Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba Arkadaşlar

Bu topik sayesinde jillianı öğrendim ve 30 day shared tamamladım şu an tam ölçülerimi bilemiyorum ama belden 7 cm göbek ve bacaktan 3 cm inceldim.Yanlar yani simit bölgesi eridi özellikle.Şimdide ripped a başladım.Çok faydalı bir egzersiz sakın bırakmayın ben burdaki yorumlar sayesinde başlamıştım belki benim yorumumda birilerine faydalı olur diye yazıyorum.İşyerinden girmek yasak olduğu için her zaman yazamıyorum.Ripped bitincede bölgesel birşeyler yapmayı düşünüyorum brazil gibi.Kısaca buraya yazan herkese teşekkürler bana büyük faydanız oldu.Özellikle başlardaki foto koyan arkadaşlar beni çok etkilemişti.Keşke gene fotolar eklense ben çekmedim malasef ama fark bariz hissediliyor.Bu arada kiloda bir değişiklik yok malasef. Yeni başlayacaklarada tavsiye ederim.Spor güzel bir şey hiç bir zaman bırakmamak dileğiyle.

3. günüm bugün. Şınav dışında hareketlerde çok zorlanmıyorum ama bazı hareketlerde ağırlık kullanmıyorum ben. Kaslanmak değil incelmek istiyorum, kas yapar diye korktuğumdan ağırlık kullanmıyorum.

Şimdi programı bitirmiş olanlara bir sorum olacak, benim asıl sorunum basen ve iç bacak + selülitler de var tabii. Bu programı yapanların before- after videolarına falan baktım. Kadınların kalça hatları belirginleşmiş resmen top gibi çıkmış ortaya ama bacaklar aynı. Kalın bacakların üstünde sıkılaşmış küçük kalçalar da hoş durmuyor bence. Yani kısaca şunu demek istiyorum, sizce Killer Buns and Thighs videolarını da ekleyeyim mi programıma? Çok mu ağır olur?

level 1de 7. gün bitmiştir. kaldı 3 gün :)

şimdiden sıkılaşmayı hissetmeye başladım. göbeğim yavaş yavaş gidiyoooooooor

shed shred level1/2 ve slim six pack yapmış bulunmaktayım shed shred çok yormuyor yaa ne yapsam devam etsemmi etmesemmi kararsız kaldım etkisi oluyodur sanırım:44:

ilk level hafif geliyor evet ama 2. level biraz daha zorlayıcı ama illaki zorlanmak isterim diyorsan 6 week 6 pack tavsiye ederim sana yada düzenli yaparım diyebiliyorsan body revolution en zorlayıcısı killer buns geldi bana :) bacaklarım çok kalın olduğu için galiba

killer buns'ı ne zamandır yapıyorsunuz? ay deneyen birini buldum sonunda ya.. ben bacaklarımı inceltmek istiyorum şu an 30 days shredi yapıyorum bu bitince mi geçeyim sizce yoksa ikisini birlikte mi deneyeyim?

killer buns'ı ne zamandır yapıyorsunuz? ay deneyen birini buldum sonunda ya.. ben bacaklarımı inceltmek istiyorum şu an 30 days shredi yapıyorum bu bitince mi geçeyim sizce yoksa ikisini birlikte mi deneyeyim?

ikisi birden ağır gelir ben çok programdan sonra killer buns yaptım bacakları inceltiyor ama diyetle yapmak şart. bence shred bitince yapmalısın zor bi program bacaklarım çok acıdı

ikisi birden ağır gelir ben çok programdan sonra killer buns yaptım bacakları inceltiyor ama diyetle yapmak şart. bence shred bitince yapmalısın zor bi program bacaklarım çok acıdı

şimdi shredden sonra iyice yerleşir de gitmez bu fazlalıklar diye korkuyorum valla. :)) sen ne zamandır yapıyorsun incelme oldu mu?

