- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.181
30 day shred
level 1 30 Day Shred (level 1) on Vimeo
level 2 30 Day Shred (level 2) on Vimeo
level 3 30 Day Shred (level 3) on Vimeo
download edebilirsiniz
kizlar ben bunlari buldum. acaba hepsi bu kadarmi? ve nasil yapicam bilmiyorum levelleri?
gunde kac kez yapcam ve ne kadar zaman? :18:
lutfen yardim edermisiniz?
bu arada ALLAH RAZI OLSUN bu video linklerini yerlesdirenden.
Hergün bir kez yapıcaksın diye biliyorum tatlım.. 1. video 10 gün, 2. video 10 gün, 3. video 10 gün şeklinde 3 leveli 30 günde tamamlayacaksın.. (;
Ağırlıkla yapmazsan kollarında kas olmaz, zaten aşırı kol kasını hemencik yapamazsın canım, rahat ol.. (;
canimmm cok sagol yaaa...Insallah Allah nasip ederse bugun basliycam
inşallah canım rica ederim... evet senin yazdığın patates diyeti doğru ama öce ayran detoksu peşine patates diyeti öneririm ben bu hafta öyle yapacaktım ama rahatsızlanınca erteledim düzelince dediğim gibi uygulayacağım bende birde patates diyeti herkeste aynı sonucu vermiyor zayıflarda daha az kilo gidiyo ama denemekten zarar gelmezhadi bakalım sonucu bende sabırsızlıkla bekliyorum bu arada çok azimlisin maşallah
lazkızı değişim süper
anladığım kadarıyla 14 gün yapmışsın.
peki kilo verdin mi bu süreçte, diyet falan yaptın mı
lazkızı, canım süper yol kat etmişsin, devamını dilerim.. Bravo gerçekten.. (;
canım çok teşekkür ederim
evet canım 14 gün oldu. 01.04.2013 den beri diyetteyim 58 ile başladım şuan 53 kiloyum canım hedef 48
Bişey sormak istiyorum bu egzersizlere ek uyguladıgın diyet nasıl bir diyetti? merak ettim çünkü çok güzel sonuç vermiş tebrik ederim.
bende 52 kıloyum 20 kılo verdım dogumdan sonra hedefım benımde eskı kılom olan 48 nasıl verdın su kalan kıloyu vermek ıcın yardımcı olurmusun
Kızlar ben hala zıplama konusunda çok güçsüzüm. Bir de eliptikle direncini çok arttırıp hızlı kullanıyorum. 2 dakikada 1km yol aldığımı söylüyor makina. Bacak kaslarım niye hala zayıf anlamadım?
Sağol canim valla basta sen olmak üzere buraya yazan herkesin etkisi oldupatatese basladim bile canim ya kan sekerim baya dustu napcam bilemedim:) ya bi de yoğurtla yesek olmuyo dimi neyse artikbi sekilde idare ederiz de bisey sorcam jillian birakinca cok mu birakiyo vücut kendini biz ömür boyu bunu mu yapcaz yaaaaa :[
kızlar bi sorum var. level 1 in 5.günündeyim, level 1 biterken il dışına gidicez 1 hafta, orda düzenli yapamam.
ara versem aynı etki olmaz di mi, dönünce level 1 i tekrar yaparım olmazsa diyorum nasıl yapsam ne dersiniz
2günlük bir diyete basladım bugun eger basarılı olursam sızede yazıcam kk da buldum zaten dıyetı herkes memnun
hadi bakalım umarım güzel sonuç alırsında bizde yaparız aynısından
lazkızı tebrik ederim kısa sürede güzel değişim olmuş daim olur inşallah...
birsürü yeni arkadaş gördüm hoşgeldinizçok sevindim bi ara baya durgunlaşmıştı herkes faydalandıkça çook hoşuma gidiyo kilodan şikayet eden kimi görsem tavsiye edesim geliyor ediyorumda
bende dün yapamadım sporumu bugünde misafirim vardı bisürü cıss olan şeylerden yedimsporumu muhakkak yapmalıyım artı yarın bişi yemesem anca kurtarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?