- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.061
Egzersizleri ağırlık kullanmadan yapsak olur mu, siz ağırlık kullanyo musunuz?
movenius sağolasın benimki karışıktı
senin başka indirdiğin ve yaptığın jillian programı varmı hazır torrenti kavramışken hepsini indireyim sırası eldikçe yaparım diye düşünüyorum ne dersin :26:
yine jillian yapamadım pc müsait değildi ancak şimdi slim six pack bari yapim dedim onu yaptımhadi ii gecelerrr
Jillian Michaels - Killer Abs (2012) DVDRip - Video » Movies - Torrent Download | Bitsnoop killer abs
Jillian Michaels Killer Buns & Thighs - Video » Other - Torrent Download | Bitsnoop killer buns
Jillian Michaels Body Revolution - Video » Movies - Torrent Download | Bitsnoop body revolution
Jillian Michaels - 6 Week Six-Pack [mgt.kz] - Video - Torrent Download | Bitsnoop six week six pack
Jillian Michaels - Banish Fat Boost Metabolism - Video - Torrent Download | Bitsnoop banish fat boost metabolism
Jillian Michaels No More Trouble Zones Workout - Video » Movies - Torrent Download | Bitsnoop no more trouble zone
bazıları benim indirdiğim linkler değil galiba ben indireli baya oldu bunları
Ben birer kiloluk dambıllar kullanıyorum.Dambılları almadan önce de 500 ml'lik su şişelerini kullanıyordum.İçlerine kum doldurarak kullanmanı tavsiye ederim.Kollar için ağırlık kullanmak daha faydalı bence.
Bu arada 5/1 yapıldı.
Teşekkür ederimm :) su şişeleryle denyeym o zaman bende:126:
Mutlaka dene canım kolların şu sarkmaya meyilli yerlerini toparlıyor.Biraz da geliştirsem kendimi ayaklarıma bile ağırlık takacağım.Umarım başaracağız.
Jillian Michaels - 30 Day Shred & Ripped in 30 - Before & After - YouTube
motivasyonumu arttırmak için bu videoyu izliyorum.Tavsiye ederim.yorgunluk falan kalmıyor.
Mutlaka dene canım kolların şu sarkmaya meyilli yerlerini toparlıyor.Biraz da geliştirsem kendimi ayaklarıma bile ağırlık takacağım.Umarım başaracağız.
Jillian Michaels - 30 Day Shred & Ripped in 30 - Before & After - YouTube
motivasyonumu arttırmak için bu videoyu izliyorum.Tavsiye ederim.yorgunluk falan kalmıyor.
ripped 1 ay sürüyor 4 level var her hafta değişiyor levellar :) bence ripped bitirdikten sonra bölgesel sorunun varsa o yönde ilerleyebilirsin göbekse killer abs ve 6w6p bacaklar ve kalca için buns and thighs :) body revolution heryeri çalştırıyor 2. ayda kolları mahfediyor kolları sarkan arkadaşlar varsa 5. videosu dehşet triceps çalıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?