartıda yarım kg fazla geldim
Belden ve kalcadan 1 er cm artı var

Çıldırcam ya bu kadar tepinirken bu ne şimdi
Herşeyi bırakcam artık nedir anlamadım, neyi nerde yanlıs yapıyorum benn

Totom acaip büyük duruyor resmen tarihinin rekorunu kırdı

Son düzenleme:
evet değişimi görüyorum ve her seferinde regl olduktan sonra düşüyor benim kilom. şimdi 65 kiloyum ya 1 ay boyunca değişim göremiyorum regl olduktan sonra birden kilom değişiyor

Benim totoda kalktı iyice ve etrafındaki yağlar da duruyor.
Dolayısı ile kaslanınca hacmen iyice genişledi, geniş kalçalı ince belli zenci kızlar gibi olmaktan korkmaya başladım
Kalçayı anlarım da belin kalınlaşması ya reglin yaklaşması yada yumurtlama dönemi olduğundan yada spor yapanlar extra su tutarlar ondandır.

Moralini bozup bırakcak mısın yoksa

evet değişimi görüyorum ve her seferinde regl olduktan sonra düşüyor benim kilom. şimdi 65 kiloyum ya 1 ay boyunca değişim göremiyorum regl olduktan sonra birden kilom değişiyor

Bende de öyle ya.
Bir ara kilo alıyorum filan diye size dert yanmıştım ama o kadar yememe rağmen normalde kesinlikle kilo alırdım ama kilom aynı görünüyor bi ay sonrasında..
Senin gibi boğazıma dikkat etsem kilo verebileceğime eminim ama hayatımda ilk kez bu şekilde yiyip kilo almıyorum buna da şükür.
Ama yetmez..

Bir türlü diyet moduna giremedim sanırım iki yıldan sonra bıkkınlık oluştu bende

Bilmiyorum şero bir haftadır platesi bırakmıstım çok yoruluyorum diye
Bu sabah yeniden plates yaptım Ebru ile
Ama jillian la napcam bilmiyorum
Bu kadar sıkılasmısken bırakmak hiç istemiyorum ama kilo alıyorum resmen:26:

Kendimi her an regi olacakmısım gibi şişkin hissediyorum. Ama regi dönemine nerdeyse 1 hafta var kaldiki regim bittikten sonrada aynı şişkinlik durumlarındaydım.
Resim ekledim bir bakın bana
Bu elbiseyi 2 hafta önce almıstım gayet iyiydi şimdi toto sayesinde nerdeyse etek kısmı bir beden dar duruyor
Belim daha inceydi doğal olarak totomda
Arkadan bakınınca devasa bişi görüyorum ya

Evin ortasında çizme ile neden poz verdin diye düşünebilirsiniz.
Ama bacaklarımda kalınlastı bunu giydiğim çizmeden anladım resmen zor çekildi fermuarı gayet rahattı
Neler oluyor bana yaa

Son düzenleme:
killer abs level 1

https://vimeo.com/53675091

level 2

https://vimeo.com/53700151

level 3

https://vimeo.com/54009222

tartıya çıktımki 100 gr fark etti 64.9

Killer Abs ne zaman yapılıyor. Shredden sonra mı? Ben okudukalrımdan anladıklarımla şöyle bir sıralama yapmıştım. Şimdi de
Killer çıktı.Hasbinallah...
1- BAŞLANGIÇ: 30 DAYS SHRED
2- DEVAM : 6 WEEK SİX PACK ABS
3- DEVAM : RİPPED İN 30
4- 3 AY BODY REVOLUTİON

Değil miydi ki????

böyle bi sıralama yok. biz kondüsyon kazanma ve bölgesel sorunlarımıza göre böyle sıralama yapmıştık. 30 ds ardından ripped yapmak kondüsyonun artmasında bence 6w6packten önce gelmeli daha sonrasında hangi bölgede sorun varsa ona göre olan videoları yapabilirsin. zaten birçok insan 30 ds sonrası ripped yapıyor

merhaba kızlar bende spora baslamak istiyorum jillian yapanlar var mı aranızda kaç gün yapılmalı faydası nedir geçmişi okuyamadım ? cevaplarsanız cok sevinirim

yaptinmi killer abs'i? nasil buldun?
sen 6w6pack'i bitirmistin degilmi?
ikiside karin agirlikli sanirim? aradaki fark nedir?

