- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.221
çok üzgünüm level 1 i 6 gün yaptım sıkılaşmıştm bile ama son günlerde dizlerim çok ağrımaya başladı hele o cardioları yaparken kırılcak gibi oluyodu dizim. zorlarsam kalıcı bi hasar olur diye bıraıktım. dün zıplamaları yapmadan diğer hareketleri yapayım dedim ama bi anlamı olmadı.,geçmiş sayfalara şöyle bi baktım ama görmedim böyle bi sorundan bahseden
off
level 1 de 3. günü de arkada bıraktım gerçekten çok zorlayıcı ama dayanıcam
ya şınav çekiliyo ya mesela ben o zenci kız gibi yapmak istiyorum ama hiç yapamıyorum yainemiyorum onun kadar aşağı
diğer kız gibi ayakları arkadan çapraz yaparak yapıyorum ama o da basitmiş gibi faydası olmayacakmış gibi geliyo
Hem kilo verdiren hemde sıkılaştıran cardio callanetics de var. :) Ben de 12 günlük süper callaneticsten sonra ona geçmeyi düşünüyorum.
nası bi program o link verebilir misin. ben jilliandan çoook memnunum ama onuda merak ettim şimdi belki ek onuda yapabilirim
bende 2 gündür yapamıyorum jillianı bugün bi zıpladım birde az önce slim six pack yaptım ama bugün çoook dolaştım onu spor yapmış yerine sayıyorum bugünlük
"callanetics yapanlar buraya" topiğinde var. Ilk sayfada...
teşekkürler az bi bakım musait olunca araştıracağım
Sabah zıplamamı ve az öncede shed shredimi bitirdim siz neler yaptınız hanımlar...
zıplama nedir????
Yaa ben dün yapamadım 1.level 4.günümü bileğimi burktum sanırım zıplarken yürürken acıyor ben bugün 4.günden mi başlayacağım yine yoksa bugünü 5.gün olarak mı alacağım deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
kollarım ve göğüs kafesimdeki ağrılar azaldı ama bacaklar hala devam tabi
Selam millet uzunca bir aradan sonra tekrar geldim.. ^^
Yeniler gelmiş hatta yeni gelenler bile eski olmuş.. :) Kim neler yaptı ne kadarinceldiniz bakalım..
normal ip atlar gibi zıplıyorum sabahları en az 50 defa biyerde okumuştum sabah aç karına 50 defa zıpla ve 2 bardak ılık su iç diyodu 30 dklık yürüyüşe eş değermiş bende yapıyorum bayadır öyle
bende ip aldım ama alt kattaki gelir diye bi atlamadım gitti
slm herkeze bende bu egzersizlere başlamak istiyorum nerden indiriyoz bulamadım bana yardımcı olurmusunuz
spora ilk başladığında kaslar şişiyor ve ödem toplayabiliyorsun sağlıklı sonuç alabilmen için sporun 3. haftasından sonra ölçüm yapmalısınlevel 1 de 7. günümü yapıcam birazdan artık daha rahat yapıyorum ve karnımdaki sertleşmeden çok memnunum
10 gün olunca ölççem kendimi bakim incelme olmuş mu
yalnız ben diyet de yapıyorum ve her hafta kilo verirdim jilliana başladım kilo almışım bu hafta
acaba kas yaptı da o mu kilo almışım gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?