Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhaba kızlarr ya bir türlü istikrar sağlayamadım bu jilllianda.yaptğım gün "evet devam edecğim her gün yapacağım"diyorum ama ertesi gün yapasım gelmiyor.motivasyon için neler tavsiye edersniz?teşekkürler

şuan uzun süredir beli zor kapandığı için giyemediğim bi pantalonumun içindeyim.şimdiden bu kadar mutlu olduysam 6-7 cm inceldikten sonra havalara uçarım herhalde.
dün Ds 1/10 bitti.bugün ara verip yarın 2/1 e başlayacağım.ds bitince rıpped in 30 yapmak istiyorum ama bir türlü bulamadım linkini
torentte yok bende,anlamıyorum öyle şeyleri.bakalım nolucak (

kızlar mecburen spor salonuna yazıldım bugün...ne güzel ben uslu uslu evimde yapıyordum sporumu...kayınvalidem bana arkadaş ol,sensiz gitmem deyince kıramadım...geçen sene beraber başlamıştı ben 3 ay sonra şekle girince bıraktım...o da benden sonra düzenli gidemedi...aslında giyin,git çok zor geliyor...evde canım istemeyince duş bile almadığım oluyordu,saç baş dağınkı,makyajsız,üzerinde ne varsa,bazen terlikle

ama sizi takip edicem,hepinize başarılaarrr

Son düzenleme:
Merhaba bayanlaar :) Jillian'ı bıraktığım için daha doğrusu ara verdiğim için nasıl pişman oldum anlatamam.. Çünkü herkes zayıfladın mı inceldin mi demeye başladı, pantolonlar bol gelmeye başladı. Etkisi geç oldu ama iyi oldu, yani henüz etki görmeyenler bırakmasın mutlaka :)
Ölçüm yaptım incelme değil de biraz artış bile olmuş bel ve göbekte :2: ama onu da şişkinliğe bağlıyorum bu ara. özellikle üst ve alt bacakta incelme iyi.
Kısaca incelme fazla olmasa da 60 ile başlayıp 58,5 ile 3. seviyeye geldim Ve bugün yeniden level 3-1.yi yaptım

Bu arada yazmayı unutmuşum, patates diyetine de başlamayı düşünmüştüm.
Önceden 2 gün yapabilmiştim ve artık su mu dersiniz fazlalık mı bilmiyorum ama 1.5 kilo gitmişti :)
Sorum şu, tüm gün patates her ne kadar doyurucu olsa da kahvaltıda zor oluyo. Yapan arkadaşlar varsa, kahvaltıyı normal ekmek yumurta çayla yapıp öğle ve akşam patatesi yapsak nasıl olur :44:

birazdan resim eklicem onlar seni motive etmezse başka bişi motive edemez birde aklına geldiği müsait bi an yap erteleme sonra üşeniyo insan ben gibi bu saate kalırsın yoksa. bide sonucu görünce motive olursun onun içinde yapman lazım...

ben şuan ripped yapıyorum torrentten indirmiştim ama nerdendi hatırlamıyorum sende biraz aratabilirsin bulursun yani

olmadı ama yaa sen yine yokluğunu hissettirme tamam mı senin kayınvalidende maşallah dikkat ediyo demek inşllh iyi sonuçlar alırsın öğrendiklerini bizimlede paylaşmayı unutma

ölçü zor birazda foto çekiyim :) siz verdiniz mi hiç kilo gözle görülür bi sonuç elde ediliyor dimi beslenme şekli nasıl olmalı mesela ben şuan 82 kiloyum 55 olmam lazım :) biraz zor gibi amaa

ben 74 le başladım şuan 69 um diyet yaptım, yapmaya çalıştım ara ara abarttım karışık benim durum diyet konusunda pek başarılı değilim bikaçgün sürüyo. şimdi herşeyden az az yemeğe dikkat ediyorum kahvaltıyı paşalar gibi yapıyorum akşam çok az yemeğe çalışıyorum sonrasındada bişi yememeye dikkat ediyorum bolll bol su içiyorum böyle benim düzenim. ama sen daha hızlı kilo verirsin kilo fazla olunca hızda fazla oluyo benim sık yaptığım ve iyi sonuç aldığım diyet patates diyeti ve ayran detoksu öneririm...

ben yapmıştım patates diyetini ama kahvaltıdada patates yiyodum çok canım çekerse 2 çatal peynir 2 zeytin falanda yiyodum ama fazla zorlanıyosan öylede yapabilirsin bünyen kaldırmıyosa yani sen bilirsin

bu arada ripped lvl3/6 yı ve slim six packimi yapmış bulunmaktayım

birde bu toplu alıntı ve cvp işi nasıl oluyo onu öğrenmem lazım çook yer kapladım :44:

hepsi 1 ayda mı bu hale gelmişşş süper bişeyy yaaaa

güzel kilo vermişsin maşallahhh patates diyeti ve ayran detoksu nasıl oluyo cnm

kız A llah iyiliğini versin emi? foto ekliycem deyince ben senin fotoların sandım,bi baktım ilk fotoya sen diye

hepsi 1 ayda mı bu hale gelmişşş süper bişeyy yaaaa

sanmıyorum hepsinin 1 ayda olduğunu ama sporla olduğunu biliyorum

patates diyeti

1. Gün
Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. Gün
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. Gün
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

4. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. Gün
Öğle: 1 elma 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. Gün
Öğle: 1 elma 1 portakal
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. Gün
Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

7 günde 5_6 kilo veriliyormuş bu diyetle ben tam uygulayamadım hiç ama 2 seferdede 3 kilo verdim...

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

Karışım yeniden yapılacak. ben bundan hep ii sonuçlar aldım ama sonrasında beslenmenize dikkat edin geri alırsınız yoksa...birde tansiyon düşüklüğü yapıyomuş bazılarında bende hafif olmuştu çok etkilemedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…