Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ben yenıden döndüm merhabalar jilliana bugun tekrar baslıyorum 52 kılodayım 4kılom kaldı ama 20 kılo verdıgım ıcın toparlanmam lazım merhabalar tekrar

level 2 daha zor bence hepsi birbirinden farklı ama vücut alışıyo yinede ilk hamlık kalmıyor..

teşekkürler movenius 3 ay uzunmuş yahu six week six pack yaparım shedden sonra daha sonrada revolution yaparım 3 ay uzun geldi gel ya sık sık bırakmayalım birbirimizi

ben yenıden döndüm merhabalar jilliana bugun tekrar baslıyorum 52 kılodayım 4kılom kaldı ama 20 kılo verdıgım ıcın toparlanmam lazım merhabalar tekrar

nerelerdeydin yahu kaldım bi başıma hoşgeldinn 20 kilo mu nezamndan beri verdin onu 52 olmuşsun ta ne istiyosun yahu okadarda zorlama kendini benimde 7 kg kaldı verebilirim inşallah... şimdi spor zamanı daha yapamadım birazdan başlıcam...

bence shred yeterli ama benim gibi göbek sorunun varsa slim six pack yapabilirsin ben 2 program yapıyorum toplam 40-50 dk da bitiyo

level1/1 tamamdır hosbulduk canım 48 olmak ıstıyorum canım ama dıyetı bıraktım 15 gundur senın yaratıcı detoksların dıyetlerın oluyor ya olunca banada soyle olur mubende sımdı yaptım sporumu pilates yapıyorum ama 30gun ara vercem pilatese ara ara yapcam sadece jillian yapcam bakalım

arkadaşlar biraz bilgi verirmisiniz nasıl bir spor bu nereden izleyebiliyoruz?? ben şuan pilates yapıyorum 3 gün haftada. ama daha yeni başladım. amacım sıkılaşmak.

bence shred yeterli ama benim gibi göbek sorunun varsa slim six pack yapabilirsin ben 2 program yapıyorum toplam 40-50 dk da bitiyo

ya ben dün basladim da suan kolumu bacaklarimi hissetmiyorum acayip bi ağri var bir iki güne alisirim da onun üzerine slim six pack yapabilir miyim bilmiyorum bir ayda shared bitiriyim de sonrasina bakarim ama arkadasin dediği gibi yaratici detoks diyet önerin varsa cok cok güzel olur sadece üc dört kilo verip korumak istiyorum

diyet yapamasan bile dikkat et canım yeni bi diyet denemedim ayran detoksu yapıp peşinede patates diyeti yapıcaktım bu hafta ama boğazım şişti o yüzden erteledim iştahım kesildi sabah 66.3 tüm çook sevindim üstüne almam inşallah. biraz daha düzeleyim dediğim gibi yapıcam bi 60 olsam tamam ama bakalım hazirana kadar yoolu var yeni bişiler denersem sanada yazarım canım

arkadaşlar biraz bilgi verirmisiniz nasıl bir spor bu nereden izleyebiliyoruz?? ben şuan pilates yapıyorum 3 gün haftada. ama daha yeni başladım. amacım sıkılaşmak.

ben hiç pilates yapmadım etkisini bilmiyorum ama jillianın bu sporu çok şahane bişi ocak ayında başladım halada bırakamadım ve çook büyük etkisini gördüm sana şiddetle tavsiye ederim. 30 day shred 30 günlük bi program 3 levelden oluşuyor her leveli 10 gün yapıyorsun toplam 30 gün oluyo ilk levelde bile farkı görüp hissediyorsun. youtubeden izleyebilirsin yada pc ne indirebilirsin linkler 707. sayfada var inşallah başlarsın ve bol bol dua edersin

vücudun hamdır daha alışır sakın bırakma slim six packe hemn başlama vücudun diğerine alışsın sonra bunu da eklersin diyet konusunda bi patates diyetini denedim onda 3 kilo verdim gerçi birebir uymadım sende nasıl bi etki gösterir bilmiyorum geçen bi arkadaş yaptı 1.5 kg gitmişti gerçi oda zor kilo veriyodu, onun dışında ayran detoksu çok denedim onda 1-2 kg gidiyo ama dikkat etmezsen geri alıyosun patates diyetini geri almadım hiç ama ayran detoksunun yarısını falan aldım hep başkada bi diyet yapmadım bu aralar 8 den sonra ağzıma bişi sürmemeye çalışıyorum 3lt su tüketiyorum hhee bu arada bebiş emziriyorum onunda artısı olur muhakkak, öyle işte

selam.. ben de emziriyorum kaç aylık bebişin? patates ya da ayran diyeti sütü nasıl etkiliyo azaltıyo mu, nasıl bu diyetler merak ettim şimdi
ben de 3.gününü yapıcam level 1 in

maşallah maşallah bende ilk defa bugün erken yaptım sabah aç karına 74 defa zıpladım kahvaltıdan biraz sonra shed shred yaptım ve slim six pack yaptım ohhh bu akşam rahatım

Canım 5 gündür canım çıktı resmen Sabah 20 dk yürü 9 dakikalık video yap . Akşam jillian sonra 11 dakikalık başka video .
Sabah akşam 30 ar dakika titretiyorum .
Bu hafta 2 gün saunaya girdim.
Yarın sadece yürüyüş yapcam sabah akşam videolara 1 gün ara veriyorum .

selam.. ben de emziriyorum kaç aylık bebişin? patates ya da ayran diyeti sütü nasıl etkiliyo azaltıyo mu, nasıl bu diyetler merak ettim şimdi
ben de 3.gününü yapıcam level 1 in

10 aylık bebeğim ayran detoksu zaten proteğin içeriyo o yüzden sütte azalma yapmadı ama tansiyon düşüklüğü yapabiliyor herkeste aynı etkiyi göstermiyor beni etkilemedi ayran detoksu birde su içmek süt için çook önemli 3 lt tüketmek lazım muhakkak. patates diyeti süt olarak oda pek fark etmedi ama halsizlik yapmıştı biraz birde sütüm azalır mı diye düşünme öyle düşününce azalıyo istersen ilk ayran detoksunu deneyebilirsin...

benim de 7 aylık bebeğim.. ayran detoksu dediğin mercimek nohut bulgur haşlayıp yapılan mı? eğer öyleyse o besleyici bile olabilir.
yoksa farklı mı senin yaptığının tarifi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…