- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.841
ölçü almaı tavsiye ederim çünkü kilo aynı kalabiliyo ama ucut inceliyo fotoda çekebilirsin
merhaba kızlarr ya bir türlü istikrar sağlayamadım bu jilllianda.yaptğım gün "evet devam edecğim her gün yapacağım"diyorum ama ertesi gün yapasım gelmiyor.motivasyon için neler tavsiye edersniz?teşekkürler
şuan uzun süredir beli zor kapandığı için giyemediğim bi pantalonumun içindeyim.şimdiden bu kadar mutlu olduysam 6-7 cm inceldikten sonra havalara uçarım herhalde.
dün Ds 1/10 bitti.bugün ara verip yarın 2/1 e başlayacağım.ds bitince rıpped in 30 yapmak istiyorum ama bir türlü bulamadım linkini
torentte yok bende,anlamıyorum öyle şeyleri.bakalım nolucak(
kızlarmecburen spor salonuna yazıldım bugün...ne güzel ben uslu uslu evimde yapıyordum sporumu...kayınvalidem bana arkadaş ol,sensiz gitmem deyince kıramadım...geçen sene beraber başlamıştı ben 3 ay sonra şekle girince bıraktım...o da benden sonra düzenli gidemedi...aslında giyin,git çok zor geliyor...evde canım istemeyince duş bile almadığım oluyordu,saç baş dağınkı,makyajsız,üzerinde ne varsa,bazen terlikle
ama sizi takip edicem,hepinize başarılaarrr
ölçü zor birazda foto çekiyim :) siz verdiniz mi hiç kilo gözle görülür bi sonuç elde ediliyor dimi beslenme şekli nasıl olmalı mesela ben şuan 82 kiloyum 55 olmam lazım :) biraz zor gibi amaa
Bu arada yazmayı unutmuşum, patates diyetine de başlamayı düşünmüştüm.
Önceden 2 gün yapabilmiştim ve artık su mu dersiniz fazlalık mı bilmiyorum ama 1.5 kilo gitmişti :)
Sorum şu, tüm gün patates her ne kadar doyurucu olsa da kahvaltıda zor oluyo. Yapan arkadaşlar varsa, kahvaltıyı normal ekmek yumurta çayla yapıp öğle ve akşam patatesi yapsak nasıl olur :44:
alın size boll boll motivasyon daha ne yapayım hadi bakalım durmak yok hanıımlar bizde fit olucaz bizde çıtır çerez olucazz sabır ve azim hep beraber inşallah....
Eki Görüntüle 662816 Eki Görüntüle 662826 Eki Görüntüle 662825 Eki Görüntüle 662824 Eki Görüntüle 662823 Eki Görüntüle 662822 Eki Görüntüle 662821 Eki Görüntüle 662820 Eki Görüntüle 662819 Eki Görüntüle 662818 Eki Görüntüle 662817 Eki Görüntüle 662827
ben 74 le başladım şuan 69 umdiyet yaptım, yapmaya çalıştım ara ara abarttım karışık benim durum diyet konusunda pek başarılı değilim bikaçgün sürüyo. şimdi herşeyden az az yemeğe dikkat ediyorum kahvaltıyı paşalar gibi yapıyorum akşam çok az yemeğe çalışıyorum sonrasındada bişi yememeye dikkat ediyorum bolll bol su içiyorum böyle benim düzenim. ama sen daha hızlı kilo verirsin kilo fazla olunca hızda fazla oluyo benim sık yaptığım ve iyi sonuç aldığım diyet patates diyeti ve ayran detoksu öneririm...
hepsi 1 ayda mı bu hale gelmişşş süper bişeyy yaaaa
kız A llah iyiliğini versin emi? foto ekliycem deyince ben senin fotoların sandım,bi baktım ilk fotoya sen diye
dvrmzn 8. fotodaki kadın ne güzel olmuş.özellikle ona bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?