- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.101
slim six packin linkini verir misin canım ?
konuya cok sonra katildimnasil baslamam gerek, shred level 1 ile mi? birisi ozetleye bilirmi?
slim six packin linkini verir misin canım ?
haftasonu aydere gittik ailecek balayımızıda orda yapmıştık orda kaplıca var ve o zamn orda tartılmıştım boy kilo yag endeksi falan geçen haftada tartıldım sizinle paylaşmak istiyorum
28/06/2011 06/04/2013
kilo: 61.900.............................69.500
yağ endeksi: 39.6.....................23.1
yağ birikimi: 24.5.....................16.0
aradan 2 sene geçmiş ama zayıfken yağ oranım nekadar yüksekmiş şimdi ise daha kiloluyum ama yağ oranım daha düşük işte bunu jilliana borçluyum ve de azmime
haftasonu aydere gittik ailecek balayımızıda orda yapmıştık orda kaplıca var ve o zamn orda tartılmıştım boy kilo yag endeksi falan geçen haftada tartıldım sizinle paylaşmak istiyorum
28/06/2011 06/04/2013
kilo: 61.900.............................69.500
yağ endeksi: 39.6.....................23.1
yağ birikimi: 24.5.....................16.0
aradan 2 sene geçmiş ama zayıfken yağ oranım nekadar yüksekmiş şimdi ise daha kiloluyum ama yağ oranım daha düşük işte bunu jilliana borçluyum ve de azmime
Azminin super arkadasim
60lari da gormussun tebrik ederim
Ben de yag oranimi olcturmeyi isterdim
Eminim gecen senekiden cok cok azdir
Kilom ayni olmasina ragmen
yahu sana mesaj atcaktim yorumlarinin coğuna baktim bayaği bilgi sahibisin sanirim yardima ihtiyacim var mesaj atamiyorum 100 mesaj olmadiği icinmesaj atabileceğim bi facebook adresi falan varsa özelden yazabilir misin rica etsem :) ya da burdan soralim ben yarin baslamayi dusunuyorum da sadece 3 level olan o videoyu yapinca kilo vermiyo muyuz ne oluyo yaninda ne yapmami önerirsin 5 kilo vermek istiyorum sadece
bu spor çok güzel sıkılaştırıyor kilo vermiş gibi görünüyosun zaten ama artı kilo vermek istiyorsan sporla birlikte diyette yapmalısın ben ocak ayından beri yapıyorum çook faydasını gördüm ara ara diyette yaptım 75ten 69 a düştüm ama diyetsiz olmuyo onu söyleyeyim birde vücudundaki yağlar kasa dönüşüyor ama görsel olarak kaslı görünmüyosun. sormak istediğin başka bişi varsa sorabilirsin. birde movenius diye bi arkadaş daha var forumda o hazirandan bu yana yapıyormuş benden daha deneyimli ama bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. mutlaka bu sporu yapmalısın
Merhaba
Tecrübelerinize dayanarak bende bişeyler sormak istiyorum.Bende 30 day shredi tamamladım şimdi ripped 2. haftadayım.Siz ocak ayından beri devam ediyormuşsunuz bunlardan sonra neler yaptınız.Birde her gün yapmaya devam ettiniz mi?Ben hazirana kadar felan devam edip sonra haftada 3 güne felan düşürmek istiyorum.Sürekli olarak hergün yapmazsak sonuçlar değişir mi merak ediyorum eski halime dönmek istemiyorum yada rippeddan sonra ne yapmamı önerirsiniz? 30 day Shreda geri dönüp slim six packle birlikte haftada 3 gün yapsam mesala faydası olurmu. Ben baya inceldim kilo veremedim pek dikkat etmediğimden sanırım ama belim inceldi simitler gitti.Şimdi göbek kaldı sadece.Biraz ona yönelicem sanırım.Burası sayesinde öğrendim jillianı ve yazan herkese duacıyım bu konulardada yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?