- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.081
Kızlar 2/8 bitirdim ama henüz bı degisiklik göremiyorum ortada resimlerimide çekmiştim ama fazla bi degisiklik yok,kilo veren incelenleri gördükçe motivasyonumu kaybettim nerdeyse birakicam yapmayı;(
Hem yiyorum hem vicdan yapıyorum.
Sorma.
Almayayım dedim eve sokmiim dedim yine gittim aldım dayanamadım, bu kadar çok canım istemezdi benim böyle şeyler.
İyi değil evet.
selam canımcım
bence kaldığın yerden devam et, baştan başlama..
Henüz shreed e isen biraz daha bekle
Boğazımızada hakim olmalıyız tabi
Hepimiz aynı tedirginlikleri hissettik
Defalarca bırakmaya karar verdik(başta ben) ama bak burdayız
Pes etmek yok amaca giden yoldayız inş
Ya virüs diyor acmıyor offf yaaa
yazıları okuyamadım birtek mahzenin oğlunun hasta olduğunu görebildim geçmiş olsun mahzencim tez zamanda iyileşir ufaklık inşallah.
bana gelince ev taşıyoruz bugün temizliğe gidicem ve cardio günüm giyindim cardio yapıcam arada 1 gün kaytarıcam galiba bazen kendi azmime bende şaşırıyorum içime ne kaçtı da bu hale geldim
Hmm. O zaman burada yazsam problem olur mu ki? Yasaklı siteye girme olayı falan.. =/
Sende vermiyormu aynı uyarıyı
Eger aynı linkten giriyorsan uyarı almadıysan yada pc çökmediysebende gireyim
Kilo 56.5-55.8yippuuu
gögüs 91-89
üst bel 73-72 Altı unu tmusum:44:
Basen 95-94
üst bacak 54-0
Bacağın alt kısmı 34.5-34
Ölçüler kıdım kıdım biraz cömert olsalar
Biliyorsunuz ben dukan yapıyordum.
Jilliana başlayınca arada kaçamaklarada başladım
Ama baktım olmuyor sıkı sıkı yapıstım dukana 4 günlük yumruk hareketiyle birazda egzersiz şimdilik hasılat bu bereket versin
kendi kendime nazar ettim galiba kızlar sabah spor yaparken bel fıtığım yüzünden kilitlenip kaldım bıraktım tabi sporu krem ağrı kesici evin temizliği çivi çiviyi söker diyerek devam etti şuan daha iyiyim inşallah tez vakitte düzelirim dua edin bana
Ben de bir ara başlamıştım fakat bıraktım çünkü çok zor geldi hareketler aslında 18. dakikaya kadar dayanabildim ama hareketleri ilk 2-3 gün tam yapamıyordum ve Jillian'ı yaptıktan sonra tartıda fazla çıktım çok değildi ama moralim bozuldukas şişmesi olması muhtemel dendi ama insanoğlu hemen zoru gördü mü kaçıyor işte :)
Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Hareketleri tam yapamasak da kilo verme ve incelme sağlanıyor mu (diyetle beraber yapacağım)
sabah saatlerinde mi akşam saatlerinde mi yapsam?
Teşekkürler..
Diyetle beraber cok guzel sonuc elde edersin
Bende incelme oldu ve cok ta guzel
Diyet yapmadim ama bir ara 1kilo gitmis gorunuyordu geri geldi
Kiloyd takilmamak lazim cunku guzel inceltiyor
kendi kendime nazar ettim galiba kızlar sabah spor yaparken bel fıtığım yüzünden kilitlenip kaldım bıraktım tabi sporu krem ağrı kesici evin temizliği çivi çiviyi söker diyerek devam etti şuan daha iyiyim inşallah tez vakitte düzelirim dua edin bana
anlatıp duruyon şunu yaptım bunu yaptım..şu kadar inceldim..... bak nazara geldin işte......dikkat et kendine .... her akşam sinsi sinsi yine sprunu yaptı mı bu kız diye kimi hasetle takip edecem ben..............
şaka bir yana dikkat et kendine.... aman diyim daha doğum bile yapmadın... bel fıtığı hamileyken cocuk aldırtır adama Allah muhafaza... azdırırsın cok dikkatli olmalısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?