Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

slm kızlar salı günü level 2 / 1 bitti
dün evde değildim hiç yapamadım bugün de regly oldum ,
çokk ağrılarım var bugün de yapamadım
inş yarından sonra level 2 ye devam edicem kısmetse:26:

Ayni benim de alt tarafim hic incelmiyor
Basenler cok kotu
Sen kac kilodan indin 64 e? Ben 1 senedi takili kaldim
Jillianin bir kotu tarafi biraktigin an vucud ta kendini birakiyormus
Ben 1 ay yapamadim heryerim firladi
Pazartesi tartiliyim ve olculerime bakayim degisiklik olmazsa baska birsey bakicam artik

leslie ile 1mil ve jillian level2/1 tamam ben jillian bitince ebru şallı selulıt savar ve süper karın kurlerı yapcam sonra haftada 2gun jillian ve haftada 2pılatesle koruma programına gecıcem zaten hareketlıyım ve yurumeyı sevıyorum boylece vucudumu korurum dıye dusunuyorum hele o evreye gelım

ben 81 den düştüm 64 e ilk hedefim 60 bi düşebilsem sonraki hedef 55 :))) ben hazirandan beri yapıyorum bırakmadım bırakamadım 2 gün yapmasam suçluluk duyuyorum hemen oram buram pörtlicekmiş gibi geliyor

2/6 , leslie 2 mil yapılmış,ayran detoksuna başlanmıştır bilginize

geçen hafta cenaze mevlüt derken ipin ucu kaçtı,çizelgeme ne güzel 64 ü yapıştırmıştım ama bu sabah 65.6 yı gördüm malesef çizelgemi hiç bozmadan geri dönmek istiyorum...bakalım ayran detoksu işe yararsa pazar günü yine 64 ü görürüm...

offf yaaa ne zaman görücez biz bu 59.9 u

maşallah güzl spor yapıyorsun kilo veremesende incelmişsindir. bende ripped yapıyorum emziriyorum ama kilo veremiyorum senin gibi ne yapacağız bilmiyorum incelmede olsun kiloda gitsin yaa

görürsün görürsün inşallah darısı bize bende 6lı rakamları görmek istiyorum şimdilik. dün rippide devam edecektim ama canım istemedi slim six pack yaptım sadece. ara verince soğudum ya bugün başlamam lazım kaldığım yerden inşllh yaparım bide çok yedim kaç gündür artık dur demem lazım göz bu doymuyoki

maşallah güzl spor yapıyorsun kilo veremesende incelmişsindir. bende ripped yapıyorum emziriyorum ama kilo veremiyorum senin gibi ne yapacağız bilmiyorum incelmede olsun kiloda gitsin yaa

Ayni oyle kilo gitmiyor
Incelme var ama tatmin etmiyor beni
Spor yaptikca istahim da aciliyor
Ne yapcaz bahar da geldi

haklısın bende kendime mayıs hazirana kdr süre verdim inşllh 60 olabilirim iyi bi diyet yapmam lazım ama bu ara yemeğide sporuda boşladım

iki gunde 600 grm verdımkı zor kılo verıyorum ama ben ara ogunlerını yemıyorum ve harfıyen uyguluyorum

bu topıktekı haftada 3,5 kıloyu uyguluyorum ıns. durmaz kılo vermem haftada 1kıloyada razıyım 48 olayım

devam et devaaaam... senin dediğin bölge basen bölgesi... bir insanın baseni kemik yapısıyla ilgili kimin geniş kiminin dar.... yanlardan elle bakalım kemiğe dayanmana kac cm kalmış.. heee bu arada sor babana takım sandığında törpü varsa kemikleri törpüle............yadaaaaa totodan gitsin dersen hergün 45 dakika hızlı yürü..basenlerden zor artık zooooor......... mücadele etcek ne kadı beeeeeeeeeeeeee..... formunu korumak icin bırakma tamam.......taş atmışmışşşş..... başlıyamıyorum kızım napııım... 2 aydır başlıcam diyorum... cocuklr hasta oluyo... onlar iyileşti derken ben grip...ne gripse 25 gün sürdü... hadiii adet başladı o bitsin dedim.... 3-4 gündür ayakta duramıyordum...yorgunluk halsizlik uyku hali titreme ...bugün doktora gittim.. B12 eksikliğim ve kansızlığım varmış hat safhada.... heee bide kadın doğum uzmanı görmeliymiş..tahlillerimde sorun cıkmış... sıra onda inşallah cabuk iyileşir..hemen başlarım...60 kiloyum...hedef 55 koydum... inşallah yza kadar ulaşırım hedefime

aynen cnm o ayran detoksu da neymiş bende akşamı edememiştim

geçmiş olsun canım işte bunlar hep hareketsizlikten sopayla kovalican beni yakında ama kondüsyonum senden iyi yakayalayamazkiii

zayıfların kilo vermesi daha zor oluyo onun için üzülme. bende 1 haftadır ne spor ne diyet yapıyorum yiyip duruyorum :2: ama yarın patates diyetine başlıcam patatesim haşlanıyo şimdiden ve sporuma kaldığım yerden devam edicem bakalım inşllh iyi sonuçlar alırım...

geçmiş olsun canım işte bunlar hep hareketsizlikten sopayla kovalican beni yakında ama kondüsyonum senden iyi yakayalayamazkiii

Allahın izniyle bir iyileşeyim...görürsün sen...bugün yine doktordaydım...gecmiş olan gribim geri hortladı..kbb a gittim... dinlenmen gerek vücudun yorgun dedi.... bu hafta 2 doktor daha görecek tahlil sonuclarımla ilgili..şu gnleri bir hayırlısıyla atalatayım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…