- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.641
aynen bende görmek istiyorum 50 li kiloları verdğim 1 kiloyuda geri aldıktan sonra (tabi pasta kurabiye yapma merakım yüzünden) 64 olarak devam ediyorum kilo vermiyorum belki ama incelmekte sorunum yok gerçi daha nerene inceliceksin diyenler çıkabilir (kayra, ogltkn nerdesiniztaş attım ) 36 beden giymek istiyorum gerçi bazı kalıplarda oluyorda belim inceldikçe bacaklarımın ve totomun genişliği ortaya çıktı yani aşağı kısım hala geniş ve istediğim gibi değil birazda vücut yapımdan dolayı ama mücadeleye devam pes etmek yokk
Ayni benim de alt tarafim hic incelmiyor
Basenler cok kotu
Sen kac kilodan indin 64 e? Ben 1 senedi takili kaldim
Jillianin bir kotu tarafi biraktigin an vucud ta kendini birakiyormus
Ben 1 ay yapamadim heryerim firladi
Pazartesi tartiliyim ve olculerime bakayim degisiklik olmazsa baska birsey bakicam artik
herkese selamlar
Ben sessiz takip ediyorum sizi
12 gundur leslie 2 mil + ripped 1 ve 2 haftasini yapiyorum
Yediklerime dikkat ediyorum en gec 7 de
yiyorum aksam yemegimi
Bir de gece 3-4 defa emiyor oglum ama kilo vermiyorum
Karnim belim inceldi ama kiloda eksilme yok
Nerde hata yapiyorum ben artik 50 li rakamlari gormek istiyorum
2/6 , leslie 2 mil yapılmış,ayran detoksuna başlanmıştır bilginize
geçen hafta cenaze mevlüt derken ipin ucu kaçtı,çizelgeme ne güzel 64 ü yapıştırmıştım ama bu sabah 65.6 yı gördüm malesefçizelgemi hiç bozmadan geri dönmek istiyorum...bakalım ayran detoksu işe yararsa pazar günü yine 64 ü görürüm...
offf yaaa ne zaman görücez biz bu 59.9 u
maşallah güzl spor yapıyorsun kilo veremesende incelmişsindir. bende ripped yapıyorum emziriyorum ama kilo veremiyorum senin gibi ne yapacağız bilmiyorum incelmede olsun kiloda gitsin yaa
Ayni oyle kilo gitmiyor
Incelme var ama tatmin etmiyor beni
Spor yaptikca istahim da aciliyor
Ne yapcaz bahar da geldi
haklısın bende kendime mayıs hazirana kdr süre verdim inşllh 60 olabilirim iyi bi diyet yapmam lazım ama bu ara yemeğide sporuda boşladım
aynen bende görmek istiyorum 50 li kiloları verdğim 1 kiloyuda geri aldıktan sonra (tabi pasta kurabiye yapma merakım yüzünden) 64 olarak devam ediyorum kilo vermiyorum belki ama incelmekte sorunum yok gerçi daha nerene inceliceksin diyenler çıkabilir (kayra, ogltkn nerdesiniztaş attım ) 36 beden giymek istiyorum gerçi bazı kalıplarda oluyorda belim inceldikçe bacaklarımın ve totomun genişliği ortaya çıktı yani aşağı kısım hala geniş ve istediğim gibi değil birazda vücut yapımdan dolayı ama mücadeleye devam pes etmek yokk
yapabilene helal olsun canım valla...bu tür listelere uymak o kadar zor ki...ayran detoksunu bile yapamadım ben,baklagiller götürsün o detoksu inşallaaahhhhikindiye kadar zor dayandım...tatsız tuzsuz...ama yapabilenleri canı gönülden kutluyorum
devam et devaaaam... senin dediğin bölge basen bölgesi... bir insanın baseni kemik yapısıyla ilgili kimin geniş kiminin dar.... yanlardan elle bakalım kemiğe dayanmana kac cm kalmış.. heee bu arada sor babana takım sandığında törpü varsa kemikleri törpüle............yadaaaaa totodan gitsin dersen hergün 45 dakika hızlı yürü..basenlerden zor artık zooooor......... mücadele etcek ne kadı beeeeeeeeeeeeee..... formunu korumak icin bırakma tamam.......taş atmışmışşşş..... başlıyamıyorum kızım napııım... 2 aydır başlıcam diyorum... cocuklr hasta oluyo... onlar iyileşti derken ben grip...ne gripse 25 gün sürdü... hadiii adet başladı o bitsin dedim.... 3-4 gündür ayakta duramıyordum...yorgunluk halsizlik uyku hali titreme ...bugün doktora gittim.. B12 eksikliğim ve kansızlığım varmış hat safhada.... heee bide kadın doğum uzmanı görmeliymiş..tahlillerimde sorun cıkmış... sıra onda inşallah cabuk iyileşir..hemen başlarım...60 kiloyum...hedef 55 koydum... inşallah yza kadar ulaşırım hedefime
iki gunde 600 grm verdımkı zor kılo verıyorum ama ben ara ogunlerını yemıyorum ve harfıyen uyguluyorum
bu topıktekı haftada 3,5 kıloyu uyguluyorum ıns. durmaz kılo vermem haftada 1kıloyada razıyım 48 olayım
geçmiş olsun canım işte bunlar hep hareketsizliktensopayla kovalican beni yakında ama kondüsyonum senden iyi yakayalayamazkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?