- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.081
shed shred level1/2 ve slim six pack yapmış bulunmaktayımshed shred çok yormuyor yaa ne yapsam devam etsemmi etmesemmi kararsız kaldım etkisi oluyodur sanırım:44:
ilk level hafif geliyor evet ama 2. level biraz daha zorlayıcı ama illaki zorlanmak isterim diyorsan 6 week 6 pack tavsiye ederim sana yada düzenli yaparım diyebiliyorsan body revolution en zorlayıcısı killer buns geldi bana :) bacaklarım çok kalın olduğu için galiba
killer buns'ı ne zamandır yapıyorsunuz? ay deneyen birini buldum sonunda ya.. ben bacaklarımı inceltmek istiyorum şu an 30 days shredi yapıyorum bu bitince mi geçeyim sizce yoksa ikisini birlikte mi deneyeyim?
ikisi birden ağır gelir ben çok programdan sonra killer buns yaptım bacakları inceltiyor ama diyetle yapmak şart. bence shred bitince yapmalısın zor bi program bacaklarım çok acıdı
şimdi shredden sonra iyice yerleşir de gitmez bu fazlalıklar diye korkuyorum valla. :)) sen ne zamandır yapıyorsun incelme oldu mu?
hazirandan beri yapıyorum :) 30 day shred, 6week 6pack, ripped in 30, body revolution, killer buns, extreme shed and shred
bu arada shred ile nasıl yerleşicek onu anlamadım ben şuan 36 beden gömlek giyiyorum ve bol geliyor bacaklarımda gözle görülür incelmiş durumda 38 beden pantolon giyiyorum 36 denesem giyebilirim büyük ihtimal :) dar olur ama olur. yani ne kadar kaslansanızda yağlı görüntüden daha kalın OLAMAZSINIZ. herkes kaslanıcaz çirkin olucaz diye çok korkuyorda bacak kası yapmak sanıldığı kadar kolay değil kolay olsa en zor giden yer bacaklar olmaz ztenkol kası yapmak istemiyorsanız ağırlık kullanmayın şınavları normal çekmeyin diz üstünde çekin kaslanmazsınız
Ben killer buns a başlamayı düşünüyorum, yaklaşık ne kadar bi incelme oldu sende? (;
hazirandan beri yapıyorum :) 30 day shred, 6week 6pack, ripped in 30, body revolution, killer buns, extreme shed and shred
bu arada shred ile nasıl yerleşicek onu anlamadım ben şuan 36 beden gömlek giyiyorum ve bol geliyor bacaklarımda gözle görülür incelmiş durumda 38 beden pantolon giyiyorum 36 denesem giyebilirim büyük ihtimal :) dar olur ama olur. yani ne kadar kaslansanızda yağlı görüntüden daha kalın OLAMAZSINIZ. herkes kaslanıcaz çirkin olucaz diye çok korkuyorda bacak kası yapmak sanıldığı kadar kolay değil kolay olsa en zor giden yer bacaklar olmaz ztenkol kası yapmak istemiyorsanız ağırlık kullanmayın şınavları normal çekmeyin diz üstünde çekin kaslanmazsınız
yok kastettiğim o değildi. :) kilo verdikten sonra sıkılaşmayı öneriyorlar ya genelde.bu kiloda sıkılaşında kilo vermek daha zor olur mu acaba falan diye düşündüm. o zaman shredden sonra killer buns'a geçeyim ben ya :) ağırlık kullanmıyorum bi kaç egzersiz dışında zaten. :)
Herkese merhaba.Bu youtubedaki 1,5 saattik videonun dışında yapmam gereken başka şeyler var mı bu programı tam anlamıyla uygulayabilmem için? Bir de 1,5 saat boyunca mı yapacağım 3 levelı da?
3 leveli birden yaparsan sanırım ölebilirsin :)
her leveli 10ar gün yapıcaksın. toplamda 30 gün olacak yani.
ilk level hafif geliyor evet ama 2. Level biraz daha zorlayıcı ama illaki zorlanmak isterim diyorsan 6 week 6 pack tavsiye ederim sana yada düzenli yaparım diyebiliyorsan body revolution en zorlayıcısı killer buns geldi bana :) bacaklarım çok kalın olduğu için galiba
bugün level 1 yaptım.......... hepsini yapamamama rağmen heryerim ağrıdı okadar zorlandımki anlatamam...... şınavları 1 tane bile cekemediiiim.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?