Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kizlar ben bunlari buldum. acaba hepsi bu kadarmi? ve nasil yapicam bilmiyorum levelleri?

gunde kac kez yapcam ve ne kadar zaman? :18:
lutfen yardim edermisiniz?

bu arada ALLAH RAZI OLSUN bu video linklerini yerlesdirenden.

Hergün bir kez yapıcaksın diye biliyorum tatlım.. 1. video 10 gün, 2. video 10 gün, 3. video 10 gün şeklinde 3 leveli 30 günde tamamlayacaksın.. (;
Ağırlıkla yapmazsan kollarında kas olmaz, zaten aşırı kol kasını hemencik yapamazsın canım, rahat ol.. (;

canimmm cok sagol yaaa ...Insallah Allah nasip ederse bugun basliycam

kızlar bi sorum var. level 1 in 5.günündeyim, level 1 biterken il dışına gidicez 1 hafta, orda düzenli yapamam.
ara versem aynı etki olmaz di mi, dönünce level 1 i tekrar yaparım olmazsa diyorum nasıl yapsam ne dersiniz

Sağol canim valla basta sen olmak üzere buraya yazan herkesin etkisi oldu patatese basladim bile canim ya kan sekerim baya dustu napcam bilemedim:) ya bi de yoğurtla yesek olmuyo dimi neyse artikbi sekilde idare ederiz de bisey sorcam jillian birakinca cok mu birakiyo vücut kendini biz ömür boyu bunu mu yapcaz yaaaaa :[

Bişey sormak istiyorum bu egzersizlere ek uyguladıgın diyet nasıl bir diyetti? merak ettim çünkü çok güzel sonuç vermiş tebrik ederim.

bende 52 kıloyum 20 kılo verdım dogumdan sonra hedefım benımde eskı kılom olan 48 nasıl verdın su kalan kıloyu vermek ıcın yardımcı olurmusun

kızlar öncelikle çok teşekkür ederim. jilliana ek olarak diyet listem şöyle;

sabah;
1. seçenek: 1 bardak lıght süt
2. seçenek: 1 adet yumurta ile yağsız omlet + 1 adet domates + 1 adet biber + biraz peynir + şekersiz çay

ara;
1. seçenek; meyva olabilir elme, portakal, erik
2. seçenek; 1kase yoğurt
3. seçenek; yeşil çay yada şekersiz türk kahvesi

öğlen;
1. seçenek; çorba
2. seçenek; tonbalıklı salata
3. seçenek; tavuk ( kızarmış olmayacak, haşlama yada çevirme)

akşam;
sebze yemeği 3 kaşık + 1 kase yoğurt + 1kaseçorba

ekmek yok, kızartma yok, nescafe ve asitli içecekler yok, yağlı şeyler ve hamur işi asla yok. yazdığım seçeneklerden o gun canım hangisini istiyorsa onu yedim hala devam ediyorum canlarım

bildiğim kadarıyla okadar hızlı kullanmayı önermiyor uzmanlar normal hızda olsun diyolar. birde bacak kası hemen olmuyo ben yaklaşık 2.5 aydır spor yapıyorum ama bacaklarım okadar sıkılaşmadı yani bacak biraz daha zor oluyo..

canım ben patates diyeti yaparken gün boyu patates yiyodum hiç aç kalmıyodum yani mesela sabah 3 patates mi var ben 2 sini yiyip gerisini küp küp doğruyodum midem kazındıkça gidip gelip yiyodum o yüzden hiç açlık hissetmiyodum sende öyle yapabilirsin illa patateslerin hepsini öğünde bitirmene gerek yok. 7 patates dediği gün 5 patatesle bile doyuyodum ben.gerci ben diyete pek sadık kalmadım hiç sebze zamnı bile pattes yemiştim yinede 3 kg vermiştim.. diğer soruya gelirsek ben daha bırakmadım hiç jillianı inşllhta bırakmam ama 10 gün falan ara verdiğim oldu o zamn zarfında bi farklılık hissetmedim öyle bişi olursa yine başlarız ya nasıl olsa öğrendik artık püf noktayi

bence sana bağlı eğer hemen sıkılırım diyosan kaldığın yerden devam et yok bişi olmaz diyosan en baştan al tekrar. baştan başlaman daha iyi olur tabi yolun başındasın sonuçta

lazkızı tebrik ederim kısa sürede güzel değişim olmuş daim olur inşallah...

birsürü yeni arkadaş gördüm hoşgeldiniz çok sevindim bi ara baya durgunlaşmıştı herkes faydalandıkça çook hoşuma gidiyo kilodan şikayet eden kimi görsem tavsiye edesim geliyor ediyorumda

bende dün yapamadım sporumu bugünde misafirim vardı bisürü cıss olan şeylerden yedim sporumu muhakkak yapmalıyım artı yarın bişi yemesem anca kurtarırım