Valla ne desem doğru olur bilmem.. Bel disinda bende aynı durumdayım kilo yarım arttı kalça şişmiş.. belde değişmedi de pek..

Bir bize etki etmedi heralde bu Jillian milletin resimleri buradaki arkadaşların yorumları falan bizde ne var yahu.. :/

Genel olarak cok iri bir vücudun yok ama toto gercekten belirgin.. Önceki halini bilmiyorum ama..
Ya biz şey mı yapsak.. İkimiz Ripped bitirince Slim in 6 mı yapsak?
Onun da cok iyi sonucları var ve o da iyi inceltior gibi benim ablamda yapmıştı iyi demişti sonucları da jillianin shred dan iyi demişti.. Ek videoları da var isteğe göre ayrıca ek yapabiliriz ne dersin bir bak videolara.. 3 videosu var 2 sekilde yapılıyor.. 1. Olarak her videoyu 2 hafta yapıyoruz.. 2. İlk video 1 hafta ikinci video 2 hafta üçüncü video 3 hafta yapılıyor..

yaptinmi killer abs'i? nasil buldun?
sen 6w6pack'i bitirmistin degilmi?
ikiside karin agirlikli sanirim? aradaki fark nedir?

Evet farkları nasıl? Killer ABS daha iyi mı olur önce demiştin..

Bugün neredeyse 4 saattir nette bu konuyla alakalı ne kadar yazı varsa neredeyse ezberledim.
gözüme çarpan bir yazı bana mantıklı geldi.
Yaptığınız diyeti uzun süredir yapıyorsanız metobolizmanızı yavaslatmıs olabilir gibi bişiydi.

Şu an Karatay dietini okuyorum netten
Biliyorsunuz Dukan yapıyordum ben
Sanırım Hazirandan beri yapıyorum. Miladı dolmus demekki

Bir ara bırakır gibi oldum oğlum ameliyat olmustu hastanede yattık uzun süre vs
Sonrasında devam ettim.

O dönem 62 den 55 kiloya düşmüstüm.
Bırakır gibi olunca 57 ye cıkıverdim
Yeniden başlayınca bir kilo verdim.
Ama şimdi jilliana başlayınca sabah 56.8 geldim

Üstelik yağlardan gitmiyor üzerine kas kütlesi olusuyor.
popom nerdeyse jilliana ilk başladığımdan beri 2 cm dikleşip geri geri sivrildi
Diyorumya iyice göze batıyor pantolon giymekten bıktımm

Vucudumuz benziyor ama sen zayifsin benden..totom da kalcam da gobek te ayni w 1/4 yaptim bugun yani 1.5 aydir yaklasik yapiyorum bunu alt taraftan incelmedim kilo da vermedim ust tarafim inceldi gibi..moralini bozma yalniz degilsin hep beraber yapariz sonuclari goruruz..

Apelsin ben zaten üst kısımdan zayıftım, Hiç bir zaman gıdım olmadı mesela yüzüm hiç kilo almaz kollarım bileklerim zayıftır
Jilliye başlamadan evvel bacaklarımda zayıftı ama artık onlarda kütük gibi oldu

Ben Armut misali karından ve popodan basenden üst bacaktan kilo alıyordum.
En kilolu halimde bile belim 40 bedende döner dururdu.

Boy 1.58 cücenin tekiyim şu an üzerimde 5-6 kilo fazlalık var
boyuma göre konusuyorum tabi

Ama 52 istiyorum yaşımıda gözönünde bulunrururak bu arada yaşım 36

elifhavva cim ben de cuceyim o zaman 1.60cm lik:)) ayniyiz demekki ust kisim goze batmiyor alt kisim fenaaa..ama ben simdilik 58 kiloya raziyim cunku 6-7 aydir gram gitmiyor..karatayi denedim bana gore degilmis yaramadi :) umudimizi kesmeyelim totomuz buyuyerek kuculur diye devam edelim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…