- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.921
yaptinmi killer abs'i? nasil buldun?
sen 6w6pack'i bitirmistin degilmi?
ikiside karin agirlikli sanirim? aradaki fark nedir?
slim in 6 yi 1 ay kadar yapmistim dogum sonrasi oldugu icin hizli sonuc aldim orasi guzel ama sure olarak cok uzun hatirladigim kadariyla hareketleri falan benziyor denemeye deger bence
valla ben 1 haftada hatta 1 ayda oram büyüdü buram küçüldü diyememiştim bende öyle birden aşırı değişim olmadı iilk fark pantolonlarım bollaşmıştı :) spor yaptğınız icin yeme ihtiyacınız artıyo buna dikkat edip yediklerinizi kısabilirseniz kilo vericeksiniz. hepimizin karşı koyamadığı şey yemek
killer abs level 1 yaptım az önce çok çabuk geçti hiçbişey anlamadımnereyi çalıştırdı onuda anlamadım :26:
body rev senin kondisyonunu baya arttirdi desene
iyiymis hic birsey hissetmemen... cok iyi durumda demekki karin kaslarin...
yanilmiyorsam Jillianin son dvd'si o...
peki dusundunmu body rev'den sonra ne yapacagini?
Ripped Week 1 - 2 yapıyorum.
Kolay mı demiştim ben bu week'i ? bir kez daha düşündümde yok yaa kolay denemez :))
Dün ilk yapmıştım iç ve arka bacaklarım ve kollarımda kas agrıları var..
Nefesleniyorum devam edicem birazdan.
Elifhavva gördüm poponu,JLO gibi maşallah.
İnan bizimki de böyle çıktı ama bir çok kişi böyle kalkık poposu olsun ister. Sporun kilo aldırdığı nerede görülmüş?
Diyetine de dikkat ediyorsan kas kütlesinin üzerindeki yağı eritmemek için bir sebebinde yok.
Movenius en iyi örnek olmalı bize bence, o bile başladı eksilmeye.
Ne dersin move?
Demek her vücut tipinde toto şişiyor
1 bana göre özellik değilmis rahatladım
2 o resimlerdeki kızlardan farkımız türk gacısı olmamız herhal
3 jillianın önerdiği yeme içme çizelgesi sanırım kendi programı ile bütün de gözden kacırdık
Bilmiyorum canım o videoları hiç incelemedim jilliden biraz hevesim kactı sahsen rippedi ara vermeden tamamlim derdindeyim şimdilik.
Ama videolarda popoya yönelik çalısma varsa başlayalım hemen yoksa sürekli kas kütlem artarken bu psikoloji ile spora diete devam edemem ben.
Yada bana göre bip video yokmu ya
slim in 6 yi 1 ay kadar yapmistim dogum sonrasi oldugu icin hizli sonuc aldim orasi guzel ama sure olarak cok uzun hatirladigim kadariyla hareketleri falan benziyor denemeye deger bence
Bana o videoların linkini atarmısın arkadaşta bahsediyor ama aynımı karıstırdım.
Yani benim baktığım videolar ile
İnceleyim nasıl bir program bölgesel totoya iyi gelcekse neden olmasın
Jillinin bütün videoları sanki sadece bacak karın kol ve toto kasları için gibi
Zate türk hatunlarına mahsus bir durum sanırsam büyük toto
videodaki hatunlara bakıyorum boy oranlarını düşünmezsek jillide dahil aynı vucut tipindeler
bellerde bizimkilerden kalın
Best exercises for buttocks - YouTube
Kızlar ek olarak bunu yapayım diyorum 15 uzun olmaması tercihim 10 dakika daha iyi olurdu ya
Jilliye ek olarak düşünüyorum toto için ne dersiniz
Ripped Week 1 - 2 yapıyorum.
Kolay mı demiştim ben bu week'i ? bir kez daha düşündümde yok yaa kolay denemez :))
evet son dvd si
Extreme Shed & Shred yapmayı düşünüyorum bakalım iş için uğraşıyorum iş olursa 5 aylık eğitim süreci var yatılı eğitim ne zaman başlıyor oda belli değil. şuanki hedef body revolution u bitirmek. son yaptığım haftayı saymicam 3. ayın ilk haftasıydı hiç yapmamış gibi tekrar yapıcam eve gidince. belki killer buns yaparım hele bi body R bitsinde bakıcaz
Ana silim bu muymus
Çok kolay ben şimdi de rippedin yanına yapıveririm nolcekki
Fazla zorlamıyor hareketleri ama coğunluk bacaklara yönelik karına çok az yer ayırmıslar
2 videoya bakındım o linkte yoktu. Belki o daha yoğundur
body R o ka aşırı hoplamalı zıplamalı değil kardiyolar dışında ve 3. ay dışında. benim dizimde sorun var kıkırdak yumuşaması ve bel fıtığım olduğu için insanity bana aşırı ağır geliyor o kadar ağıra alıştırıp daha da ağır beklentiye girmesin vücudum. ben istediğim kiloya indikten sonra jillianın videolarını karışık bi şekilde haftanın 3-4 gününe yaymayı düşünüyorum. bakalım hele bi istediim kiloya düşeyimde gerisi seçmeye kalsın
Sizin totoları görsek yanlız olmadığımı ancek anlaycem
Eminim benimki kadar devasa değildir
Ben bu akşamda dahil olmak üzere kendimce bir diet şekli oluşturdum.
Sakın istemeyin listemi şu an çince misali zor okunuyor
Sanırım Dukan bende bağısıklık yaptı işe yaramıyor artık.
Kendimce metabolizma hızlandırıcı bişiler yapmaya calısacağım.
Bu arada brokoli acaip kalori yaktırıyormus duyan oldumu:26:
Yok yok kolay o..Week 2 daha zorluyor.. xD
-göz korkutayım biraz..-
2/5 bitti. ben ne zaman etkisini görürüm ki bu sporun. ben de kilo alırsam başka bişi mi yapsam zaten maşaallahım var yahu...
kızlar birde programın işleyişi nedir yani günlük kaç dakika ?
ben youtube baktım ama anlamadım 1 leveli başlayınca bitirmek mi lazım ? yani günlük 30 dk falan yapıyor sanırım videodaki süreye göre .
birde 3 level var sıralanışı
ilk 10 gün 1. level
ikinci 10 gün 2. level
üçüncü 10 gün 3. level
böyle mi yani toplamda 30 gün böylemi dolduruluyor ?
2/5 bitti. ben ne zaman etkisini görürüm ki bu sporun. ben de kilo alırsam başka bişi mi yapsam zaten maşaallahım var yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?