2günde 5kilo verıdıryormus ama ben okadar sonuc beklemedım tabı ama 4kılo verdım dıyen var

1 GÜN:

07:30 ---uykudan uyandıktan sonra ilk iş olarak 1 bardak içine limon ve bir parca zencefıl karıstırılmıs sıcak su

bunun amacı metabolızmayı guclu tutmak

08:00 --- yuruyuse cıkmak ıcın ıyı bır zaman.egzersız yapmak ıcın en ıdeal zaman kahvaltı oncesıdır.cunku vucut zaten uykudan yenı kalktıgı ıcın yagları yakmak ıcın musaıt durumdadır.

09:15 --- bol bol su ıcın .vucuttakı kafeını suyla atarak vucudunuzu tazeleyebılırsınız.bu da selulit olusumunu engeller.

09:30 --- kahvaltı ıcın asagıdakı muz karısımını ıcın

150 ml az yaglı sut
200 gr dıyet yogurt ve
1 orta boy muz

sutu yogurdu ve muzu blendırda karıstırarak uzun bır bardakta ıcın
muzun ıcındekı dogal seker sıze yarım saat ıcerısınde gun boyu yetecek bır enerjı saglayacaktır.

11:00--- cıkın ve bır kez daha yuruyusun tadını cıkarın
gunde 10.000 adım yurumek sıze tam 500 kalorı kaybettırebılır

13:00--- ogle yemegı ıcın bır sandvıc yeterlı
ama sadece sandvıc deyıp gecmeyın cunku oldukca doyurucu

ton balıgı
domates
bıraz sogan ve karabıber
buyuk bır parca gobek salata ve salatalık

15:00--- yıne egzersız zamanı
yarım saat ıle 1 saat arası bısıklete bınebılırsınız veya kısa zamanlı bır kosuda ısınızı gorur.

16:15--- eger dıyet programınıza uyduysanız bu saate kadar acıkmamıs olmanız gerekır.ama olduda acıktınız o zaman bu saatte ıcılecek bır bardak lımonata yada yenecek bır elma sızı tok tutabılır
portakal lımon uzum gıbı meyveler kan kolestrolunu dusurdugu ıcın tercıh sebebı olabılır

18:30--- aksam yemegı zamanı
hafıf bır aksam yemegı sızı beklıyor
ama yıne oldukca doyurucu olacak
somon salatası :
2 parca kızarmıs somon balıgı
1 orta boy rezene
ufak bır lımon
bır mıktar zeytın yagı
1 bas sarmısak
1 kucuk yesıl bıber
300 gr taze patates
3 dılım taze sogan ve karabıber

20:00--- dans edın. ister evde kendınız ıster arkadaslarınızla 1 saat dans etmekle tam 200 kalorıye kadar yakabılırsınız

22:30 --- uyku vaktı geldııı :)
arastırmalar gosterıyor kı her gece 6 saatten az uyuyan ınsanların iştahı 15 kat daha fazla oluyor

2 GÜN:

08:00--- kulaklıklarınızı takın ve sabah yuruyusunuze baslayın
1 saatlık yuruyus sıze 400 kalorı kaybettırır.

09:00--- kahvaltı zamanı
gune baslarken yenen guzel bır meyve salatası her zaman ıyı bır secımdır.

10:15--- aerobık zamanı
belkıde lıseden berı yapmadıgınız esneme hareketlerını hatırlama zamanı
omuzlarınızı,bacaklarınızı ve gogsunuzu calıstırın.

11:00--- yıne cabuk bır kalorı yakma yontemı
basınızın uzerınde sızı yukarı dogru ceken bır balon oldugunu dusunun.kollarınızı kaldırabıldıgınız kadar kaldırın ve vucudunuzu gerın.

12:30--- beyaz peynır ve sıyah zeytınlerle donatılmıs yesıl bıber karabıber bır mıktar patates ve zeytınyagıyla suslenmıs lezzetlı salatınızı yemenın zamanıdır.

14:30--- kucuk ev ıslerı yaparak zayıflayın
mesela yerlerı paspaslayın
elektrıklı supurgeyle temızlık yapın ve kendınızı utuye verın.
50 dakıkalık utu sıze 100 kalorı kaybettırebılıyor.

16:15--- bır bardak yesıl cay ıcın

19:30--- programın son safhasına geldınız.
şimdi yapmanız gereken sadece kendınıze guzel bır SPAGETTİ pısırmek :)) fakat onunda bır acıklaması var tabii
acılı yemekler agzınızdakı sınır uclarını uyararak metabolızmanızı hızlandırıyor

çok teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…