şimdi shredden sonra iyice yerleşir de gitmez bu fazlalıklar diye korkuyorum valla. :)) sen ne zamandır yapıyorsun incelme oldu mu?

hazirandan beri yapıyorum :) 30 day shred, 6week 6pack, ripped in 30, body revolution, killer buns, extreme shed and shred

bu arada shred ile nasıl yerleşicek onu anlamadım ben şuan 36 beden gömlek giyiyorum ve bol geliyor bacaklarımda gözle görülür incelmiş durumda 38 beden pantolon giyiyorum 36 denesem giyebilirim büyük ihtimal :) dar olur ama olur. yani ne kadar kaslansanızda yağlı görüntüden daha kalın OLAMAZSINIZ. herkes kaslanıcaz çirkin olucaz diye çok korkuyorda bacak kası yapmak sanıldığı kadar kolay değil kolay olsa en zor giden yer bacaklar olmaz zten kol kası yapmak istemiyorsanız ağırlık kullanmayın şınavları normal çekmeyin diz üstünde çekin kaslanmazsınız

Son düzenleme:

Ben killer buns a başlamayı düşünüyorum, yaklaşık ne kadar bi incelme oldu sende? (;

Ben killer buns a başlamayı düşünüyorum, yaklaşık ne kadar bi incelme oldu sende? (;

valla ondan önce çok program yaptım ve ben artık ölçmeyi bıraktım o yüzden hangi programda kaç cm küçüldüm bilmiyorum şuan koruma amaçlı yapıyorum sporu tabi bacaklarım biraz daha incelirse daha güzel olucak ama 81 kilo iken 67 cmdi icbacağımın en kalın yeri şuan 61 kiloyum 57 cmdi en son. ha ben kilo verirken diyet yapamadım yapsam belki 55 kilodan daha az olurdum

yok kastettiğim o değildi. :) kilo verdikten sonra sıkılaşmayı öneriyorlar ya genelde.bu kiloda sıkılaşında kilo vermek daha zor olur mu acaba falan diye düşündüm. o zaman shredden sonra killer buns'a geçeyim ben ya :) ağırlık kullanmıyorum bi kaç egzersiz dışında zaten. :)

yok yok bence hiç öyle birşey olmuyor eğer boğazını tutabiliyorsan daha güzel olur ben pek tutamadım çabaladım hiçte tutamamış değilim ama 3 tane yiyeceksem birşeyden 1 tane yedim herşeyden yedim :) sıkılaşmanın sınırı yok sıkılaştıkça insanın daha spor yapası geliyor tabiki vakti ve azmi varsa

Herkese merhaba. Bu youtubedaki 1,5 saattik videonun dışında yapmam gereken başka şeyler var mı bu programı tam anlamıyla uygulayabilmem için? Bir de 1,5 saat boyunca mı yapacağım 3 levelı da?

Herkese merhaba. Bu youtubedaki 1,5 saattik videonun dışında yapmam gereken başka şeyler var mı bu programı tam anlamıyla uygulayabilmem için? Bir de 1,5 saat boyunca mı yapacağım 3 levelı da?

3 leveli birden yaparsan sanırım ölebilirsin :)

her leveli 10ar gün yapıcaksın. toplamda 30 gün olacak yani.

3 leveli birden yaparsan sanırım ölebilirsin :)

her leveli 10ar gün yapıcaksın. toplamda 30 gün olacak yani.

Dün 1. levelın çok az birazını yaptım bacaklarım felaket şu anda. Hepsini yapmaya çalışsaydım dediğin gibi yapamadan ölürdüm cidden.

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için bende level 1 i 10 gün falan yapmayı düşünüyorum level2 yi zorsa daha uzun tutarım sonrasında diğerlerine gecerim

arkadaşların sorduğu sorulara çok güzel cvp vermişsin benim içinde iyi oldu :)))

dün shed shredi yaptım ama yazamadım. Bugünde sabah ac karına 100 kere zıladım az öncede shed shredin lvl 1/4 yaptım peşine slim six packimide yaptım ohhh büyük bi yük kalktı üzerimden

bugün level 1 yaptım.......... hepsini yapamamama rağmen heryerim ağrıdı okadar zorlandımki anlatamam...... şınavları 1 tane bile cekemediiiim.......

benim oğluş uyandı bu saatte beraber oturuyoruz bende açayım pc yi bi bakınayım dedim bu arada bişi öğrendim videolara altyazı eklenebiliyomuş sanırım onunla uğraşıcam gündüz bi inşallah olur jillianın ne dediğini anlasam süper olur hadi bakalım öptüm siziii

herkese günaydın

dün level 1de 8. günümü yapamadım ne yazık ki arkadaşıma gittim. bi sürü zararlı şey ikram etti. eksilerdeyim yani resmen. bu akşam hem jillian hem de eliptik beni bekler. dünün acısını çıkarmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…