- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
- 158
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.861
Level 1/ 3 tü bugün çok ara verdim çok
selam kızlar, level 1/5'i tamamladım:) son 2 gündür jillian öncesi leslie ile 3 mil yapıyorum . aslında yürüyüşten sonra baya zorluyor ama daha çok kalori yakmak istiyorum. sizce cok mu yükleniyorum kendime. ilk 3 gun aralıksız yaptım ama hafta sonu 2 gun ara verdım. bu arada boy 1,72 kilo 62 birazda boğazımı tutabilsem keşke
1/6 yapıldı.
Kızlar birkaç sorum olacak
Jillian ı yaparken spor ayakkabı kullanıyor musunuz?
Ağırlık kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız kaç lb?
bu 1/5 dedikleriniz ne oluyo tam olaarak? jillian ın 3 seviyesi var ve her seviye 10'ar gün yapılıyo diye biliyorum ama yanış mı biliyorum acaba?
w4/1 yaptim, dun yapamamistim...
cok cok iyi calistiriyor
kesinlikle w3'den kolay degil...
ben ayakkabi kullaniyorum, gecmiste bunu tartismistik
tavsiye ediliyor, dizleri korumak icin...
agirlik yerine gore 1-2 kgluklari kullandim
ripped in 30'de week 2'den itibaren hep 2kglugu kullandim...
Bende neden sayfa bulunamadı diyor:26:
Akşam eve geç geldim ve yemek telaşım vardı, dolayısı ile bugün bitmesi gereken 30 ds programım bitemedi.
Aç ev ahalisine durun ben bi spor yapıp geleyim de denmiyor ne yazık ki.
Ben de giyeyim öyleyse. Bendeki dumblelarda 3lb yazıyor kaç kg oluyor acaba çok mu yükleniyorum
2 kişiyiz yane
Ben bugün 3. günü yaptım ben çok sevdim hareketleri ya alıstım yada kaslarım kas oluyor zorlanmadım(vay ne acıklama oldu)
umarım sende zorlanmadan yapıyorsundur
şimdik 8 dakika karın egzersizlerini yapim diyorum laf aramızda 4 tene şöbiyet yedim
sonrasına bişiler daha yapim diyorum kalori yakmak adına sevdiğim yabancı bir dizi vardı onu izlerken bir göbek dansı iyi gider
Sen beni 2 gündür görsen.. Birini mutfakta yaptık diğerini yatak odasında (bir tarafta sohbet bir tarafta misafir vardı).. küçücük alanlarda yaptık artık..
Misafir varken olmuyor ya ben yine annem var diye rahatım da..
Hiiiii hiiii her yerde spor yaptım koridor antre ama mutfak hiç aklıma gelmemisti
Sayende bir alan daha keşfetmis oldum mutfağımda genistir hani
Ben genelde antrede yapıyorum ses gitmiyor öyle çok..
Ama artık bi tek kardiyolar için uğrayacağım heralde çünkü netten video bulamadım ikinci hafta için..
Bir de bugün farkettim benimde totom sıkılaşmaya başlamış ve ölçüde küçülmemiş hatta büyümüş olabilir.. =/ Ne yapsak bu şekilde sıkılaşıp dolgunlaşıp sonra küçülür mü ki?
toto sıkılaşıp yukarı kalkıyor bende gözlemlediğim durum bu :) yayıklığı toparlanıyor. zaten en zor incelen yerler ttoto ve bacaklar sanırım oraları inceltmek icin ciddi kilo vermek gerekiyor.
Kızlar ben de 1/6 yaptım bugün yakın gidiyoruz. Birbirimizi desteklemeye ne dersiniz?
Aafu, ben de bugün 30 dk kbandından hemen sonra jillianı yaptım ama yordu gün içine dağıtmak daha iyi bence
toto sıkılaşıp yukarı kalkıyor bende gözlemlediğim durum bu :) yayıklığı toparlanıyor. zaten en zor incelen yerler ttoto ve bacaklar sanırım oraları inceltmek icin ciddi kilo vermek gerekiyor.
Kızlar ben de 1/6 yaptım bugün yakın gidiyoruz. Birbirimizi desteklemeye ne dersiniz?
Aafu, ben de bugün 30 dk kbandından hemen sonra jillianı yaptım ama yordu gün içine dağıtmak daha iyi bence
Simdi gordum yazini..
Bugun 1/2 yaptim hareketleri hosuma gitti
Bugun yalan dunya esliginde yaptim bu level bacaklara etki edecek gibi kalca ayaklarim cok sizliyor
Off kendim yapiyorun kendim yiyorum az once 4 tane sekerpare yedim pismaniiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?