Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

su an da acayip ağri var kollarimda bacaklarimda ama birakmiycam tabii ki alisir vücudum umarim bir kacgüne :) patates diyeti bir haftada 5 kilo verdiriyo dedikleri değil mi? tamam onu baslayalim bakalim yarisini geri alsam da olur ya sonra bi de ayran detoksunu denerim sonra da 1 kilo bile gitse iyi cook tesekkur ederim ya cok faydali bilgiler veriyosun sabirla cevap veriyosun hepimize insallah kisa sürede dilediğimiz gibi oluruz

dvrmzn tatlim senin dediğin patates diyeti hangisi ya bayaği bi var farkli farkli?

1. Gün
Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış) Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. Gün
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. Gün
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

4. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 1 portakal
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

bunu diyon dimi sen?

inşallah canım haftada kaç gün diyecektin sanırım. koruma döneminde haftada 3 gün yeterli oluyomuş sanırım...

evet canım :) yanlış soyledım pekı hangısını 3gun sen tecrubelısın ben 16 gun jıllıanla cıddı toparladım pılatesle devam ettım halıyle o toparlanmayı kprudum ama sımdı tam tas gıbı olmak ıstıyorum denız zamanı gelıyor malum jıllıan daha hızlı sonuc verıyor 3gun jıllıan 2gunde pılates yaparım :) ya da 2-2 esıt pekı hangısını 2gun yapmalıyım ıstedıgım gıbı olduktan sonra

yardım eder misiniz ben pilates seti sipariş verdim ancak ellerinde 75cmlik topun olmadığını onun yerine 85cm lik top yollayabileceklerini söylediler boyum 1,75 büyük olmaz mı bana?

yardım eder misiniz ben pilates seti sipariş verdim ancak ellerinde 75cmlik topun olmadığını onun yerine 85cm lik top yollayabileceklerini söylediler boyum 1,75 büyük olmaz mı bana?

bence bıraz gec yollasınlar ama 75 yollasınlar tabı yıne sız bılırsınız ama topun ustunde bınbır turlu hareke yapıyorsunuz

Selamlar, ben de birkaç gün önce başladım Jilli'ye... Başta çok yordu ama şimdi iyiyim. Sadece Jilli yapmıyorum. Eliptik bisiklet, karın ve kalça çalışıyorum. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 sefer spor yapıyorum. Gündüz jillian, gece de eliptik, karın ve kalça egzersizi yapıyorum. Günde ortalama 1 saatimi alıyor.

Gerçi Jillian'ın ağzını yaya yaya "beauuuutiiifuuuulll" demesine ayar oluyorum, dambılla ağzına çakasım geliyor ama gülü seven dikenine katlanır

kizlar merhaba .ben de baslamak istiyorum acaba videoyu nasil indiricem? benim boyum 158 kilom 61,1. Insaallah kilom 55 olsun istiyorum Rabbimin iznile. bi de sikilasmak. yaglarim cok. . yardimci olurmusunuz bana da???

benim de 7 aylık bebeğim.. ayran detoksu dediğin mercimek nohut bulgur haşlayıp yapılan mı? eğer öyleyse o besleyici bile olabilir.
yoksa farklı mı senin yaptığının tarifi?

Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın... evet yeşil mercimek nohut bulgur salatalıkla yapılan doğru senin dediğinden bencede besleyici bi detoks öneririm

inşallah canım rica ederim... evet senin yazdığın patates diyeti doğru ama öce ayran detoksu peşine patates diyeti öneririm ben bu hafta öyle yapacaktım ama rahatsızlanınca erteledim düzelince dediğim gibi uygulayacağım bende birde patates diyeti herkeste aynı sonucu vermiyor zayıflarda daha az kilo gidiyo ama denemekten zarar gelmez hadi bakalım sonucu bende sabırsızlıkla bekliyorum bu arada çok azimlisin maşallah

shred yada ripped olabilir ikiside tüm vücut için sonuçta. pilateste yapıcakmışsın baya etkisi olur bence

kizlar merhaba .ben de baslamak istiyorum acaba videoyu nasil indiricem? benim boyum 158 kilom 61,1. Insaallah kilom 55 olsun istiyorum Rabbimin iznile. bi de sikilasmak. yaglarim cok. . yardimci olurmusunuz bana da???

707. sayfada jillianın indirme linkleri var oradan indirebilirsin. çok kilon yok ama bu sporla çook güzel sıkılaşıcaksın diyetle desteklrsen kiloda verirsin. yağların kasa dönüşecek ama inceliceksin benim zayıfkenki yağ oranım kilolu halimedekine göre daha fazlaydı jilian sayesinde kilom fazla olmasına göre yağ oranım düştü mutlaka tavsiye ederim

Kızlar ben hala zıplama konusunda çok güçsüzüm. Bir de eliptikle direncini çok arttırıp hızlı kullanıyorum. 2 dakikada 1km yol aldığımı söylüyor makina. Bacak kaslarım niye hala zayıf anlamadım?

canimmm...cok cok cok sagol... cok yardimci oldun. Insallah guzel olucaaaak...

lazkızı değişim süper
anladığım kadarıyla 14 gün yapmışsın.
peki kilo verdin mi bu süreçte, diyet falan yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…